- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Na, letoltam este egy "gyors 22-est", elpasszoltam egy Kugoo S1 vezérlőt...

Bátor tett volt, mert így már nincs (működő) tartalékom.
De most már csak nem fog leégni. Nincs is tuningolva, és meleg sincs. Illetve van!
Beöltöztem full motoros cuccba, tekintettel a hidegre, erre basszus... melegem volt konkrétan. Hozzátartozik, hogy a 40 km/h nem ugyanaz, mint a 70 km/h. És valamennyire azért mozogni kellett, mivel elég szar lett a rollerem hátsó rugózása, szóval én voltam a rugó, és még így is nagyokat csattogott, ahogy felütöttek a gyökerek.
Az, hogy mennyire szereti az akku a hideget... Passz. Féltávon már néha tiltott a hátsó motor, szóval eléggé beszakadt a fesz kövér gázra, de azért ment jól... Hazafelé az emelkedő volt szívás, mert csak nagyon limitált hátsó hajtással tud ilyenkor gyorsulni a masina, az első kerék meg a maga 600W-jával... hátszóval jó, hogy ő is ott van, de emelkedőn ennyivel kínszenvedés, tehát így játszanom kellett, hogy mennyi gázt visel még el, amivel nem tilt le. Kicsit fárasztó volt, és csak* 20-26 km/h-t tudtam belőle kicsikarni. Pedig amúgy a nyugalmi fesz még bőven nem veszedelmes, de ilyen az akku. Nagy áram, nagy fesz esés... Kicsit jobban össze kéne rakni (hegeszteni konkrétan), talán tovább bírná. Viszonylag jól fel volt töltve, szóval 25 km alatt nagyon nem kellett (volna) lemerülnie...

*: közúton rohadt kevés, bicikliúton még így is bőven elég, de az nem emelkedik. Viszont tele van falevelekkel, és gyökerekkel, kivilágítatlan futókkal, kutyával stb. még szerencse, hogy három lámpával ki lehet bekkelni a legsötétebb részeket is. A széles szakaszon meg felkapcsoltam mindent. Aztán aludtam egy jót... 45-tel.

Megjegyzés, motorral elegánsabb egy gyors bevásárlás, nem kell bevinni cuccot:

Viszont legalább magát a vasat kint mertem hagyni egy U-lakattal rögzítve...

Mondjuk nem tökéletes a megoldás, mert ugyan az U-lakat nehezebben vágható, ha épp egy erővágóval felszerelt illető jár a környéken, viszont, amin át van fűzve az messze nem olyan erős cucc. Igaz, hogy roncsolná a felépítményt, de na...
Lehet, hegeszteni kellene rá valami jó erős szemet, kifejezetten a lakat miatt...
Nem beszélve a könnyen lekapkodható cuccokról, mint nyomásmérő/telefontartó. Apropó nyomásmérő: defektet jelzett hazafelé 3.3 bar-nal. Aztán bekussolt, LOL.
Ja és még valami! Azért már van benne km rendesen, csak már nem egészen S1:

Az eleje fogjuk rá, ugyanaz, csak kicsit nagyobb, tömlő nélküli felfújhatós gumi, és tárcsafék, régi 15A vezérlő, 48V akku: ha ilyen lett volna az S1, máig meglehetne. Vagy hát részben ilyen volt. Így részben meg is maradt. Persze ez így megint egy limitet jelent (lásd még kompromisszum), hiszen a hátsó motort hajtó vezérlő akár 72V-on is elmenne, az úgy sokkal durvább teljesítményt jelentene. Meg ugye több tempót, de valahogy úgy érzem, hogy nekem ilyen kerekeken nem kell több. Oké, talán egy stabil 50, ha autók közt megyek, hogy ne csak lejtőn tudja. De 60+ nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De most már csak nem fog leégni. Nincs is tuningolva, és meleg sincs. Illetve van!
Beöltöztem full motoros cuccba, tekintettel a hidegre, erre basszus... melegem volt konkrétan. Hozzátartozik, hogy a 40 km/h nem ugyanaz, mint a 70 km/h. És valamennyire azért mozogni kellett, mivel elég szar lett a rollerem hátsó rugózása, szóval én voltam a rugó, és még így is nagyokat csattogott, ahogy felütöttek a gyökerek.

Lehet, hegeszteni kellene rá valami jó erős szemet, kifejezetten a lakat miatt...