Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gears27
aktív tag
Esetleg ezt nem lehetne szájbarágósan(mármint lépésről, lépésre mit és hova és miért
)? Csak mert nem vagyok nagy guru...
-
-
Rawulf
őstag
Igazából a "másik" topikba való a kérdésed:
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.htmlHa nem akarod bukni a garanciát, akkor visszaküldöd Kínába.
Egyébként kontakt hibáknak tűnik a dolog. Lehet, hogy a szétszedés, érintkezők tisztítása (LCD kábel újracsatlakoztatása) segítene. Esetleg a speaker-t ki kellene cserélni.Nem tudom, hogy a fastcardtech leteszteli-e a telefonokat, mielőtt postázná...
A legtöbb nagyobb webshop nem. -
Homair
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem nemrég egy elelphone p6000 telefont a fastcardtech-ről. Régóta használok már kínai telefonokat és soha nem volt egy készülékkel sem problémám, eddig. Sajnos ennek a készüléknek a hangszórója telefonálás közben fura hangot ad, érthető minden, de enyhén sistegő dobozhangja van, ami engem nem zavarna, de az asszonynak vettem a telefont, ő meg nyavajog, hogy neki így nem kell, így nem tudja használni.
Ezen felül néha vibrál a kijelzője, ami elmúlik ha megnyomom egy pillanatra a képernyőzár billentyűt. Elvittem szervizbe de nem vállaták a javítást. A fastcardtechnek írtam, de még nem választoltak. Szerintetek mit kellene lépnem? -
üszök
őstag
-
gears27
aktív tag
Igazából szépen elbeszélgettünk a témáról, de megoldás mégsem született még a kérdésre
-
Ez a tulajdonság attól függ, hogy a romot hogyan készítették el.
Bár a google alap már nem engedélyezi, megoldható.
Van olyan gyártó, aki már eleve úgy szállítja a telefont/tabletet 4.4.x-szel, hogy áthelyezhető sd kártyára az app.
Más kérdés, hogy mekkora a data partíciód, van-e lehetőség átparticionálni, és érdemes-e appokat a sd-re áthelyezni.
Sok megoldás létezik, neked kell választani és megcsinálni őket. -
gears27
aktív tag
Van 1 samsung ace 4 is itthon azon is kitkat van, mégis lehet sd kártyára pakolni....
-
válasz
atesz19910 #3687 üzenetére
a külső sd kártyát hozzácsatolja a telefon memóriához...
Azt mondjuk nehezen hinném.
A fizikai sd kártyát nem tudja hozzácsatolni.
Legfeljebb azt írja ki a fizikai sd kártyára, hogy telefon memória. Ettől még nem csatolódik hozzá.de viszont ha progit akarok telepiteni továbbra is azt írja ki hogy nincs elegendő tárhely....
Mivel a programok a data partícióra települnek és nem az SD kártyára. Ha pedig a data partícióról elfogy a hely, akkor írja, hogy nem lehet telepíteni, mert nincs elég hely.Fontos tudni, hogy melyik fogalom mit takat.
- Data partíció: ez az, ahová a felhasználói _adatok_ kerülnek. csatolási pontja a /data
- "belső SD", telefon memória-ként is ismert. csatolási pontja romtól függ; /storage/sdcard0 vagy /storage/sdcard1.
- fizikai SD kártya: mit te bele teszel sd kártya. csatolási pontja romtól függ; /storage/sdcard0 vagy /storage/sdcard1.
Ezekről az infókat le lehet kérni parancssorosan (terminál emulátoban) telefonról, vagy számítógépről adb-n keresztül.
hasznos parancsok:
adb shell
cat /proc/dumchar_info
cat /proc/partitions
cat /proc/emmc
cat /proc/mtd
df
mountEzen parancsok kimeneteként megtudható, hogy valójában melyik partíció hol van és mekkora.
-
gears27
aktív tag
Sziasztok ismèt! A rootolás sikeres volt viszont áthelyezès, sd kártyára lehetősèg továbbra sincs
próbáltam több fajta programmal is volt mikor progi kiirta, hogy áthelyezès de amikor rákattintottam elnavigált a gyári alkalmazások kezelèsèbe ès ugyebár ott nincs lehetősèg. Sőt tovább megyek a programok 99%-a a külső sd kártyát nem is látja. A telefonom pedig sd kártyának a belső memoriának vèli. Esetleg más ötlet?
-
gears27
aktív tag
Sziasztok! Volna egy doogee dg310es teló amin kitkat android fut, viszont a gondomaz, hogy az sd kártyára sem progit sem játèkot nem enged áthelyezni. Van erre valami megoldás? Esetleg ha rootolnám, akkor lehetne? Ha netán a root a megoldás valaki linkelne egy olyan progit ami jo lehet hozzá? Válaszokat előre is köszi
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
atesz19910 #3679 üzenetére
Kicsi rá az esély...Star, No.1 Rá írja a nevét, de a HDC, a goophone stb.. nem nagyon. Valami dzsunka gyár.
-
atesz19910
tag
azt esetleg tudja valaki hogy hogyan/mivel tudom kideríteni pontosan a mobil gyártóját?
-
kisiczki
újonc
Sziasztok nekem van a samsung note 4 clonom-az lenne a kérdésem h miert nem tudok mobil internetezni?valaki segitsen nekem nagyon fontos lenne !!!!
-
-
gears27
aktív tag
nem veszek, köszönöm
-
atesz19910
tag
-
atesz19910
tag
válasz
cappa72 #3664 üzenetére
hát sajnos mivel tárhelyben nem nagyon brillírozik a telefon így sajnois nem tudok nagyon semmit sem kezdeni.. a busy box telepítésnél kiírja hogy kevés a hely és leáll a telepítés... sp flash tool- al pedig nem próbálkoztam rom mentést csinálni mert annyira nem ismerem a programot... és s ugyebár ezen még a gyártó által felrakott recovery <3e típusu recovery van. és nem találok hozzá cwm/TWRP recoweryt sem... :/
-
gears27
aktív tag
Sziasztok! Egy ilyen telót i9600 tipus szám : SM-G900H mtk 6582(s5 replica) szeretnék venni használtan. olcsó de félek is tőle 1 picit. Valakinek valamilyen vélemény? kinaiból ami volt nekem és teljesen meg voltam vele elégedve: ConCorde SmartPhone 5000 illetve doogee dg310. Ezekhez mérten szerintetek? Illetve az 1gb ram és a 4magos proci az valós lehet? Játékokat hogyan futatja, esetleg progikkal hogyan müködik(facebook, viber, skype stb) és maga a telo mennyire laggol?! Válaszokat előre is nagyon köszönöm
-
Cavalera
tag
Üdv! Szeretnék egy új telefont venni a nyáron, de nem szeretnék 65K-nál mondjuk többet költeni rá. Ezért is szeretnék valami szuper kínai kütyüt venni. Legtöbbször netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használnám, így jó lenne valami nagy kapacitású akkumulátoros. Eddig a THL 5000-et , valamint az Elephone P5000-et néztem ki magamnak. Nem igazán értek hozzá egyébként sajnos, így laikusként nem látok túl sok különbséget a kettő között. Mitől van az, hogy a THL közel 10K-val többe kerül, mint az Elephone? És alapból is, ti melyikeket ajánljátok? Elolvastam mindkét telefon topikját, de nem igazán jutottam előrébb. Esetleg van még más ilyen nagy akksis teló, ami jobban megérné ennyiért? Vevő vagyok az új ötletekre
A másik meg az, hogy honnan érdemes vásárolni? A TinyDealt ismerem, de úgy tudom, ha onnan rendelem, az vámmal együtt is jár, ezt pedig szeretném elkerülni. Ergó egy olyan webshopot keresek, aminek van EU-s raktára is. Ilyet nem ismertek? Valahol régebben még olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket, de sajnos már nem találom.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
atesz19910 #3661 üzenetére
Az inkább a ROM lehetett.
A RAM-ot terminál emulátorból a
free
parancs lefuttatásával tudod lekérni. Az legalább nem hazudik. Persze csak akkor fog menni, ha támogatja a parancsértelmező.
Ha hibát kapnál rá, akkor
busybox free
parancsot próbáld.
Ha erre sem jön össze, és root-olt a telefon, akkor telepítsd a busybox free-t, és utána már biztos, hogy megmondja a tutit. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
atesz19910 #3658 üzenetére
Az nem a RAM lesz. Hanem inkább a ROM szabad vagy teljes mérete... Droidtoolsban nem így tudod megnézni a ram méretét.Nyitnod kell egy adb terminált.
Cappa72: jó hogy megjöttél mert nem jut eszembe a parancs!!
-
válasz
atesz19910 #3655 üzenetére
Az MTKDT hol mondja meg, hogy mennyi RAM van benne?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Szabad tudni hogyan ellenőrizted a droidtoolsal?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sorry ... Dupla...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
atesz19910 #3651 üzenetére
Nagy valósz8nüséggel van benne egy mtk6572 es soc 512 mega ram-al. Ez mindjárt megmagyarázná a lag-okat. És a kevés memóriát. A wifi lehet a rom hibája is. Sajnos az ilydn jellegü problémák jellemzőek a klónokra. Ezekből is van "jobb" minőség és rosszabb. Amitől óvakodj kezdésnek az a factory reset és romolgatás... Az összefoglalót olvasd el és kezdj a mentéssel.
-
burny
aktív tag
válasz
atesz19910 #3651 üzenetére
Remélem nem sokért jutottál hozzá, mert az egy ipari hulladék.
-
atesz19910
tag
Sziasztok! a minap hozzájutottam egy Samsung Galaxy s5 replica-hoz, és hát van vele 1-2 problémám. ebben szeretnék segitséget kérni tőletek hogy mi(ket) csináljak.
maga a telefon hardvere 1 mtk procis Dual core verzió android 4.4.4 van rajt és "elvileg"16 gb rom. namost a telefon memóriáját 17,4 mb!-nak látja...
a második dolog a lagg... a harmadik pedig a wifi: kb 3 méterre van a routertől a mobil és vagy nem csatlakozik, vagy ha igen megnyitom pl play store-t és azonnal ledob és nem is látja a wifit csak ha ki-és bekapcsolom a wifit... Rootolni sikerült, de recovery-t nem találok hozzá.. a pontos tipusa elvileg Alps sm-g900f (érintés nélküli lapozás pulzusmérő fingerscanner stb vannak...
aki tudja hogy hogyan tudnám ezeket a "kis" problémákat megoldani, az jelezze
Üdv. Atesz. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Sajna a sogornőm vett (nem kérdezett meg) egy Lenovo s820t telot. Most sajna a telo a kamerát és a galéria app-okat nem nyitja meg. Gondoltam csinálok egy gyári beállítás visszaállítását, de nem merek.
-
Xutor
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Mpie MP707 telefon amit egy ismerősöm hozott. A probléma a következő: Bekapcsolom majd egy android figura bejön és kiírja hogy törlés. Végig is megy a csík de nem csinál semmit. Gondoltam újrarakom SP toollal. Na igen de nem tudom feldugni úgy a gépbe hogy rendesen érzékelje. ha megnyomom a hangerő fel gombot látja egy idejig de utána bekapcsol és megy erőről az egész. Ha kikapcsolva teszem fel akkor meg bekapcsol. Nem tudom mit nem csináltam még ötlet?
Válaszokat előre is köszönöm
-
gzoli18
csendes tag
Sziasztok. Ne haragudjatok rám,lehet nem ideillő a kérdés,de remélem hogy kapok egy kis segítséget vagy valamiféle útmutatást hogy melyik topikban kellene érdeklődnöm. Annyit szeretnék csak kérdezni,hogy a Navon mizu d501-nek van-e valamilyen klón változata ami ugyanúgy néz ki vagy nagyon hasonló? előre is köszönöm a segítséget és mégegyszer elnézést a nem ide illő kérdésért.
-
IceFoxR
csendes tag
Üdv! Újabb telefonvásárlás
Mit tudnátok ajánlani?
(100 font körül (kb 40k) 2gb ram) -
válasz
moonster #3640 üzenetére
Igazából ez a szaktopikja, itt inkább a klónokkal szokott menni a küzdés
A válaszhoz azonban több dolog is kell, pl. igények (cpu, gpu/igp, felhasználói szokások, ár, teljesítmény,felbontás,stb...) -
moonster
tag
Szevasztok!
Hetek óta nézegetem a kínai telókat, de nem tudok dűlőre jutni.
5-5,5" colos, 2GB RAM-os 4-8magos megbízható telót keresek.
Mit ajánlotok és honnan?
köszi
m -
burny
aktív tag
http://www.xiaomiforsale.com/ mennyire legit oldal? Túl jó az ára hogy igaz legyen.
-
Sh4diz
csendes tag
Sziasztok ! Kb féléve vettem egy thl 5000 típusu telot. az lenne a problémám hogy jobb oldal lent ha magasabbra állítom a fényerőt akkor fekete homály jön elő. tudnátok esetleg segíteni ? Pont ugyanilyen : https://www.youtube.com/watch?v=LXf2vKr9FTE
-
palocz
tag
Sziasztok. segítsé kellene 1 Neken n6 2giga ram, 32 giga rom telo felélesztésében. itt vettem a telot 1 fórumtárstol, és a gyári romot sikeresen rá is tettem. minden tökéletes volt. pénteken délelőtt viszont kikapcsolt a teló, és azóta nem indul el. a romra meg a flashtool 4032 es hiba kódót ír. valaki tud megoldást?
-
bepe79
addikt
Sziasztok! geekbuyingról vettem egy DooGee DG700 Titans 2 nevű kínai csodát, és maximálisan meg vagyok elégedve mind a külsővel, mind a belsővel, a gyorsasággal is, egy valamit nem tudtam eddig megoldani:
egyéni widgeteket nem lehet beállítani.. Föltettem ugyanis már az Időképtől kezdve az AccuWeather-ön át az OMSZ alkalmazásáig egy csomó időjárás app-ot, de egyiknek a widget-jét sem sikerült kitenni a desktopra, még Nova launcher alatt sem. Van erre valami megoldás? Vagy esetleg Doogee tulajok nem tudják, hogy ez mitől lehet? -
Danecay
addikt
válasz
WOT-H-A-C #3626 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ha sw-es probléma lenne a factory reset segített volna.
Ja, még olyat is csinált ma, hogy nyomkodás közben kapcsolta ki a kijelzőt, úgy mint amikor a beállított idő után teljesen normális módon kikapcsolja egy telefon a kijelzőt, majd kicsivel miután visszakapcsoltam, elsötétedett ismét, ezúttal fokozatosan, de úgy nézett ki a dolog mintha nem a fényerőt vette volna le hanem sokkal inkább a kontrasztot. -
Danecay
addikt
Üdv!
Több mint egy éve van meg a Neken N6 (1/16) telefonom amivel maradéktalanul meg is voltam elégedve, viszont tegnapelőtt egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy kikapcsolt vagy lefagyott. Bekapcsolnom csak aksi eltávolítása és visszarakása után sikerült és látszólag rendben is volt minden, de csak ezt követően vettem észre, hogy problémák vannak a térerővel, Sokkal alacsonyabb lett mint volt. A Párom telefonjával összehasonlítva ami igaz más típus de akkor is, ugyanazon hálózat használata mellett amíg nála maximális térerő van nálam csak 1-es. Amellett, hogy alacsonyabb a jelszint, ugrál is és van, hogy ugyanúgy egy piros X jelenik meg a térerő kijelzésénél mint a második, nem használt SIM kártyafoglalatnál teszi. Sajnos a használat során, beszélgetések közben is érzékelni a minőségromlást, sőt van hogy nem hallanak és én sem hallok mást. Csináltam már a telefonon egy Factory Resetet a beállítások menüből, majd a gyári recovery menüből is de nem tapasztaltam javulást. Van esetleg ötlete valakinek arra, hogy mit lenne még esetleg érdemes megpróbálni?
A válaszokért előre is köszönet!
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, adott egy htc evo 4g lte dual simes csoda, gyári visszaálítás után elszált az imei is meg a magyar nyelv. Mit lehet vele kezdeni? Illetve házilag javítható? Válaszotok segitségetek előre is köszönöm.
-
hunluigi
senior tag
Na közben megoldódott a dolog. Szerencsére nem volt egyedi az eset, és a gyártó maga faragott a romon. Küldtek egy friss firm-et, ami helyre rakta a dolgokat. Ha jól értem a chinangoljukat, a preloader és az MBR címzése össze csúszott. Mondjuk nem is értem hogyan tudott ez ideig óráig müködni így... Mindegy a lényeg, hogy most már minden ok. Köszi!
-
hunluigi
senior tag
válasz
cappa72 #3617 üzenetére
Látom nagyon kened-vágod a kérdéskört. Rá tudnál nézni az én problémámra is? Szerintem vagy a romban vagy a flashtoolban a módszerben van valami elkefélve, hogy boot loop a frissítés végén is. Innen van a ROM. Feltettem többször is (mert a gyártó esküdözik az anyukája életére, hogy ha felrakom meg kell javulnia, és biztosan én cseszek el valamit felrakásnál). Másoknál állítólag segített. Le is filmeztem a felrakást meg hogy utána loopol és nem jön be a recovery sem, majd küldöm neki a linket (meg majd ide is berakom) csak még megy fel dropboxba
Előre is köszi!
-
Nos, neked a képen látható mód a factory mode.
És tisztán látszik, hogy nincs imei.
Ez okozza azt, hogy nem tudsz telefonálni.A recoverymode az olyan, hogy a gyári recovery írja ki, hogy nincs parancs.
Általában ezek a <3e> gyári recovery-k eléggé fapadosak, túl sok dologra nem jók.
Mindenképpen mentéssel kell kezdeni (összefogalól, flashtool mentés, vagy root esetén MTKDT mentés), és csak utána szabad nekilátni minden másnak.@(#3616) motrola
Este rákukkantottam, ebben is van valami extra partíció, de megnézem, hogy mit tudok tenni az ügy érdekében. -
motrola
aktív tag
válasz
cappa72 #3615 üzenetére
Szia
Ha van root, akkor azonnali MTKDT mentés.
Aztán ha nem yaffs, vagy ubifs a fájlrendszer, akkor automatán generálhatsz cwm-met MTKDT-vel, és akkor tudsz feltenni gapps-ot.A mentést feltettem ide: http://data.hu/get/8633399/MT6582Recoveryhez.rar
A Logout.hu-n levő blogodban van egy kérés CWM-re erre a tabra, tőlem. Root van.Ez a generáls érdekel ha leírod bővebben megpróbálom.
Carliv recovery generálás az nem ment ezen a tabon, a telefonomon megy a generálás. ( Driverek rendben )Köszi
-
motrola
aktív tag
válasz
cappa72 #3611 üzenetére
Az alkalmazások menü 4 részből áll. Letöltött,sdkártya, futó, összes.
Az "Összes" menüpontban már próbálkoztam Google Play Áruház, a Goggle Play Szolgáltatások, és a Goggle szolgáltatások alkalmazásoknál a gyorsítótár törlés, leállítás, adatok törlése.
Sajnos eredménytelenül.
Valami mélyebb lehetőség kellene, de eddig hiába kerestem nem találtam megoldást.
Root van és terminálból bármit be tudok írni.Válaszodat köszönöm.
-
motrola
aktív tag
Sziasztok
Egy Tabletről volna szó ami 2 sim kártyás és telefonálni is lehet vele, mindene működik, tudok e-mail-t fogadni és küldeni, a wifi kapcsolaton keresztül megy a youtub is, egyetlen bökkenő van, a play.google vagyis a market nem működik.
A hibaüzenet: Nincs kapcsolat.Hardware : MT6582 (MT6592T is Fake!)
Model : T805s
Build number : MT6592Tĺ…«ć ¸_T805s 4G通话ç‰
Build date UTC : 20141104-084433
Android v : 4.4.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V54.P2, 2014/08/25 14:37
Kernel v : 3.4.67 (jenkins@jenkins) (gcc version 4.7 (GCC) ) #1 SMP Tue Nov 4 16:41:55 CST 2014
Uboot build v : -----
LCD Driver IC : 0-q103_wxga_dsi_vdoA tab root-olt.
Ha valakinek van rá megoldása köszönöm.
-
hunluigi
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #3608 üzenetére
Hát ez nem túl bíztató... A gyáró nem mondanám, hogy elismeri inkább azon az állás ponton van, hogy az általuk biztosított firm felrakása megoldja a problémát. Túrtam romok után a googliban de nem hogy gyári, de custom romot sem találtam.
Egyenlőre nem nagyon akarnak szóba állni velem. Szerintem írok nekik megint. Így a visszaküldés egyenlőre lóg a levegőben. Azért még bízom abban, hogy van valami mód gyári állapotba hozni így is, mert nekem olyan érzésem van, mintha a rommal magával semmi gond nem lenne, és ha bejönne a recowery (ami mondjuk szöget ütött a fejembe, hogy miért nem elérhető) akkor egy cache és dalvik wipe megoldaná a boot akadást. Boot menüben recovery (nem jön be eredmény boot loop) Fastboot (Ez müködik) és Normal boot (eredmény boot loop) érhető el. Szóval nem tégla csak valami nagyon fére van paraméterezve. Persze ez csak megérzés...
Szerk: Ja igen a gyárilag a rom csomagban adott SP Flash Tool a telóra kikapcsolt állapotban a gépre dugva tolja is rá a romot.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
hunluigi #3607 üzenetére
Szia. Szerintem , ha felment az újabb firmware és így is ugyan az a gond, ráadásul a gyártó is elismeri a problémát akkor nem nagyon van mit tenned. Esetleg ha van rá valami custom rom akkor még azzal meg lehet próbálkozni, de én vissza küldeném nekik a francba. Jellemzően a kínai strapa telefonok,ilyen és hasonló problémákkal küzdenek.Legalábbis az "olcsó" kategóriában. Amiről tudok , hogy jól működik az runbo x5 és x6 de ezek az 4-500$-os kategória.
-
hunluigi
senior tag
Üdv az ápoltaknak.
Fateromnak vettünk egy No1 X Men X1 telót. Bele volt őrülve ebbe a már már katonai strapabíróságba. Egy hónapig nem is volt gond a telóval ment minden flottul. Fater örült mint egy kisgyerek. Így aztán most annál nagyobb az elkeseredés...
A minap feloldotta a kijelzőt, hogy megnézze van e valami értesítése. Pár másodperc mulva viszont kijelző elsötétült, felvillant az összes előlapi gomb, és újraindult. Na azóta konstans boot loop... nem is hagyja abba csak akku kivétre. A boot menü bejön a bekapcs vol up kombóra, de itt a recoweryt választva az nem jön be hanem megint boot loop. Ha töltőre teszi az ember a telót kikapcsolt állapotban, az akku logó bejön de alacsony akku szintet mutat (százalék nélkül) pedig ez nem igaz (kb 70%-on van az akku), töltést szerintem nem veszi és kb fél perc után bekapcsol és loopol
A gyártó oldalán többen is panaszkodnak erre a hibára. Van akinek már 6 órás telefonnál előjött volt akinek ment ugyan úgy egy hónapot mielőtt elhasalt. Válaszként a gyártó csak azt szajkózza, hogy frissítse a firmwaret mindenki. Nem tudom másnál bejött e a dolog mert visszajelzés nincs... Nálam nem.
Leszedtem a gyártó oldalán lévő firmet, felraktam (fel is megy) de az első indításnál ugyan az a helyzet. Boot loop, recowery nem jön be.
Írtam a gyártónak és a Tiny-nak is (onnan van a teló) de nem nagyon eröltetik meg magukat, hogy válaszoljanak...
Dühítő a dolog, mert nem vagyok szakértője a dolognak, de ez nekem valami banális szoftveres gondnak tünik.
Valakinek van valami megoldási javaslata, vagy ötlete?
Előre is köszi!
Aláírás: Egy a fentiek miatt hisztis gyerekként visselkedő apa elkeseredett gyereke.
-
-
tibo68
újonc
Sziasztok, teljesen ùj szàmomra meg ismeretlen területre tévedtem. Segítségre van szüksègem. Adott egy hdc s5 replika gyàri beàllítàsok vissza âllítàsa utàn nem müködik mint telefon, nem kapcsolodik semmijen szolgàltatóhoz. Azt mâr kiderítettem elszàllt az imei szàm, mèg nem volt rootolva. Van esèly életre kelteni? Meg soha nem rootoltam semmijen készülèket es valójàban elég segg vagyok ezekhez a dolgokhoz.
-
WOT-H-A-C
veterán
Az eladó sem túl "megbízhqató" ezért is írtam fentebb , amit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest