- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
DigitXT #23784 üzenetére
Furcsán hagyja abba a töltést, az mit jelent?
Amikor még 67.6V volt a kimeneti fesz, akkor nem töltöttem fel úgy, hogy rajta hagytam végig, viszont most hogy beállítottam 67.2-3V-ra, így töltöttem egy full-t.
Amikor elérte a szerinte maximumot akkor lekapcsolt, majd vissza. Pár másodpercenként folyamatosan be/ki kapcsolt a töltés. Inkább lehúztam róla.
Lehetséges, hogy szándékosan volt magasabb feszre hagyva, hogy "terhelésen" is teljesen feltudja tölteni?
Amikor lehúztam kb. 10 újraindulás után, vártam kicsit, 66.8V és 67V között állt be a veszültség. Tehát nem töltötte fel teljesen (67.2V).
Ez a WATE töltő így balanszolna?
Töltőn a LED zöld, ha végzett vagy nincs csatlakoztatva és piros, ha tölt. Na amikor újraindult, akkor mindig narancssárgára váltott, majd zöldre amikor megint lekapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged