- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
PociAti
őstag
válasz
ferenck #17516 üzenetére
Érdekes egy kasztráló szerkezet, én a kormányrúdra nem szívesen tennék ilyen kiálló kemény tárgyat.
A villanyoszlophoz lakatolás nem tűnik szabályosnak, vagy elfogadhatónak. A kiinduló hozzászólásra is reagálva, közlekedési táblához való lakatolás szintén nem hangzik szabályosnak, de ami lényegesebb, hogy ötlet szintjén sem jó. Gyakori kerékpárlopási gyakorlat volt, hogy az emberek kresztáblához lakatolták a bicajt, csak a táblát ki lehetett emelni a lyukból. Tiszta ruhában, kesztyű nélkül én biztos nem állnék neki cibálni a táblát minden alkalommal. Mert az nem különösebben nyugtatna meg, ha előző héten még nem lehetett kiszedni.
És ha a lakatot a merev résznél nehéz is elvágni, ezeket a közlekedési táblákat tőben akkus flexel szerintem pillanatok alatt el lehet nyírni.
Végül pedig egy bizonyos lakat szilárdság után már nem az U rész, vagy maga a lánc / sodrony a gyenge keresztmetszet, hanem a zár rész. Ezért olyan mindig ügyelni szoktam rá, hogy nehéz legyen a kulcsnyíláshoz hozzáférni, ne lehessen lock pick eszközzel babrálni. Nyílt helyen lévő oszlopokhoz való lakatoláskor ezt nem könnyű megvalósítani. -
válasz
ferenck #16148 üzenetére
Megérkezett ez a kis csoda. Első nekifutásra, nagyon klassz.
Viszont vásárlás előtt nem gondoltam bele, hogy erre vajon milyen kötelezettségek vannak? Ebben tudnátok segíteni? Tulajdonképp mi ez, hová sorolja a jogszabály, ha egyáltalán értelmezi valahol? Vagy ha nem jó topikban kérdezem, akkor hová menjek vele? Kösz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged