- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaston63
tag
Szia!
Köszi a választ!
Na akkor még egyszer a gyengébbek (én) kedvéért. Mivel én is főleg torrentezésre használnám, nekem is
1051E-re van szükségem. Ugyanarról beszélünk csak én az eredeti (a csere előtti) állapotból indultam ki, azért
nem értettem az hsz.-t.
Lényeg a lényeg, 1051E-s csippel szerelt legyen.Köszönöm mindenki segítségét!
-
gaston63
tag
Szia!
Köszi a választ, de gondolom 1053-at akartál írni 1051E helyett. Az előző hsz.-kból
nekem ez jön át. Ha jól értettem a hsz.-kat, akkor neked (és nekem is) Jmicron, v ASMedia ASM1051-el szerelt cuccra volt szükséged (és nekem is).Vagy valamit még most sem értek igazán?
Bocs, de nekem ez a terület (is) teljesen új.köszönöm, üdv mindenkinek
-
-
King Unique
titán
Akkor jól megoldottátok.
Viszont ezt a leállás dolgot nem teljesen értem, mert a Never értéknek pont az lenne a lényege, h ne állítsa le soha, ne legyen alvó mód, hanem folyamatosan járjon benne a vinyó, nem ezt volt az igényed...Amúgy alvó módban, ha "hozzányúlnak", akkor értelemszerűen felpörög újra. Nálad ezek szerint, ezzel is gond volt?
(#2899) gumisxxx: igen, mert kétféle is van belőle, nekem ezek szerint a normál Type A csatlakozós van.
Az, h oda-vissza mért dobálja el eltérően, nem tudom, de volt ilyen hiba másoknál is, ott kábel volt a rossz. + esetedben az aljzat is kilazult. Ezt cseréltetni kell mindenképpen, amíg lehet. -
King Unique
titán
1051E chip is jó, SATA3-as.
Neked az volt az igény, h ne álljon le, leírás alapján akkor be tudtad állítani, ok.
Láttam én is, h fent van Sharkoon oldalán egy új fw, ez nemrég jött ki, station-drivers oldalán is ott van [link], valamint az usbdev.ru oldalán is ott virít. Viszont ez 1051-eshez való, az új rackek meg 1053 chipel szereltek, ahhoz is kiadhatnának vmit.... -
King Unique
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- SSD-k / HDD-k ( 250gb-2TB-ig. )
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Micron 1100 512GB 2,5" SSD-k
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest