Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemes.alex14
csendes tag
válasz
PociAti
üzenetére
Igazából nyaralás alkalmával szeretném használni, nem feltétlen egyszerre akarok elmenni 30 kilométert egyhuzamban. Lehet csavargok az adott városban 5-10 kilométert, utána kis pihi, aztán megint ugyan ennyi.. Lehet többször egy nap. Azt viszont tudom hogy nem nagyon szeretik ezek az akkumulátorok ha melegen rárakom töltögetni egyből használat után. Illetve minden töltési ciklus csökkenti az élettartamát, mindegy hogy 0-100ra töltöm vagy 80-100%ra. Na meg ha megveszek egy kisebb kapacitású rollert, ami papíron tud teszem azt 20-30 kilométert, az valójában jó ha elmegy majd 15öt. Csak ha itthon (miskolci vagyok) kedven támadna felmenni Lillafüredre hétvégén, az 10 km oda és 10 vissza. Plusz amit még esetleg ott csavargok. Így számolok 30-35 kilométerrel, ami nekem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest