Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2249 üzenetére
thanx, tényleg kevertem-kavartam. rejtély megoldva!
-
[w]
őstag
valaha volt ugyebár beercow kódnéven futó tagunk avagy tévednék?
namármost ez az egyén nem airsoft-ozik véletlenül? kérem jelentkezzen, ha felismeri magát... -
[w]
őstag
-
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #1769 üzenetére
én Máté Péter számot szeretnék alá. megoldható?
-
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #1765 üzenetére
tőlem biztos, hogy ígéretet sem kaptál, mert pont a második formatcém után találtátok ki ezt a filmes dolgot, az előző topicban ezt jeleztem is.
sőt már akkor is az volt a megoldás, amit most Zsadi írt, hogy a hiányzó emberekről mások demójából lehet összevágni.
-
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #1751 üzenetére
Flash, valahova fel vannak pakolva a régi demoink? vagy valaki tud ezekről valamit?
szívesen visszanézegetnék 1-2-t. -
[w]
őstag
nekem a szerver nem létkérdés, mostanában már nem játszom. viszont a fragmovie-ra nagyon kíváncsi vagyok, hogy fénykorunkban hogy is nyomtuk.
-
[w]
őstag
juteszembe, már sosem lesz movie-nk?
-
[w]
őstag
Joe, hol vagy ilyenkor???
-
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1600 üzenetére
-
[w]
őstag
csak érdeklődés szintjén: ki vállalná, hogy megvesz nekem egy cuccost Pesten, aztán elküldi vidékre?
-
[w]
őstag
tegnap én is benéztem erre a chimhq-ra, de még mindig borzalmasan szar.
ma egy SD valahol? -
[w]
őstag
baxátok meg nem lehetne mondjuk szupermáriózni multiban?
komolyan, van valami normális játék, amit még érdemes lenne multizni? nem csak fps-re gondolok! -
[w]
őstag
indítványozom a cím ''lamphafényes ring topic''-ra módosítását.
itt lassan nem lehet úgy hozzászólni, hogy abból ne legyen villámháború.
na, szóljatok be vazzeg! -
[w]
őstag
júúúj, hogy itt mi megy...
nem is szólok hozzá, úccsincs mit.
-
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #1363 üzenetére
ja, nem akarok vitatkozni, de ott egyik se volt meg...
-
-
[w]
őstag
tegnap este inkább elmentem sörözni, de ma este biztosan ráérek. kellene már egy jóízűt warzani, rég hallottam hagotokat.
-
[w]
őstag
újabb 2 nap. lesz még ebből valami az idén vagy tényleg vegyem elő a sakk-készletemet?
-
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1319 üzenetére
meg a ''jár a 2 pont vidéknek...''
-
[w]
őstag
szerverünk mikor lesz? (vagy újabban már ne akarjak kodozni?)
-
[w]
őstag
a technikai problémákon kívül játszik még valaki, valahol, valamit?
-
[w]
őstag
szerverünk miért van zárva csupa ismeretlen pofával rajta?
-
[w]
őstag
thx srácok, hasonló jókat mindenkinek!
-
[w]
őstag
az legyen az én hibám. ugyanakkor hónapok óta nincs bagya, beer, z, elrood, mc, q.
nekem elég szarul esik, hogy belenézek a topicba és naponta olvasom, hogy ''w, zsadi hol vagytok, miért nem jöttök?'', mintha csak hárman lennénk a csapatban. akkor szerinted ez teljesen jogos és normális is. -
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #859 üzenetére
én arra sem vagyok büszke, hogy bár elég nagy csapat vagyunk, mégis csak engem lehet baszogatni, hogy miért nem jövök már játszani és valóban alig akad, aki jön. asszem ez rólad legalább annyira szól, mint rólam vagy akárki másról.
egyébként ismersz legalább annyira, hogy tudd, marhára nem tolerálom a f@szverős-időmilliomosvagyok-csesztetem a másikat stílust. -
[w]
őstag
amúgymeg pestiek segíccsenek má' he. itt vidéken nem ismerik a Zalman-féle Fanmate-et. se. valaki vegyen má' egyet ott pöstbe azt kűdje le ide parasztfalvára, mer köll.
vállalkozó szellemű? -
[w]
őstag
na, ma legalább már megérte felkelni: Zsadi, te tényleg vered a farkad???
-
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #741 üzenetére
DaSilva felejthetetlen aranyköpése jut eszembe: ''... anoním környezetben egyszer úgy pofáncsapnám egy sorompóval!''
-
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #613 üzenetére
otthon, ráérős időmben, amikor még megszállott anime-fan voltam
-
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #602 üzenetére
hajimemashite Flash-back-san!
-
[w]
őstag
túlvagyok 3 formaton 4 hónap alatt, nincsenek demóim.
-
[w]
őstag
asszem nekem is 2.6-os ASE-m van, de minden indításkor azt az üzenetet nyomja, hogy elvesztette a kapcsolatot a scanner-rel és keres, majd beállít egy új default scanner-t.
kurvára elegem van belőle. lehet csak beállítás kérdése, hogy ez ne jöjjön elő vagy mit lehet kezdeni vele? -
[w]
őstag
Mejte!
-
[w]
őstag
ha minden második szökőévben félszer megtisztelnél minket azzal, hogy legalább a komolyabb war-okon nem lagzod szét az atyaúristent és nem adod az idiótát, akkor valamivel több kedvünk lenne hozzá, állítom.
ugyanakkor - bizonyára mind - nagyon örülünk neki, hogy a ''normális'' játékstílussal kizárólag a publicot ajándékozod meg. pont. -
[w]
őstag
konkrétan nem tudom melyik megjegyzésemre gondolsz, de az tény, hogy kurvára elegem van belőled. ezt bizonyára már sokszor hallhattad/olvashattad tőlem.
ha fenti véleményemmel egyedül lennék akkor megkövetlek és pingvines szobrot állíttatok a Hősök terére, ugyanakkor a tegnapi műsorod valóban nagyon sok volt. nem tudom mi faszért vergődők én még mindig ebben a csapatban. talán azért, mert a tízenakárhány emberből csak 1 dilettáns van? -
[w]
őstag
uhh, hétfőn voltam 1000 naPH!os...
ja és este nem leszek!
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
én tudnék lenni ma is, de nem ilyen 10 órás befejezéssel
-
[w]
őstag
pü-ben valaki hajítsa már át a ventri-beállításainkat (ip, pass, miegyéb), formatcé után vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged