- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
cod.hu-n be volt linkelve a teljes screenshot, pingekkel, ott tigeren az összes lengyelnek 48 alatt volt a pingje, az agu-soknak meg sokkal szarabb pingjeik voltak. az igaz, hogy railen már voltak 100 körüli pingek lengyel oldalon, de nem is mindenkinek, úgyhogy szerintem rohadtul nem a szerver miatt volt nagy pingjük, csak erre fogják... meg hogy funból játszottak végig...
hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.
-
LJoE
senior tag
iszik is, öreg is, és bealáz
utálom is rendesn
te meg Robaj lesheted, hogy mikor megyek legközelebb ventrire
múltkor felmentem, megelőzendő a rinyálást
erre azt hallom, hogy pill minnyá jövök, aztán beszélgetsz a semmivel arról, hogy te most nem érsz rá mert msnezel
hát nyazsgem... -
-
Elrood
őstag
Azt én is hiányolom, szerintem nem került volna túl sokba, a mostani rendszer mellé betenni (mármint cod2 mellé).
Továbbra is zavar, hogy shotis teljesen mellé lő, és mégis meghalok. Puskával mellé lő, és meghalok, vagy elég neki sarkon lőnie
, és még sorolhatnám.
[Szerkesztve] -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát(tal nem kezdünk mondatot)...
Lementünk, és azt hittük, hogy a szőlő és a bor városában majd kedvesen és vendégszeretően fogadnak minket - lévén, hogy turizmusból (is) élnek. Nos, nem úgy tűnt, hogy bárhol (a szuveníresnél, a borospincékben, a csokiboltban) különösebben örülnének nekünk. Nem viselkedtünk sehol hangosan, feltűnően vagy megbotránkoztatóan.
Nagyon furcsa volt, hogy a pincék (ahova úgy gondoltuk, hogy majd jól beülünk végigkóstolni a kínálatot) nagy része délután 5-6 körül bezárt. Azt hittem, hogy az ilyen helyek nyitva lesznek jó sokáig, de nagyon nehezen sikerült csak olyan helyet találni, ami 9-ig nyitva volt. (Erről a helyről majd később még mesélek. Az ellenpéldákról is.)
Mikor a város főterén megkértünk egy urat, hogy legyen kedves, és fényképezze le kis csapatunkat, ő megtudakolta a fényképezés után, hogy honnan jöttünk. Mondtuk, hogy honnan (Bp.), erre a reakciója egy furcsa hümmögés-féle volt, amit nem tudtunk hova tenni.
A negatív tapasztalatok (így majd a pozitívak is jobban érthetőek):
- Pincék 17:00-18:00 körül már bezárnak.
- Főként az aszú miatt mentünk Tokajba, úgy terveztük, hogy többféle pincészet különböző aszúit kóstolgatjuk végig a 3 nap alatt, és ami ízlik, abból veszünk a szállásra a focimeccsekhez illetve viszünk haza. Az első pont miatt sikerült 1 azaz 1 darab aszút megkóstolni. A kevés nyitva tartó helyen nem volt aszú ill. nem lehetett decire venni/kóstolni, kimérték volna egy üvegbe, és kész.
- Az első (és egyetlen) helyen, ahol aszút kóstoltunk, furcsa volt a ''kiszolgálás''. Bementünk, végigtanulmányoztuk az árlapot, majd kiválasztottuk az egyetlen aszút (2000, 5 puttony), és közöltük a pultnál álló hölggyel, hogy szeretnénk azt megkóstolni. A reakciója valami hasolnló volt (próbálok szó szerint idézni): ''És csak aszút iszunk? [Furcsa hangúly, többes szám első személy] Mert azt úgy szokás ám, hogy a szárazak felől haladunk az édes felé, és először a fiatal, majd az édes borokat kóstoljuk.[Kioktató hangsúly]''. Hát... többünk fejében megfordult az indulás gondolata, de mivel kb. 20 percig talpaltunk, amíg megtaláltuk ezt a még nyitva tartó helyet, ezért a türelmesebb kollegák szereztek borovicskát. (Legalább finom volt.)
- A kempingben 2 ''készlet'' gondnok van, akik 2 naponta váltják egymást. Mi megbeszéltük azokkal, akik az pénteken (érkezés) és szombaton voltak, hogy vasárnap (indulás haza) ugyan 11 óráig el kellene hagyni a szállást, de tekintve, hogy senki nem jön oda a következő hétvégéig, így kora estig maradhatunk, nyugodtan grillezhetünk ebédet meg hasonlók. Nos, a vasárnapi gondnokhoz már ez az infó nem jutott el, így elkezdett minket látványosan (majd verbálisan is) kiutálni, hogy bizony ők takarítani szeretnének. Amikor mondtuk mi ezt lebeszéltük, és kb. 2-ig maradunk (lásd következő pont), nagy kegyesen megengedték, hogy legalább az ebédünket megcsinálhattuk és elfogyaszthattuk. Mindemellé reggel 8-tól a bácsi a fűnyíró gépét (ilyen nagy felülős szörny) javítgatta, ami több órányi folyamatos motorpöfögést és gázolaj-/benzingőzt eredményezett.
- A vasútállomáson, amikor szombat délután megpróbáltunk volna a vonattal hazautazóknak helyjegyet venni a vasárnap 17 óra körüli IC-re, sajnos nem kaptunk. A 14 óra körülilre sikerült kapni a dohányzó részre helyjegyet. Amikor (mintegy hangosan gondolkodva) megjegyeztük, hogy talán pénteken érkezéskor kellett volna megvenni a helyjegyet, a pénztáros szó szerint az arcunkba nevetett, hogy ''Talán kedden lett volna esélyetek.'' (Tehát nekünk tudnunk kellett volna, hogy egy nappal visszautazás előtt nem lehet helyjegyet kapni egy IC-re. Világos.) A helyjegyet azért nem vettük meg korábban, mivel az idő/programok/hangulat/időjárás függvényében képlékeny volt még, hogy mikor indul vissza kis csapatunk. Gondoltuk, hogy egy nappal korábban megvesszük a jegyet. Mi tévedtünk, elnézést kérünk és leülünk magunktól.
A pozitív tapasztalatok:
- A szálláshely (egy kis kemping faháza a Tisza partján) jó volt, sokkal jobb, mint amire számítottunk. Az érkezéskor megismert gondnok/portás/mindenes bácsi és néni nagyon kedves volt. A távozáskoriak már más kategória.
- Az egész 6 szobás faház kis hatfős csoportunké volt, mivel nem volt más vendég, így nem kellett senkihez igazodni, nem zavartunk senkit.
- A korábban említett 9-ig nyitva tartó pince és vendégház tulajdonosnője nagyon-nagyon kedves volt. Amikor bevezetett a pincébe, és (ingyen) végigkóstoltatta velünk a borait kedvesen elmondta, hogy ''Először a félszáraz ófurminttal kezdjük, és fokozatosan haladunk az édesek felé, hogy ki lehessen tapasztalni az ízeket.'' (Ezt ugyan tudtuk, de ez kedves és jószándékú volt - érdemes összevetni a másik helyen kapott kioktatással.) Sajnos aszút nem csinálnak, de a félédes muskotályosuk valami fantasztikus volt, az édes szamorodnijuk szintén finom. A hegy oldalában ki voltak alakítva kis teraszkák, ahova felvonulhattunk az üvegeinkkel és poharainkkal, és virágok között, kiváló panorámában gyönyörködve iszogathattunk. Kérdeztük, hogy pogácsa, sajt vagy valami hasonló harapnivalót tud-e adni a bor mellé. Mondta, hogy sajnos ő nem tart ilyesmit, de elmesélte, hogy hol lehet a közelben venni pogácsát vagy akár lángost, ha valaki azt szeretne, amit természetesen be lehet hozni, és lehet tolni arcba a borocska mellé.Az angol-portugál meccs végeztével az eredményt is közvetítette nekünk.
Hát nagy vonalakban ennyi.
Most én vagyok a bunkó pesti (igen), akinek semmi sem jó (igen), vagy tényleg nem stimmelnek ezek a dolgok?
Ps. A legfájóbb pont, hogy két héttel korábban érkeztünk Kunkli Tivadar pusztakezes küzdelmének megtekintéséhez.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Jah lol...
Kikapcsoltam az letőltést és most felenged és minden alap. Csak azt nem vágom, hogy pl, ha nekem fenntvan az ídőzített nade mod(chimare hq-ról) akkor az, hogy a francba müködött a ti szervereteken ha azon nincs beállítva
Nah mind1. Le törlöm azt a buzi modot valahogy azt play hard go pro -
Pacák
senior tag
-
Zsadi
őstag
Jó volt ennyi kihagyás után.
Caren nem találtam a helyem, mert foglalt volt, beugróként meg ugye nem zavarja el az ember a házigazdát.
Brecourton kellett volna egy taktikváltás szvsz, mert a bal oldalt jól fogták, de ezt tudod mert sokszor elhaltál ott. Védő oldalt azért kivárhatták volna, már csak a pusizás miatt is.
Mind1, így is volt 1v4 Barral&Pisztollyal
De valaki mondta hogy 1v5 volt, amúgy nekem is mintha az rémlene, 1 balról, 1 MG, 2 kerülő (1 Bar, 1 pisztoly) az utsó meg német kezdő közepe. Vagy csak az ideg..
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Csatlakozom, boldog névnapot Zolika, Zébácsi, Zoli, meg miegymás...
Ja, tegnap nagyon jó volt a buli, csak a végén kicsit elszaladt velem a ló, aztán megjött vuk
Meg kb 4re értem a móriczra, de érdekes módon ezután a következő kép az volt, hogy negyed6 van, és épp jön meg a villamosom...
Ja, szolj RG-nek, hogy mivammá, lécci lője már ki a szervert -
Zsadi
őstag
Mibe kötök bele mi?
Megértem W kirohanását.
Itt az elvről van szó Te ....
Soha nem játszottam el egy taggal sem, hogy felbolondítom mert ''game'' van msn-en.
Majd fél óra után lelépek mert uncsi. Ennyi.
Mejte: Az hogy mindig itt okoskodik. Vagy kussban marad, vagy kimagyarázz mindent. Ennyi. -
FlasH-BacK
senior tag
Hát, nem mondom hogy vigyázni fogok, jó kis svédasztalos helyre megyünk, ahol sör meg bor korlátlan mennyiségben fogyasztható, plusz rövid italbol is lehet 1-2-t. Utána meg megyünk még máshova is...úgyhogy a májamnak lesz mit emésztenie
Én sztem meg se próbálkozok majd biliárdal -
Zsadi
őstag
-
FlasH-BacK
senior tag
Behal 1-2 hétre?
És nem lesz se szerver, se ventri? És a júliusi havidíjat meg ugyanúgy ki kell majd fizetnünk?
Szerintem ez nem igazán érné meg nekünk.
Talán az lenne a legjobb, ha júliusra szüneteltetnénk is a kölcsönzést, lévén h úccse kell senkinek a szerver rajtunk kívül.
Ventri/TS szobát tudok, ha kell, de látom Hemp már megtette ezt a szivességet.
Remélem azért majd ha jó lesz a neted, sokan visszaszoknak a közös játékra, mivel talán kevesebb waron fognak szidni a laggod miatt! -
Pacák
senior tag
És most nézzük, hogy ez mit mond egy harminc felettinek, aki csak lopakszik a pályákon az aktuális fegyvert markolva.
-Rate: azmilyaz?
Felhők: a felhők kellenek, különösen mióta rájöttem, hogy van időjárás a játékban. Szóval a felhőket szeressük..
-Karakterek vilgágítása: nem Q3, úgyhogy nem is baj, ha nem világítanak. Ha azt akarnám, hogy mindenki villogjon, akkor a kvékelnék az ugrálós pályán a Q3 demóval.
-Snaps: tyű pedig ez tuti jó dolog lehet. Hány százalékos az alkoholtartalma? Miből főzik?
-md5tool: hát ez mi? Minidisk 5 -ös verzó buzgeráló? -
FlasH-BacK
senior tag
Jaja, az már elfogadhatóbb ár lenne sztem, meg ha jól tudom nagyjából versenyképes is. Még utána nézek más szolgáltatóknál is.
Asztán mondom, most már kéne nézni egy estét, amikor sokan ráérünk, és mondjuk épp szar meccs lesz a tv-ben, ami senkit nem érdekel(még Z-t se), és akkor összegyűlhetnénk ventrin. Részemről szerda-csüt-péntek jó is lenne, meg tán vasárnap is. Aztán felmegyünk sajátra vagy ahova kedvünk tartja játszogatni, esetleg egy laza war is beleférne szerintem.
-
FlasH-BacK
senior tag
Az ok, hogy így nem nagy pénz, de ha senki nem fizetne aki nem nagyon játszik, akkor már az 5000ft olyan 4főre oszlana el, az meg már 1250ft/fő. jó, az se egy nagy összeg, de mivel én lusta vagyok és nem dolgozom, meg amúgy is spúr vagyok, ezért azt már nem fizetném szivesen. De persze ha megmarad azért a fizető társaság nagyobbik része, akkor nincs gond.
ventrire meg most már beszéljük meg, hogy amelyik nap mindenkinek jó (vagy legalább is sok embernek) akkor összegyűlhetnénk 1kis játékra, és akkor nincs az hogy ''csak Robaj van fennt''!
Én részemről holnap kivételével minden nap jó vagyok -
FlasH-BacK
senior tag
Vagy esetleg kevesebb slottal, olcsóbban nem lehetne megoldani? Én még bízom benne, hogy van aki akar majd játszani, meg egy saját szerver sose jön rosszul.
Shadows: ha ez egy kérdés volt (kérdőjelet akárhogy kerestem, nem találtam a mondat végén), akkor igen, szoktak lenni közülünk is, például én, meg általában akik ebbe a topicba irogatnak.
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
Robaj: még egy darabig, nem is nagyon leszek...
pedig még touchpad-en is mepróbáltam játszani...
Joe: ha végre sikerül felvarrni a ráncokat a japán vason, előreláthatólag nyár vége felé, mehetünk egy két karistot valamerre, vagy esetleg kimehetnénk Ringre gyorsulásra is
de az igazi élményt télvíz idején nyújtja, 5-8 centis szűzhóban...
(esetleg még egy homokbánya környéke jöhet számitásba 10 centis fosóhomokkal)
-
Zsadi
őstag
Máskor leszes szíves, és nem orbitális baromságokat írkálsz a nevem mögé. Nem mindenki robajka, aki a gép előtt éli némi nemi életét.
Az utóbbi időben 4x játszottad el velem, hogy ''gyere ventrire game van!''
Majd fél óra múlva '' sorry, hívtak warozni beugrónak...bye''
Inkább felejts is el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati kábelek és szerelésük
- E-roller topik
- Tenisz topic
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged