Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
N. Gabi
csendes tag
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem lassan 2 éve van meg a ninebot f2 plus rollerem és mentem vele esőbe fagyba télen mindenhol kb és nem ázott be kell ettől tartanom ennél a szériánál ?
Valamint ennél a rollernél eddig csak egy első csapágyat kellett cserélnem meg most egy hátsó gumit semmi mást ez jónak számít?(5000km van benne jelenleg kb)
Gumi nyomásra mindig figyelek hogy fel legyen fújva valamint tisztítva is van időközönként, ezen kívül nagyon szeretem kezes kis bárány mindenhol felvisz és a hatótáv is még úgy ahogy megfelelő eddig 80%ig töltöttem mindig az akkut most hidegebb idő eljöttével már 90-re kell töltenem hogy hazafele se nagyon essek be 30%-alá meg persze azért mert az akkumlátor ilyenkor hideget amúgysem szereti annyira .
Valamint majd lassan szeretnék cserélni akkut esetleg jó minőségű nagyobb akkumlátorra lehet cserélni ?,mert nem tudom mit bír el a vezérlő
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Gran Turismo
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest