- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz
creed33 #32368 üzenetére
2025-ös G2-vel mentem. Nagyon szitált. Féltem rajta gyorsítani, pedig nagyon jó simított betonon mentem vele.
Amikor először kipróbáltam a kuki a1-et, el is felejtettem ezt a szitálás dolgot ( eszemben sem volt, hogy jéé lehet szitálni fog ) pár óra használat után kapcsoltam, hogy basszus ez nem szitál abszolút.Nekem kényelmes, kibontás után a fékeket kelett állítanom, meg a gumi nyomást.
Nem tudom, érzem benne az erőt ahogy megránt a roller, megy nagyon, pedig videoban egyeseknek jobban megy. De mikor kell akkor fel tud gyorsulni, nem érzem magam veszélyben, és ez az ami nekem nagyon fontos.
-
Enigma1945
őstag
válasz
creed33 #32339 üzenetére
Üdvözlöm!
Megkérdezhetem hol és mennyiért vette a Kukirin A1 et?
Én is 90 kiló körül vagyok. Ahol lakom sok rossz minőségű, kátyús aszfaltos út van. Ilyen utakon mennyire tompítja az út egyenetlenségeit a lengéscsillapítása?
Illetve érdekelne miért az A1-es modell mellett döntött a népszerű G2-es helyett.
Az egyik fórumtársk kérésére válaszok itt:
hol és mennyiért vette a Kukirin A1 et?
-roll marketről rendeltem 189 ezerért. étfőn megrendeltem, szerdán már itt is volt.Én is 90 kiló körül vagyok. Ahol lakom sok rossz minőségű, kátyús aszfaltos út van. Ilyen utakon mennyire tompítja az út egyenetlenségeit a lengéscsillapítása?
mit írjak? nem a legjobb, de nem is olyan, mintha semmi sem lenne. azt is észre vettem az sem minden a súlypontod hol helyezed el, a lábaid, mert az is segít a csillapításban
egyszóval: jobb mintha nem lenne, de nem olyan mint egy rugós, vagy mint egy pálcika rolleré, mert annál jobb sokkal.
miért az A1-es modell mellett döntött a népszerű G2-es helyett.
dícsérték az a1-et, megjelenése jobban bejött, a g2 tapasztaltam már, szitál a roller nagy sebességen. ez nem szitál! abszolút nem! Illetve az ára is jobb voltazót van fent magyar teszt is róla nézzétek meg!
-
ridiculous
aktív tag
válasz
creed33 #23623 üzenetére
Viszont G2 Pro - t kapsz 278 182 FT - ért (rollercapa kuponkóddal), és lehet utánvéttel is fizetni.
-
SDavid023
friss újonc
válasz
creed33 #23617 üzenetére
Ezt most találtam, nem tudok róla semmit, de hátha neked segítség. Ha nem tévedek a joyor rollerek egész használhatóak.
https://rendeljkinait.hu/hirek/gyorshirek/a-joyor-s10-s-e-roller-mar-egy-brutalis-gep-de-remek-aron/ -
válasz
creed33 #23598 üzenetére
G30 nem jó?
Azon sincs lengéscsillapító, cserébe nem kerül annyiba, mint a P65.
DHGateről ~220ezer. Ráadásul ez global verzió, 25km/h helyett 30-al megy alapból.Vagy F65i. Ugyanúgy 48V-os rendszerű, ugyanakkora akksival, csak kevesebbe kerül.
Én mondjuk nem aggódnék a G2 miatt, ha valami van vele, visszaadod gariban, azt kész.
Ha meg jobbat akarsz, ott a P100SE, azon már lengéscsillapítók is vannak, meg még nagyobb az akkuja.
Bár én nem nagyon látom értelmét 48V-os rendszerű rollernek, ha csak 25-el tud menni. Egy vagyonba kerülnek, aztán még bicikliúton se lehet igazán kihasználni, mert 30-al se tud menni. :/Riasztós rollert meg ahogy írták már feljebb is, kár "nézegetned", mert egyáltalán nem jellemző a rollerekre. PociAti nagyon jól fogalmazott, ez olyan, mintha csak sárga lehetne a roller amit keresel.
Lehet bele utólag szerelni GPS követőt, Monorim is gyárt, bármelyik roller szervizben megcsinálják neked. -
PociAti
őstag
válasz
creed33 #23569 üzenetére
Egy normálisan lelakatolt roller már hogy a bánatban lenne könnyen mozdítható.
Ha könnyen mozdítható, akkor rosszul lett lelakatolva. Ha bemegyek egy üzletbe, akkor az üzlet elé szoktam lelakatolni, feltéve ha van mihez hozzázárni. Ha nincs, akkor keresek olyan helyet, amihez hozzá lehet zárni. Ez fontosabb szempont annál, minthogy ne kelljen miatta mondjuk 20 méter pluszban sétálni.A nyomkövető eső utáni köpönyeg. Hasznos találmány, de a ragaszkodással rendkívül beszűkíted a kínálatot. Mintha azt mondanád gyárilag sárga színű rollert keresel.
Pont olyan területen, ahol elég dinamikus fejlődés tapasztalható, amit nem csak a dedikált apró nyomkövetők, hanem az AirTag által elindított "divat" is lendületet adott neki. -
PociAti
őstag
válasz
creed33 #23564 üzenetére
Ez nem blog, hanem topik.
Minden rollernek és egyéb járműnek is van alapból rugózása. A hagyományos kerékpároknak is van, ott talán könnyebb szemléltetni. Az egyik legfőbb lengéscsillapítás a gumi, itt a fő meghatározó tényező, hogy mennyi levegő van benne (mennyire ballonos a gumi), és mennyire az ideális tartományban van felfújva.
De maga ez egész kerék is rugózik küllőstül, felnistül. És ott van még a váz, ahol annak anyaga elég meghatározó, illetve annak és a villák geometriája.A P65-ös rollernek elég nagy és széles kereke van, jól fog rugózni. A vázát nem ismerem. De normál utcai körülmények között elegendőnek kellene lenni, ha nem max sebességen tolnád.
A nyomkövetőhöz való merev ragaszkodást viszont nem értem. Azért használunk rollert, hogy elvigyen A-ból B-be. A nyomkövető ebben nem vesz részt. Ha a lopástól félsz, akkor jól válaszd meg hol zárod le. Többet számít, mint a lakat típusa. A nyomkövető csak a visszaszerzésben segít, ha amatőrök az elkövetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged