- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát hozzad, múltkor is mondtad, hogy majd jól elhozod, aztán jól nem hoztad.
Jójó tudom, úgyis járok én majd arra...
''JoE: te meg mit csodálkozol? ez a egy homo-klán, nem tudtad?''
Én ettől szeretném elhatárolni magamat, valamint azonnali hatállyal beadom a lemondásomat...
[Szerkesztve] -
-
Pacák
senior tag
Kedves mester, akkor tedd közzé eme helyen nagybecsű konfigurációd összetevőit, hogy segíthessünk!
Az adatlapodon látható mostani konfig - C=64 két joystick -val felvértezve - nem túl kecsegtető az fps -ek mennyiségére nézve.
Pedig hiányzol a csapatból, mivel te vagy az egyik fix ember, aki a sok puskás között ritkaságként thompson -t, vagy ppsh -t nyektetve váratlanul kapja oldalba az ellent.
-
Zsadi
őstag
Na, hogy Robajnak is igaza legyen, majd traktorral megyünk ki a rétre, gumicsizmában, talpig műanyag esőruciban. Bazinagy fehér számok lesznek a traktor oldalán, így meg tudjuk adni a traktor telefonszámát nekije, majd begázolunk vele a borutcába, és meneküljön, de főleg Ő, mert lesz ottan akkora hepaj, hogy jólvanna.
Télleg vazze, traktoros terrortámadás. Ez mekkora lenne a hírekben.
Kiszenvedtem magam. Vazze. -
LJoE
senior tag
kecseg
pedig még direkt raktam bele smileykat is, hogy ne mondjátok, hogy mogorva vagyok
de most pont ide tévedni, egy szerencsétlen CoD1 klán halálos ágyánál besuttogni, hogy nem találja a CoD2 szerverünket, hát lol
f@szom belétek, már semmit se lehet sehogyse mondani, mert azt hiszitek nyűgös vagyok
egyébként tényleg nem...
wheeler dealers lancia integrale részeit láttad? rémálom lehet szerelni... majd odaadom
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Bocs Mejte, tegnap este inkább megnéztem egy filmet, elfáradtam... De ma leszek, remélem Te is.
A szerverpézről, mert Flash és Mejte is érdeklődött: Dog kivételével mindenki el van maradva 300 FT-al, de ennyié nem zaklatok senkit, majd következő alkalommal, ami remélem nemsoká lesz 1 ember kivételével minden 600-at fizet, márha nem gond a 300 helyett 600 FT... de ha vki 2 részletben szeretne fizetni, nyugodtan. -
Zsadi
őstag
Valami ilyesmi volt a majmos jaja. Mi általánosban nyomtuk 86-87-ben. Éltél már akkor he?
Az ufósom a farzsebemben halálozott el, elfelejtettem hogy odaraktam, és kellett nekem leülnöm...recccsss...
Volt ám még autósom is, beugrott!! Mindig jöttek útakadályok, farönk, gyalogos, olajfolt... nem rémlik ilyen??
Na off off... -
LJoE
senior tag
hátha kimérte és jóvan akkor jóvan
meg hogy ez nem ugyanaz
meg az információ elhallgatása az nem minősül bűncselekménynek?
azt mé nem ezt mondja, különbenis mi lenne ha vennél valami kis eccerübb gépet azt jóvan
de legalább a hondát csináltasd meg jól aztán csapassunk egyet azzal a rizsrakétával jól vagy valami
öcsém nehezebb eset vagy mint én(pedig az kemény meló
)
-
FlasH-BacK
senior tag
Akkor már vegyé a darához egy cocát is, osztá hízlald fel jól és add el a vásárba', a pízbül meg vegyé egy jó kis számológépet amin végre rendesen megy a cod
Vagy, B terv: nézd meg az alaplapon a kondikat hogy púposak-é már (a proci körülieket nézd). Ha igen, akkor jöhet a satu, flex, benzineskanna és társai. Meg persze utána egy másik gép amin szépen jössz játszani -
LJoE
senior tag
szerintem meg cserélj végre tápot b@zmeg
az lesz a ludas
tönkre basz vinyókat a géped
szétfagy ha sok áramot vesz fel a vidkari
tipikus tünetek, mérd ki, hogy normálisan adja-e le az áramot
szerk: aszongyák a Kutja, hogy ez nem a winyókinyírógép?
namindegy, szar a táp higyed el
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
bizony-bizony a honda az prioritást élvez
én is szívom a fogam, hogy ne verjem el a pénzemet egyre(nehezen bírom, beszélj le!!!)
elvihetnél egy körre a tiéddel, bár akkor szerintem még nehezebben bírnám lebeszélni magam arról, hogy egy ilyen öreg vasba temessem a vagyonomat
[w] azt a fanmate vagy mi azt eszik isszák vagy micsinálnak vele??? valami széforgó izé az?
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
gondolhatod mi hogyan röhögtünk war közben
de még az ellenfél is tolta a smileykat veszettül, bár nem ugrik be, hogy ki ellen játszottunk
de valami óriási volt, talán stalinon volt a házban fent??? de lehet, hogy rosszul emlékszem
Zsadi váltogatta a fegyvereket, nem találta a pisztolyt, fogta a gránátot fejbenyomta a csávót
125 FTP-d az nem leszde azért csak kűzdj, az EAX-ot tényleg jó inkább kikapcsolni, normális ember úgyis fülessel játszik (Robaj természetesen nem)
[Szerkesztve] -
-
mejte
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest