- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cavalera
tag
Üdv! Szeretnék egy új telefont venni a nyáron, de nem szeretnék 65K-nál mondjuk többet költeni rá. Ezért is szeretnék valami szuper kínai kütyüt venni. Legtöbbször netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használnám, így jó lenne valami nagy kapacitású akkumulátoros. Eddig a THL 5000-et , valamint az Elephone P5000-et néztem ki magamnak. Nem igazán értek hozzá egyébként sajnos, így laikusként nem látok túl sok különbséget a kettő között. Mitől van az, hogy a THL közel 10K-val többe kerül, mint az Elephone? És alapból is, ti melyikeket ajánljátok? Elolvastam mindkét telefon topikját, de nem igazán jutottam előrébb. Esetleg van még más ilyen nagy akksis teló, ami jobban megérné ennyiért? Vevő vagyok az új ötletekre
A másik meg az, hogy honnan érdemes vásárolni? A TinyDealt ismerem, de úgy tudom, ha onnan rendelem, az vámmal együtt is jár, ezt pedig szeretném elkerülni. Ergó egy olyan webshopot keresek, aminek van EU-s raktára is. Ilyet nem ismertek? Valahol régebben még olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket, de sajnos már nem találom.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest