Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cavalera
tag
Üdv! Szeretnék egy új telefont venni a nyáron, de nem szeretnék 65K-nál mondjuk többet költeni rá. Ezért is szeretnék valami szuper kínai kütyüt venni. Legtöbbször netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használnám, így jó lenne valami nagy kapacitású akkumulátoros. Eddig a THL 5000-et , valamint az Elephone P5000-et néztem ki magamnak. Nem igazán értek hozzá egyébként sajnos, így laikusként nem látok túl sok különbséget a kettő között. Mitől van az, hogy a THL közel 10K-val többe kerül, mint az Elephone? És alapból is, ti melyikeket ajánljátok? Elolvastam mindkét telefon topikját, de nem igazán jutottam előrébb. Esetleg van még más ilyen nagy akksis teló, ami jobban megérné ennyiért? Vevő vagyok az új ötletekre
A másik meg az, hogy honnan érdemes vásárolni? A TinyDealt ismerem, de úgy tudom, ha onnan rendelem, az vámmal együtt is jár, ezt pedig szeretném elkerülni. Ergó egy olyan webshopot keresek, aminek van EU-s raktára is. Ilyet nem ismertek? Valahol régebben még olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket, de sajnos már nem találom.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Cavalera
tag
Szeretnék még idén venni egy mobilt, mert a jelenlegi már igencsak gyenge. A THL-t néztem ki, mert nagony imponáló az akksi, de szerintetek a 4400-as, vagy az 5000-es éri meg jobban? Mi a különbség? Ha csak az akksi, akkor az mennyit számít? Elolvastam az ehhez kapcsolódó írásokat itt, a topikban, de nem nagyon értek hozzá, ezért vagyok konkrétabb a kérdésekkel.
És lenne egy általánosabba is: honnan érdemes ilyen készülékeket rendelni? A tinydealt olvastam több helyen is, hogy megbízható, és egyben jók az árak is. Valaki rendelt már innen? Milyenek a tapasztalatotok? (vám, kiszállítási idő, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest