Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Jah lol...
Kikapcsoltam az letőltést és most felenged és minden alap. Csak azt nem vágom, hogy pl, ha nekem fenntvan az ídőzített nade mod(chimare hq-ról) akkor az, hogy a francba müködött a ti szervereteken ha azon nincs beállítva
Nah mind1. Le törlöm azt a buzi modot valahogy azt play hard go pro -
D.Orion
veterán
Nah az furi. Bombát le tudtad rakni? Nekem simán beakadt. Amikor feljött robaj épp tudtam neki köszönni azt kibaszott invalid pk3-al.
Lehetséges, hogy nekem volna bennt skin? De az hűlyeség, mert csak akkor vannak skinek ha a szerveren is fentvan? Vagy nem
pl.: Az életcsík más, ami ami ruha ilyen rozsdabarna, terepszínű. Én úgy tudom, hogy csak akkor vannak skinek a játékban, ha az fenntvan a szerveren is. A kar pl tök fekete volt, az mp44 inkább hasonlított egy ak47-re.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Hy. Ma felmentem egy kicsit játsazni a szerveretekre. Hát egy-két észrevétel:
1. Nem lehet lerakni a bombát, mert kifagy a csík és az istenért se rakja le.
2. Ezeket a skineket meg modokat igazán leszedhetnétek.
3. Kidobott invalid pk3 fájl miatt, mikor csak a gyári és az 1.5-öt tartalmazóak vannak meg + egy-kettő amit a chimera hq szerverről töltöttem le(ezek csak mapok). Szóval jó lenne a szerver körmére nézni.
Szerk.:
4. Van valami hangfájl amit nem tud letölteni a szerveretekről.
A fájl: [link]
A letöltés pedig engedényezve van mindenhol. A multiplayerben is bekapcsoltam meg külön a szervernél is. Csak ha kikapcsolom akkor tudok felmenni.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Jó napot. Illetve inkább estét, vagy inkább hajnalt. Nah mind1
Robajal jót játszottunk chimera-n azt mondta nézzek be a topikba, hát most megtettem.
Mellesleg Robaj, tod milyen egerem van?
Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 volt valamikor. Csütörtökön elkapott az ideg a hűlye cod miatt és úgy felfeszítettem a bal gombot, hogy sikerült letörnöm. Pénteken mikor felkeltem első dolgom az volt, hogy leszedjem a burkolatot, vajon meg lehet-e csinálni alapon. Naná, hogy nem. Szóval péntek délután óta egy nyáklappal játszokKözelíteni elég nehezemre esik, mert a jobb gomd nem jó helyen van. A görgőt meg kioperáltam belőle, mert lővés közben sikerült egy csomószor lenyomnom. És csodálaots modon nem ráz meg sehol, pedig már végigtapiztam
Úgyhogy most így vok erroka lamer. Vagy inkább [L]UseR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged