- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Ez a Dogmeleg tetszik
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Egyébként ilyenkor nem egészséges kinnt lenni a melegben, mert könnyen leég az ember, illetve a nagy hőségtől rosszul lehet. Persze abban segít a s(z)ör(piiiii), de ugye azt lehet a gép előtt is szürcsölni.
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
Bezzeg, Corps-éknál mikor voltam én is egyszer beugrózni, azokon a formákon behaltam...kb végig szakadtam a röhögéstől, közbbe meg aláztuk az ellent nagyon kegyetlenül.
Ja, movieval kapcsolatban: felcsillant a remény, mivel ma kézhez kaptam az érettségi bizonyítványomat, nem is akármilyen jegyekkel
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..
Ja, Robaj, igérted a nfly elleni cb war demoinak fragjeit még jórégen, azt most szivesen venném.
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12600HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..