Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
Azt nem tudom de ha gondolod keressed meg KTU fórum társat neki elvileg van aksija eladó a Valencia-hoz.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
És most erőre kapott az aksim!
Ilyenkor mi van? -
üszök
őstag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Szerintem legegyszerűbb úgy kideríteni beállítások/tárhely ha itt nincs a legalján külső usb tároló szürkén, akkor nem tudja.
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Nem, ez készülékfüggő.
-
nagysandor79
aktív tag
mindegyik andoridos teló kezeli/tudja felismeri az otg kábelt?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
A Doogee Dg450 nagyon jó választás!(Már nyúzom néhány hónapja,és pöpec?az aksi sokat bar!A fényképe pedig jó!
A dg 100,dg 300,dg 500,és dg 550-is jó!A DG 800 kész katasztrófa!
Kettőből kettő problémás,legalábbis nálam.
És a Dg 800 üzemidővel kapcsolatba,véleményeket kérnék,mert nekem az első dg 800 kamera szemcsés volt,a 2.-nak rossz az aksija,szerintem.
Sima készenlétbe,wifi,gps,stb nélkül szűk 1 nap!Szerintem simán kéne minimum 3 napot bírnia!
A dg 450 1 hétet simán megy,igaz este kikapcsolva van.Kérnék válaszokat,mielőtt beleugranák egy új aksi vásárlásába.
Előre is köszönöm!
-
Sh4diz
csendes tag
Sziasztok . 2 honapja vettem egy thl 5000 keszuleket es az lenne a problemam hogy neha nem mutatja az aksi meruleset hanem hirtelen csokken le a szazalek. Ez mitol lehet? Elore is koszonom !
-
Baarsoy
csendes tag
sziasztok Üdv mindenkinek
kinai telefonhoz keresek szervízt. tudtok e segíteni?
W450
CubotC9+
doogeeDG130ezekre kellene ránézni
üdv
köszönöm -
Sztankoo
csendes tag
köszi feldobtam oda is a témát nagyon jó kis telefon sajnálnám kidobni :/
de ha már itt vagyok
2gb ram telefont szeretnék vennék ha nem tudunk csinálni semmit a thl -el
milyet ajánlanál ?
nézetem cubot s308 mi a vélemény ? -
Sztankoo
csendes tag
Üdv
van egy olyan gondom Thl w200
A story ugye 5" coll-os kocsiba nem tudom máshová rakni a kéziféknél van a könyök támasztó ami ugye fel nyitható mindig oda raktam be egyszer nem figyeltem valami volt az alján és a telefon teteje ki lógott én meg el indultam kocsival és vagy egy perc múlva vettem észre ugye addig már rá nyomtam a könyökömet néztem uhh nincs be törve kijelző nyomok rá egyet szín skála az egész most nem régibe vettem hozzá kijelzőt szépen ki is cserélte egyik ismerősöm igen de az új lcd vel is fekete a kép hang van és érzékel is rendesen csak képet nem ad a kijelző szerinte nem hibás ismerősöm szerint processzora nem ad valami jelet azért fekete
nem udom olvasgattam itt és többeknek segíttet ez a rom telepítés nem tudom ha van valami ötletetek nagyon jó kis telefon sajnálnám ki dobni :/
előre is köszi a segítséget
-
Sheld
senior tag
playApp-ról tudtok valamit? Pont olyan ikonja van, mint a samsung store-nak, vagy minek...
-
vastam
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki a Mijue M690+ telefonnal? Sok böngészés után ezt találtam legizmosabbnak és legszebbnek ebben az árkategóriában. Link: http://www.tinydeal.com/mijue-m690-50-ips-hd-mtk6592-android-44-unlocked-3g-phone-p-137186.html. Merjem megrendelni szerintetek?
-
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Alinál kiterjesztettem a dispute-ot, mert eladóval nem tudok megegyezni a fake Lenovo A850S refundról.(Ami volt már itt porondon, Cappa segítségével tudtam csak visszaállítani amit elpiszkáltam benne). Csatoltam videot, amiben MTKDT -ban mutatom, hogy MT6592 helyett MT6582 és ki is irja prpgram hogy MT6592 fake, valamint hogy nem full HD-s mint ahogy írták, és nincs GPS, 3G (csak kínai) stb. Fotók is vannak hogy hiányoznak a lenovo jegyek belsejéből, dobozból. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata, hogy mit fogadnak el, adjak e még több bizonyítékot? Mert a válasz e-mailjukben felhívják figyelmet, hogy legyen elegendő bionyíték az alapján döntenek, gondolom nincs kedvük vacakolni. Antutu-t írják, de az felejtős, mert azt cheatelik, csak a 4.5-ös verziót engedi feltenni és nem enged utána frissíteni.
-
nagysandor79
aktív tag
Prestigio MultiPhone 5517 telefonról valakinek vélemény?? ez ennyire új lenne hogy nem találok tesztet ?
-
Sheld
senior tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cavalera
üzenetére
Szia. THL 5000 vs THL 4400 vs T100s
Sheld: Rootold a telefont és töltsed le a Mobile Uncle Tools-t abban meg tudod nézni milyen frekvenciákon működik!
ilyet kell keresned benne! Ha UMTS (wcdma-gsm) -nél a 2100,850,900 -nál pipa van akkor tudja elvileg. De az is lehet hogy hw-essen nem tudja!
Illetve lehet , hogy nem jó az APN beállítás!
-
myk74
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Lenovo s660?
-
Sheld
senior tag
Újabb problémával találtam szemben magam.
Van egy telefon: S Galaxy note3 Clone
típus: SM-n9006
MTK6582 quad coreA probléma az, hogy nem működik a 3g, és ötletem sincs hogyan javítsam meg.
nektek van rá tippetek? -
Cavalera
tag
Szeretnék még idén venni egy mobilt, mert a jelenlegi már igencsak gyenge. A THL-t néztem ki, mert nagony imponáló az akksi, de szerintetek a 4400-as, vagy az 5000-es éri meg jobban? Mi a különbség? Ha csak az akksi, akkor az mennyit számít? Elolvastam az ehhez kapcsolódó írásokat itt, a topikban, de nem nagyon értek hozzá, ezért vagyok konkrétabb a kérdésekkel.
És lenne egy általánosabba is: honnan érdemes ilyen készülékeket rendelni? A tinydealt olvastam több helyen is, hogy megbízható, és egyben jók az árak is. Valaki rendelt már innen? Milyenek a tapasztalatotok? (vám, kiszállítási idő, stb...)
-
válasz
kisselandras
üzenetére
Az, hogy mire hasonlít nem sokat számít, vagy ez van ráírva a klónra?
Az akku alatt lévő típusszám kell, nézd meg azt és arra keress rá... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nagysandor79
üzenetére
Szerintem jobban jársz egy nagyobb akku kapacitású telefonnal...
THL 4400
THL 4000
THL 5000Lenovo P780
Lenovo S860Jiayu G4s
-
nagysandor79
aktív tag
ha vennék bármilyen márkájú, méretű telót. és vennék hozzá a most divatos power bankot, azzal vajon mennyivel tudnám kitolni az telefonok üzemidejét.( jó tudom sok mindentől függ, mennyire és mit használok a telón)de egy ötletnek nem rosz. érdemes ilyennel próbálkozni?
-
Protector
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Tudom tömeg kérdés merül itt fel mindig, de nekem is lenne egy "kis" problémám egy kínai telefonnal, talán találok itt olyat aki tud erre megoldást.
Adott egy Laude Pulse S800, amely működik, szép és jó meg minden, de belekerült egy 16 Gb. os SD kártya, amelyet fel is ismer, beállítom a menüben hogy azt használja tárhelynek de a telefon akkor is csak a saját memóriájába tölt le. Az is más kérdés hogy vételkor azt írták a telefon 8 gb hellyel rendelkezik, mégis érdekes van benne egy 1 gb hely is (?) amit használ, a nyolc gigásat nem is látja csak a tárhely menüben, de azon meg nem sok minden van. Valakinek valami tipp hogyan erőszakolhatom meg a telefont hogy az sd kártyát legyen olyan kedves használni? Köszi előre is. -
válasz
kisselandras
üzenetére
Próbáld meg az aliexpress.com oldalán, de egyébként STAR micsoda a készülék, Star N9000? Mert nem mind1, pontos típus kell...
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok ! tud nekem esetleg valaki abban segíteni hogy új alaplapot szeretnék vásárolni egy ilyen készülékbe STAR MTK6589
De nem tudom hol kaphatok kínai weboldalakon -
válasz
NorbertoEco
üzenetére
Az szerintem akkor eredeti lesz (ha nem p780+, vagy p780e, vagy p780c, vagy p780s-t rendeltél)
-
NorbertoEco
tag
válasz
cappa72
üzenetére
óóóó kösz! Ez tényleg egy elég hasznos leírás. Mondjuk én már megvettem szóval túl sok dolgot nem tudok tenni. Mivel tmallbox-ról vásároltam a készüléket így merem remélni, hogy eredeti... de bővebbet majd csak péntek este fogok tudni, mert akkor utazok haza és akkor veszem a kezembe.
-
válasz
NorbertoEco
üzenetére
Beg leírta, hogy milyen ismertetőjegyeket kell keresni.
Ha az ott leírtak alapján eredeti, akkor nem sok mindentől kell tartanod. -
válasz
nagysandor79
üzenetére
Igen. A DG350-el voltak ilyen gondok, de egy app nagyjából megoldotta ezt. Nem tökéletesen, de elfogadhatóan. (lenovo super camera)
A valencia (DG800) nem ajánlott vétel, viszont a DG2014 Turbo egész jónak mondható. (mindet azért én se próbáltam
)
Mint minden "gyártónál" itt is előfordulnak nem túl jó készülékek.
Kinek mennyi pénze van ezekre úgy válogat. Most viszont aránylag olcsón, jó nevű gyártóktól lehet beszerezni korrekt kis telókat. pl THL T6(s) v PRO... -
Sheld
senior tag
Az alábbi alkalmazásokat törölhetem a telefonról?
Frozen Keyboard (Ötletem nincs mi lehet ez)
OperaService (Gondolom az opera minihez hasonlít)
Video Player (Van rajta más féle is)
WhatsApp (Ezt is passzolom, bár gondolom a playAPP-al együtt került fel) -
válasz
NorbertoEco
üzenetére
Az első dolog, hogy meglátogatod a fórumát, és elolvasod az összefoglalót.
Ha eredeti, akkor jó kis telefont vettél
-
NorbertoEco
tag
Megvásároltam életem első okostelefonját és ezt megtetéztem azzal, hogy Kínából rendeltem... egy Lenovo P780 készülékről van szó. A kérdésem az lenne, hogy mi az alapvető dolog amit le kellene tesztelnem? Gondolom azt hogy pixelhibás-e vagy hogy érzékeli-e mind a 10 ujjamat egyszerre a készüléken, de ezen túlmenően még mit kellene elsőre átnézni a telefonon?
Majd péntektől lesz nálam, de addigra képben szeretnék lenni, hogy mire kell odafigyelnem.
Válaszaitokat előre köszönöm. -
Zeki
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Hagyd a doogeet a fenébe! Van egy halom megbízható gyártó.
PL: Lenovo, ZTE, Huawei, Jiayu, THL, ASUS, ZOPO, Coolpad, de jön fel a Leagoo is. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nagysandor79
üzenetére
Valencia nem ajánlott.... sok gond volt velük. Nem tudom hogy az ùjabb szériások milyenek lettek de én tuti mást keresnék...
-
Zeki
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Telefonja válogatja. Volt doogee strapatelefon, ahol az orosz a tesztben kijelzővel lefele rakta le, aztán mikor megfordította ledöbbent hogy megrepedt a kijelző.
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Nekem van, én az ár/érték arányát jónak tartom... stabilan működnek, a szokásos "gyengélkedésekkel" (kamera) A jelenlegit nem nagyon cserélném le mostanában...
-
nagysandor79
aktív tag
milyenek vajon ezek a doogee telefonok?
-
WOT-H-A-C
veterán
Az a gond ezekkel , hogy ha nem azonos széria nem azonos gyártó sorrol akkor szinte bármiben eltérhetnek! Öszinte leszek, szerintem isteni szerencse hogy romot tudtál egyáltalán varázsolni mind2 re ami nem a gyári.. Alapjában úgy szoktuk kezdeni a dolgot mentés után, hogy droidtoolsban megnézzük mit ír a SOC-ra, ha megvan akkor jöhet a RAM mérete. Ezekhez az infót megtalálod az összefoglalóba , ahogy a kolega említette már. Nos én sem tudok mást ajállani mint mentést és hogy ha nem muszáj ne piszkáld mert egy rossz flash-eléssel kiütheted akár a NVramot is és rosszabb esetben az emmc-t és akkor tényleg kuka.
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
A két telefonról érdeklődnék, amiket rendberaktam, mert nem tudom mi a különbség a kettő között...
Mind a kettő Samsung galaxy note 3 clone.
Az egyik N9006 a másik N9000
Mind a kettőben MTK6582-es chip van. Ezen kívül semmi sem tiszta, hogy melyikben mi van... -
üszök
őstag
válasz
meazza21
üzenetére
Mikor írod a hozzászólást alul van olyan,hogy Kattintható kódok és arcocskák alatta van jobbra olyan,hogy link oda ha be teszed a linkedet mondjuk így akkor nem kell ctrl c ctrl v csak rá kell kattintani.

De,hogy a kérdésedre is válaszoljak,
én szemezgettem vele jó ideig,de végül nem vettem ilyet.
Ha ide beírod ugyanezt a kérdést,nagyobb eséllyel találsz olyat aki látott már ilyet élőben. -
meazza21
csendes tag
Sziasztok. Ezt a telót néztem ki magamnak. Rendelt már valaki ilyet? Ha ebbe belarakom a telenoros kártyám akkor működni fog? Azt írják független a teló.
http://www.tinydeal.com/umi-c1-55-ltps-ogs-mtk6582-quad-core-android-442-3g-phone-p-134983.html
-
Rambovits
senior tag
Közben külföldiából is kaptam választ a levelemre

Tárgy: Re: Warranty questions
hi friend
so bad to hear about it .
it is very expensive to change another screen , and also shipping cost .
i think about 100usd totally
and it take about one month .
it is better to buy another new phone i think
right now price is down for the phone.
Best Wishes
Tony
Sype:tony-yaoxin
mixeshop - Team
Email: sales@mixeshop.com
Email:service@mixeshop.comHatalmas a marketing szöveg

-
Rambovits
senior tag
Sziasztok, feltettem a kérdést a telefon topicjában is, de szerintem itt hamarabb kapok választ

Adott egy Lenovo s820 egy törött kijelzővel. Kínából rendeltem még áprilisban. A kérdésem, hogy szerintetek érdemes visszaküldeni (ez mennyi időbe tellik és mennyibe kerülhet a futár)? Esetleg van magyarországi, európai szervíz, ahol meg tudják javítani a készüléket úgy, hogy a garancia is megmarad? Vagy vigyem be valami gsm-eshez, esetleg cseréljem ki otthon? Ez utóbbi esetben gondolom ugrik a garancia.
Gyárilag mennyi gari van rá? Nem találom sehol.
Válaszokat előre is köszi.
-
válasz
vadamrep
üzenetére
Ha rákeresel az imei (nem imai) szóra, láthatod, hogy nagyon sok dologtól lehet az imei vesztés.
Vélhetően te is belefutottál abba, hogy félig összetákolt, utólag beírt telefont kaptál...
Ha van root, azonnali MTKDT mentés (lásd összefoglaló).
Minden mást csak utána szabad. -
Szia! Van egy K-TOUCH Nibiru H1 8mag os készülékem és az a gondom hogy egy gyári vissza állításnál de nem tudom hogy még mit nyomhattam el de elment róla az IMAI szám, és nincs hálózat.IMAI Vissza állításában tudna esetleg valaki segíteni?
Előre is megköszönném
-
Zeki
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
A lencséktől a képfeldolgozó szoftvertől, a fényérzékelő lapkától.
Attól hogy valami 13 megapixeles, az csak annyi, hogy a beégett, zajos (szemcsés)/életlen kép szép nagy. -
Zeki
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Akár valós is lehet, de a kamerák képminősége nem ettől függ.
-
nagysandor79
aktív tag
Kinek mi a véleménye a Doogee "márkájú" telefonokról? nézegetem hogy pl. hátsó kamera 13 az első 5 mpx ezek valós adatok?
-
Zeki
nagyúr
Ugyanaz.
Redmi 1S.
Elméletileg decemberen de legkésőbb januárban jön hivatalosan a (Huawei) Honor 3C is az EU-ba, és így az edigitalba. A Honor 6 már itt van, és a kínai árakkal totál versenyképes, ráadásul 2 év hazai garival.Ha ilyen lesz a Honor 3C hazai árazása is, akkor nyilván ezt nem kínából éri majd meg megvenni.Normális kínai boltok: minideal.net, to2c.com, tinydeal.net, banggod.com. A pandawill meg antelife már rizikósabb.
-
Zeki
nagyúr
Itthonról az edigitalban magyar garival, Xiaomi Hongmi 1S
A doogeek fosok ehhez képest.
A Xiaomi a világ 4. legnagyobb telefongyártója már. Előtte a kínai Lenovo van, meg a Samsung és az Apple.
Vagy ma még biztos akciós ugyanez a román-magyar emag.hu-n. De abban nem lesz magyar nyelv, úgy kell rátenni másik romot.
Kintről jöhet még a ZTE V5, a Huawei Honor 3C, a Lenovok. DE a kinti árra szinte biztosan megy rá a hazai 27% Áfa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks Enthoo Pro
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest