Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Tavasszal azért elég sok poszt van, hogy télen kint pihent gépek mit szóltak ehhez
Hidegben sokat gyengülek, már 5 fok körül 30-50 % al kevesebbet tudnak ,de legjobb tudomásom szerint a mínusz hőmérséklet már nem csak ennyit okoz.
De lehet én vagyok túl parás, de én nem hagyom hogy akku túlhüljön. Ha más nem azért sem, mert hidegen terhelni sem jó, először melegíteni kell (illik), mínuszból meg főleg kéne.
Igaz rám a paranoiat a lipo akkuk hozták, azok nagyon gyorsan megmutatják hogy egy lítium akku mit nem szeret
és tudom, hogy liion szívósabb, de ami pikk pakk agyon vágott egy lipot abban biztos vagyok benne, hogy jót nem tesz a liion nak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asztalos klub
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és tudom, hogy liion szívósabb, de ami pikk pakk agyon vágott egy lipot abban biztos vagyok benne, hogy jót nem tesz a liion nak sem.