- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
zsizsef #3002 üzenetére
Árban,kinézetben és tudásban talán ez [Revoltec EX307 3.5" SATA külső ház USB3.0] áll legközelebb a Sharkoon-hoz.
-
batagy
őstag
válasz
zsizsef #2946 üzenetére
Ha netán valahogyan sikerülne elérned a racket, akkor ezt a verziót lehetne megpróbálni felrakni esetedben (a te verziód : 100824_00_91_04):
100824_00_91_00.bin
InnenGuide
Ha a 2.0.4-essel nem megy, inkább a 2.0.2-essel kellene próbálni.Valószínűnek tartom, hogy az 1.07.1-es MPtoolban ezek szerint, nem volt beépítve még egy védelem, és nem odaillő firmware-t engedett belerakni a rackbe. Szóval mégiscsak megéri az újabb MPtool-okat használni, már csak emiatt legalábbis!
Esetedben, lehet hogy ugyanezzel a 1.07.1-es verióval kellene helyreállítani, pl. az említett firmware-rel, ha látnád a racket....De gyanítom, hogy gallyra vágódott már.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
zsizsef #2942 üzenetére
Bocs, ha off.
Nem tudtam lebeszélni a nemrég vásárolt rackemet (IB-351STU3S-B) a kapcsolgatásról (5 percet vár), így a következőt csináltam. Ha minden kötél szakad, valami hasonlót te is bevethetsz: létrehoztam egy fájlt a vinyón (lehet akár 0 byte-os is), majd írtam egy scriptet, ami touch-csal "frissíti" a fájlt (gyakorlatilag az access és a modification dátumot/időt írja át, még csak bele sem ír a fájlba). A cron már egyébként is fut a háttérben, ebbe beleírtam a scriptemet, hogy négypercenként futtassa, így sosem fog leállni a vinyó. Gondolom Windows alatt is el lehet játszani hasonlókat, ha valaki azt használ. -
King Unique
titán
válasz
zsizsef #2942 üzenetére
Az sok, de ez lehet HDD sara is, ha vmi motort leállítgatós fajta. De persze legjobb ezt rack felől firmware szinten megoldani. Most abszolút nem is működik, nem látja OS (eszköz/-lemezkezelő), esetleg a linkelt legújabb Sharkoon fw-t se engedi rátenni??
Amúgy leállítást lehet más módon is korlátozni [link], [link]. -
King Unique
titán
válasz
zsizsef #2935 üzenetére
PID: 5106...lehet frissítésnél mégsem volt minden ok, ha nem látja. MP Toolból az 1.10 és 2.02 ajánlott, mert 2.04 nem minél működött megfelelően.
Amúgy mért akartad frissíteni, h csak a legújabb firmware legyen rajta, v volt vmi konkrét cél is (alvó mód be-ki kapcsolás, v eldobálta a kapcsolatot)?? -
Mano66
senior tag
válasz
zsizsef #2937 üzenetére
Probál az ember segiteni akkor miért nem azt töltöd le amit irtam.A VID: 174C, PID: 5106 ASMedia ASM1051 csip van a rackben.Az enyém VID: 174C, PID: 55AA ASMedia ASM1051E
Itt a link:
A "More Config"-gon belül csak a "HS = HDD Standby"-nál legyen pipa.Ugy csinálj egy frissitést.Ha onnan is kiveszed lekapcsol teljesen nem megy késszanlétbe.
-
King Unique
titán
válasz
zsizsef #1909 üzenetére
Röviden: nyilván csak az egyikkel fog menni, másikra hibaüzenetet, inkompatibilitást dob, ha futtatni akarod.
Bővebben: meglehet nézni windowsban vhol vezérlő típust, de AIDA és hasonló programok is kiírják elvileg, Sentinelben VID-PID: azonosító alapján is lehet keresgélni konkrét vezérlő típust: [link]
Amúgy ASMedia jobb, kevesebb vele a gond, JMicronnal többen szívtak, szal jobban jártál, ha tiedben előbbi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest