Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
No: ugyebár a kezdeti problémám az, hogy nem ismeri fel a Kodi a sorozatokat átnevezés nélkül, átnevezgetni meg nem akarok, mert akkor nem tudom visszaosztani.
Plexet először asztalin próbáltam, Win10 alatt felismert mindent, utánna egyben átmásoltam egy Ubi Server alapú szerverre, arra is felraktam a Plex szervert, W10-ről töröltem, erre szinte semmit nem ismer fel.
Ekkor néztem meg a Serviio-t, az felismert mindent, viszont Kodival nem igazán működik együtt, a borítóképek is pl pixelesek, meg szeretném azért kihasználni a Kodi által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat
Twonky meg fizetős, nem?Ezért jött az ötlet (merthogy a filmeket jól felismeri), hogy nem-e lehet egy infófájlt csinálni, ami megadja a Kodinak, hogy ez melyik sorozat, és úgy ismerje fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest