Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PociAti
üzenetére
1. covid19 idején volt nagy tisztogatás. Egyébként mielőtt szót ejtenél a higiéniámról elmondanám, hogy annyiszor mostam kezet Dettolal, hogy hámlani kezdett a kézfejemen, kiszáradt, kirepedezett.
5 oltást kaptam, önként oltattam be magamat két AstraZenecat és 3 Pfizert.
Szóval baromira nem vagyok sem vírus tagadó, sem laposföldes.
Még UV-s fertőtlenítő készülékem is van telefonokhoz.
2. Ahogyan előttem Reggie0 is írta, eleve koszosak a kosarak. Igen láttam amikor tisztítják, és áttörlik rendszeresen.. tudod mikor láttam
Amikor még karanténban volt az egész ország és az egész világ. Amikor reggel az idősek 11⁰⁰-ig mentek vásárolni, mindenki más meg utánuk.Azóta xarnak bele.
3. Nem fogom a hidegben kint hagyni a rollert, főleg nem felügyelet nélkül. Annak ellenére sem,hogy négy rollerem van.Aztán lehet tovább hisztizni. Az intelligencia - ha már h1mpi is felhozta - nem abban nyilvánul meg, hogy drága eszközöket felügyelet nélkül hagyunk, hanem abban,hogy mérlegelünk: mi a valószínűbb,hogy ellopják / megrongálják a rollert vagy az hogy belehajtok a vuhani denevér nyálába és Pandemia 2.0 fog kitörni? Szerintem az előbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest