Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
cod.hu-n be volt linkelve a teljes screenshot, pingekkel, ott tigeren az összes lengyelnek 48 alatt volt a pingje, az agu-soknak meg sokkal szarabb pingjeik voltak. az igaz, hogy railen már voltak 100 körüli pingek lengyel oldalon, de nem is mindenkinek, úgyhogy szerintem rohadtul nem a szerver miatt volt nagy pingjük, csak erre fogják... meg hogy funból játszottak végig...
hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.