Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
Kalandor #1303 üzenetére
Azért a felvett hitellel sem mindig lehet jól kijönni.
Ugyebár az elején a banknak lényegesen több kamatot és kezelési költséget fizetsz, mint tőkét. Namost ha csak 1-2 éve törlesztesz, és nem néztél a hitel felvételekor kellően utána, járhatsz úgy, hogy többet kell visszafizetned, mint amit felvettél. Persze ez csak olyan bankoknál fordul elő, ahol van lezárási költség (pl.: Otp 3,6%)
Sokan elnyújtják a hitel futamidejét is, hogy minél könnyebben tudják bevállalni a havi törlesztőt, de ilyenekbe nem gondolnak bele, hiszen minél hosszabb a futamidő, annál több a fizetett kamat, és annak jórészét az elején fizetteti meg a bank. Mikor meg vissza akarja fizetni, jön a koppanás.
Persze ahol nincs előtörlesztési díj, (és egyre több helyen nincs), ott ettől nem kell tartani.
Panellal nekem sem volt gondom, 3 évig laktam panelban, most pár hónapja egy új építésű tégla társasházban lakom. Hát őszintén szólva én is nagyobb különbséget vártam.
A szomszédon nagyon sok minden múlik. Ha kifogsz egy hangoskodó hülyét, azt mindkét helyen hallod. Sajnos lakatlan szigetre nem költözhet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest