Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Habár rendkívül csábító a már korábban valami paintball kapcsán is pedzegetett mindenki vs. Robaj felállás, én elsősorban virtuális ökörködésre gondoltam, ahogy a régi szép időkben: röhögve, arra fogékonyaknak sörözgetve, ilyesmik. Ha sikerül összekaparni rá a népeket, persze.
-
FlasH-BacK
senior tag
Az hinné az ember, hogy egy ilyen ősrégi játékkal már csak a régi motorosok, az igazán fanatikusok játszanak manapság, ehhez képest még gyökerebbek mint amikor "divat" volt.
Egyébként a szerver üdvözlő szövege is 1:1-ben a régi lamPH!ás. Szerintem megszerezték valahogy a configot.Viszont hiányolom róla a pb-t meg a pam-ot.
-
FlasH-BacK
senior tag
Fhú, tényleg, van honlapunk is (és még működik is)!
Lassan 10 évesek leszünk:
"2005. 06. 03.Mai nappal megalakult a [Lam[PH!]a] csapatból a [Lam[PH!]a] klán
, így elindult az oldal. A híreket (azaz ezt az oldalt) és a warok listáját Robaj frissíti, így az ő hátsóját kell rugdosni, ha valami nem kellően friss ezekben a szekciókban. A többi rész frissítése az én feladatom, így ezekkel engem keressetek meg."
Ezennel meghívok mindenki 2015. 06. 03-án egy hatalmas cod1 hentelésre.
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Szenteste? Maaaargit nooormális?
Nem borul a családi béke ez miatt?
Én rendszeresen megkapom, hogy ne játszak, ha éppen olyanja van a páromnak. Az persze nem gond, ha ő a két kereskedelmin vetített szappanoperát egyikről a másikra kapcsolgatva követi nyomon... De én ne játszak, csak 22 óra után, de akkor sem nézi jó szemmel.Ezért főleg akkor játszom, ha nincs itthon, mert egésznapos/délutános műszakban van.
-
Pacák
senior tag
Belevetettem magamat a COD4 érába és kezdem otthonosan érezni magamat, mióta majdnem hazai fegyverekkel és feltételekkel játszhatok.
Mondjuk ma felbosszantott egy kis tejfeles szájú huszár, hogy szerinte aimozok.
Szerintem meg a gyári COD4 teljesen kezesen viselkedik, különösen a forraltboros kezelés után.
Annak a nagyokosnak meg kapja be a vacogós cápa és rágódjon rajta...Írtam neki, hogy nem egy kategóriában focizunk, de kötötte az ebet a karóhoz...
-
Pacák
senior tag
Ami értelmes az a kvatera rifle only a lengyeleknél és az UDDP a németeknél. Van még egy német szerver, (LSK-MP.de) amin változtatják a játékmódokat én szerencsésen pont a hq-ba futottam bele. Kálmánkával a KHT magyar szerverén szoktam ctfb -t nyomni még COD2 alatt, ahol nagyon el vannak találva a hangok/poénok. Van western map, klasszikus westernfilm zenékkel. Bolt-action rifle-only fegyverek vannak ott is. Meg sokat játszom COD4 -vel hq-t. Végre vannak benne majdnem hagyományos fegyvereim, mint az M14 (egyenesági rokona az M1 Garand-nek) és a M1911 Colt, meg persze három repeszgránát - ahogyan én szoktam meg a felszerelést COD1 alatt.
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul.
-
-
-
Pacák
senior tag
Ez dulva séltés!
Vagy PH!ortissima PH!ngus vagy PH!kus Kukis! Nem keveledek saját magammal csak a plebssel!Egyébként a szolgáltatónak nem ment egyik szervere/domainneve sem valami karbantartás miatt.
Mivel játszódtatok ti? Csak nem COD5? Japán oldalon talán szamurájkard a melee attack?
-
Pacák
senior tag
Egyébként a vég lehelete kreatívvá tett, sok nevem van már.
PH!ng of Death
Icike-PH!cike Okrocske
PH!nk PH!anter
PH!aprikas Krumpli
PH!mp my Game
PH!mp my Gun - Ezt a kettôt akkor szoktam használni, ha fent van Pimp my Gun és Pimp my M!x is (utóbbi asszem RoBB/Marlboro neveken szokott még játszani)
LamPH!on - ezen a néven játszom stratégiát is ecsémmel
PH!mpa szeret minket - akinek van kisgyereke/volt gyerek az érti, hogy miért.Nem volt használatban, de még lehet:
PH!acalporkolt
PH!alinka
PH!losoPH!a
PH!aprika
SoPH!a
PH!o:co:k
PH!ocokKalandor adta az ötletet, de mára nagyon elkapott a lendület.
Vannak állandó benyögéseim is:
Elmesz am a PH!caba!!!
LoPH!asz esti fenyben!!! -
mejte
csendes tag
Uraim,
először is üdvözlök mindenkit,
másodszor pedig kérek mindenkit, hogy akinek nincs fent, installálja fel a COD-ot (nagy levegő, port lefújni róla, ahogy én is tettem)
a ch!m hq clone szerveren hentelhetnénk egy egészségeset valamikor, előzetes időpontegyeztetést követően
azokat, akik kételkednének, el kell, hogy keserítsem: Zsadi reflexe még mindig a régi
-
Pacák
senior tag
Nálunk a kicsi rákattant a témára. Akkor is reklamál, hogy játszak(unk) COD-ot a chim-en, ha dögfáradt vagyok és csak a híreket olvasni van erőm.
"Apaaa! Ez bácsiii? Neeem bácsi? Játszunk báácsiiit!"
Na igen... bácsik mászkálnak le-fel a képernyőn.
Egyébként nem meglepő módon a bash aláfestő hangjai tetszettek meg neki. Azóta végem, nem pihenhetek... -
Pacák
senior tag
A múltkor mondtad, hogy neked gond nélkül ment-megy a COD Vista és Win7 alatt is. Végre nekem is volt alkalmam kipróbálni a dolgot. Pöttyet féltem tôle, hogy nekem nem fog összejönni Vista 64bit alatt, mert a gép, amit öcsémtôl megkaptam - anno nem akarta normálisan futtatni.
Nálam az jött be, hogy a CODSP.exe-hez a win98 kompatibilitást állítottam be, a CODMP.exe-hez mega WinXP SP2 kompatibilitást. Ha mást állítottam be, akkor teljes fényerôn is kontraszthiányos/sötét volt a játék képe. -
Pacák
senior tag
Van élet rendesen. A cseh srácok közül az értelmesebbje vett eredetit, és jönnek ők is néha. Tegnap este volt két 5 fős csapat egyszerre. Én meg úgy lőttem magam Sturmgewehrrel az élre, hogy a kicsi közben folyton rángatta a karomat. Lehet, hogy alapesetben jobban leszorítom az irányzékot, mint kéne?
-
FlasH-BacK
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest