- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
gaston63 #2991 üzenetére
Szerintem így ahogy van, megfelelő neked, fölösleges a firmware-hez nyúlnod.
Én sem úgy értettem, hogy nézed kitől töltöd. Azt nem lehet nézni! Az automatikára gondoltam, ezt a program (torrent kliens) dönti el.
De teljesen igazad van, aki seedel, attól tölt a program. Mikor a HDD készenlétben van, akkor is seedelsz, így tőled is fognak tölteni. 1-2 másodperccel később szolgálja ki a kérést a vinyó, de csak az első csomagnál. De valszeg ez nem számít. Utána pedig, amikor már megindult a töltés, akkor meg pláne nem számít.
(Így valószínűleg amit az előbb írtam, az nem igaz.)
-
batagy
őstag
válasz
gaston63 #2989 üzenetére
Mano66 valóban azt írta, hogy a HS bekapcsolt állapota esetén készenlétben marad és peer esetén beindul a HDD. Mivel ezt akarod, akkor jó így neked ahogy most van, azaz a HS bekapcsolva.
Az ellenérvem azon alapul (pusztán elméleti síkon,de lehet hogy megalapozatlan), hogy lekapcsolt HDD esetén, ha jön egy peer kérés, akkor 1-2 másodperc lehet mire a HDD valóban is szolgálja azt, ameddig a HDD elindul a készenlétből. Ez esetleg lassítja olyan értelemben a torrentezést, hogy a peer-ek azt hiszik, lassú vagy, így nem tőled fognak tölteni. Ez nem biztos hogy így van, ez csak egyfajta aggodalom tőlem!
-
batagy
őstag
válasz
gaston63 #2987 üzenetére
A 2TB-nál a bekapcsolt állapot nem baj, még jó is.
Neked a HS = HDD Standby be van kapcsolva, ami azt jelenti, hogy a rack leállítja a HDD-t.
"Akkor elvileg ennek torrentezésre jónak kell lennie."
Igazából nem tudom mit szeretnél! Azt hogy magától leálljon vagy azt hogy ne?Ez ízlés kérdése.
Saját vélemény: én torrent esetén nem szeretném ha magától leállogatna, szóval én biztos kikapcsolnám a HS-t, de van aki meg éppen fordítva akarja.Abban az esetben ha ki akarod kapcsolni, akkor user guide.
Neked a "[130409_11_DA_01.bin" firmware kell, és a HDD standby legyen kikapcsolva, de a 2TB legyen bekapcsolva. -
Mano66
senior tag
válasz
gaston63 #2945 üzenetére
Jol irtam 1051E az enyém és azt tudtam is az fw-t modositani.Ahogy "King Unique" és "batagy" is irta a 1053 és a 1053E-n nem lehet fw modositást csinálni.A 1053-as csippel szerelt csak akkor nem jo,ha szeretnéd,hogy ne kapcsoljon ki a rack.Nincs stanby ha nem teljesen kikakcsol a rack.Sokaknak meg ez a jó,de én torrentet futtatokrajta és ott ez nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest