Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Ciccuka #34413 üzenetére

Járdán eleve tiltani kellene az egészet, mert életveszélyes. Been there, done that... Mégegyszer nem! És senkinek nem kívánom az érzést, hogy elgázolsz valakit, aki mellesleg teljesen figyelmetlenül belép eléd, de hát a járdán mire számítson, nem.

Amúgy a 70 km/h azért elég combos, szerencsére a nagyobb rollerek sajátja.:R
    De természetesen tudjuk, hogy az SMKP 45 km/h limitje sem elég, és ki kell venni
    belőle azonnal a fojtást, hogy inkább megfussa a 60-at. Persze autók közt: jogos.

Ui: isten őrizz! Ne ugorjon félre a gyalogos, mert abból lesz a baj... Egyszer jöttem
    lefele az Erzsébet-kilátótól biciklivel, autóúton. Egy gyalogos csoport meg a teljes
    szélességében zárta az utat. Volt köztük másfél bringányi hely, gondoltam jó lesz.
    Szerencsétlenségemre meghallottak, és a 6-8 ember 6-8 felé ugrott. Hát, mázlista
    vagyok, hogy nem gombáztam el egyiket sem, mert onnantól szerencsejáték volt!
    Maradtak volna az adott pályán, akkor simán elférek, maximum megijednek kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák