Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Üdv az ápoltaknak.
Fateromnak vettünk egy No1 X Men X1 telót. Bele volt őrülve ebbe a már már katonai strapabíróságba. Egy hónapig nem is volt gond a telóval ment minden flottul. Fater örült mint egy kisgyerek. Így aztán most annál nagyobb az elkeseredés...
A minap feloldotta a kijelzőt, hogy megnézze van e valami értesítése. Pár másodperc mulva viszont kijelző elsötétült, felvillant az összes előlapi gomb, és újraindult. Na azóta konstans boot loop... nem is hagyja abba csak akku kivétre. A boot menü bejön a bekapcs vol up kombóra, de itt a recoweryt választva az nem jön be hanem megint boot loop. Ha töltőre teszi az ember a telót kikapcsolt állapotban, az akku logó bejön de alacsony akku szintet mutat (százalék nélkül) pedig ez nem igaz (kb 70%-on van az akku), töltést szerintem nem veszi és kb fél perc után bekapcsol és loopol
A gyártó oldalán többen is panaszkodnak erre a hibára. Van akinek már 6 órás telefonnál előjött volt akinek ment ugyan úgy egy hónapot mielőtt elhasalt. Válaszként a gyártó csak azt szajkózza, hogy frissítse a firmwaret mindenki. Nem tudom másnál bejött e a dolog mert visszajelzés nincs... Nálam nem.
Leszedtem a gyártó oldalán lévő firmet, felraktam (fel is megy) de az első indításnál ugyan az a helyzet. Boot loop, recowery nem jön be.
Írtam a gyártónak és a Tiny-nak is (onnan van a teló) de nem nagyon eröltetik meg magukat, hogy válaszoljanak...
Dühítő a dolog, mert nem vagyok szakértője a dolognak, de ez nekem valami banális szoftveres gondnak tünik.
Valakinek van valami megoldási javaslata, vagy ötlete?
Előre is köszi!
Aláírás: Egy a fentiek miatt hisztis gyerekként visselkedő apa elkeseredett gyereke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest