Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Van egy S812-es androidos lejátszóm, amit jelenleg egy mezei 2.1-es jack dugós hangfalszettel használok. Ezt mindig ki-be kell kapcsolgatnom.
Gondoltam frissíteném a rendszert egy 5.1-es optikai bemenetes erősítővel/hangfalrendszerrel, de soha nem volt még ilyenem ezért lenne pár kérdésem:
- KODI rendesen átnyomja az 5.1-es tartalmakat? Úgy értem nincs valamilyen licensz probléma (Dolby, DTS, ...)?
- Olyan rendszert szeretnék ami magától be és kikapcsol ha kap jelet az optikai kábelen.
- És itt van egy kis bökkenő még: a TV box 0-24 be van kapcsolva mert médiatárként is funkcionál ugye. Van olyan android app, amivel egy kattintásra lehet ki-be kapcsolni az optikai kimenetet úgy mint a wifit vagy a bluetooth-ot?
-Esetleg érdemes lenne egy bluetooth-os sound bar-t felszerelni a szembe falra? Ezeknek nincs valami készenléti módjuk ami figyeli a bluetooth csatlakozást?Vagy ti hogyan oldottátok meg ezt a kérdést?
Köszi!
-
a2d2
addikt
válasz
DoItYourself #362 üzenetére
Én vettem egy ipega androidos gamepad-et. Nálam a gyerekek gokartoznak repülőznek meg jetskiznek rajta. Illetve feltettem magamnak a dungeon huntert de még nem volt időm kipróbálni.
Az androidos youtube player számomra sokkal kezelhetőbb mint a KODI alatti. Inkább kilépünk Kodi-ból és azt használjuk.
Ezen kívül használtam még IP kamera rendszernek is a dobozt, csak kevésnek bizonyult így a beépített 8Gb tárhely, meg le is terheli a rendszert. Ha megjön a külső rack az 1Tb-os vinyóhoz akkor lehet visszakapcsolom.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Valaki életre tudta kelteni az android TV boxán az AV kimenetet?
Ma próbáltam volna, de csak fekete-fehér vibrálás látszik?
Lehet hogy PAL/NTSC probléma? Lehet azt állítani ezeken?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest