- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
RaZroX
üzenetére
A zárnak némileg tükrözni kellene a védendő eszköz értékét.
Legalább olyan fontos hova zárod le, mint mivel. Mindegyik lakatot ki lehet nyitni (lásd LockPickingLawyer videói a YouTube-on), ezért a zárhoz ne lehessen túl kényelmesen hozzáférni, jól látható helyen legyen, hogy ne tudjanak szabadon szöszölni vele, stb. És amihez lakatolod, az is masszív legyen. Mindig rögzítsd valamihez, ne lehessen lelakatolva felkapni, és berakni egy kocsiba. A vázat lakatold le, ne a fékbowdent (többször láttam már erre példát.) Én az U lakatok híve vagyok, láttam már arra példát amikor a vázra tekert spirális lakatot lefejtették a rollerről.Útvonal megtervezésére az OpenStreetMap szolgáltatásait használom, számos esetben sokkal jobb eredményt hozott, mint a Google térképe. Három különböző útvonaltervező van benne: GtapHopper, OSRM és Valhalla. Közösség erejével frissülnek a térképek, minőségük azon múlik, adott helyen mennyi lelkesek a szerkesztők.
Lengéscsillapító ellenére (szerintem) nem az a fontos, melyik a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonal, hanem ennek a kritikus közlekedési eszköznek, az elektromos rollernek melyik a legmegfelelőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI mini 3 drón display unit
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest