Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyaking
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok mondani Bp. Olyan helyet ahol meg lehet nézni a xiaomi okosórákat?
Milyen minőségüek ezek amúgy? Gts, gtr, amazfit 2 stratos ezeket néztem ki. Mi különbség tudásban ezeknél? Esetleg más alternatíva amit érdemes venni? -
yvsmad
őstag
válasz
Tommy77Hun #1695 üzenetére
Ha nem is mindet, ami tetszik, de tudtam végül letölteni.
Más: A Thor 4 órákra ma jött szoftverfrissítés, én meg is csináltam. Még nem vettem észre változást. Lehet, hogy csak 1-2 bugot szüntettek meg, az is valami.
-
Tommy77Hun
csendes tag
Szerintem régi a lap tetején lévő szöveg, csak ott hivatkozik a G+-ra.
Lefelé görgetve a bal oldalon találod meg a óralapok fórumait, az óra formája alapján csoportosítva. Ott kiválasztva a neked megfelelőt, lista szerűen látod a feltöltött óralapokat. Ezeken belül Google Drive linkekről lehet letölteni a fájlokat. Ha kérni szeretnél, ahhoz be kell regisztrálni. -
yvsmad
őstag
válasz
Tommy77Hun #1692 üzenetére
Megtaláltam a régi linket és tényleg G+ oldal volt.
Köszi az új linket, ezt is megtaláltam, át is nézem most. -
Bec
tag
Googli? itt van 1-2 darab https://clockskin.us/
-
yvsmad
őstag
Tudnátok linket adni ingyenes androidos watchface letöltéshez?
Tavaly letöltöttem egy csomót, de nem mentettem el könyvjelzőként, most meg nem találom sehol a guglival sem. -
Pictus
újonc
Hát bármi megtörténhet, de 2 akku is ugyanúgy púposodott fel és köszönt el. Igazából nem volt szempont a vízállóság, de azért sport közben beázik az izzadságtól... Hát egy kicsit azért meglepett. Főleg azért mert van sport mérő funkciója. De most már mindegy. Amíg működött kb.3-4 hónap szerettem.
-
Pictus
újonc
Szerintem nem a legolcsóbb verziót vettem. Lemosással nekem sem volt bajom vele, sőt egyszer a zuhanyt is kibírta. De a focit nem szerette. Ezért papírzsepit tettem alá sportolás alkalmával. Úgy bírta. A gyártó írta hogy nem vízálló, de azért izzadságtól kicsit durva a beázás. Aztán az aksi dobta be a törölközőt. Az hogy az akku kimúlik előfordul, dehogy nem tudtam hozzá venni másikat, ez azért bosszantott. Amíg működött imádtam. Mindenesetre tanulságot leszűrtem. Legalább ip68-as vízállóság nélkül nem veszek okos órát. De butát se... Sam Frontiert vettem helyette.
-
-
yvsmad
őstag
Nekem tavaly október vége óta megvan a Thor 4 és csap alatt szoktam lemosni. Akkut nem cseréltem benne, szétszedve sem volt (talán ezért is maradt vízálló).
Most került eladósorba mert vettem helyette egy Thor 4 Dualt, 2 SIM kártyahellyel és 2 kamerával.
Mint korábban írtam, a Thor 4-nek többféle változata létezik, különböző specifikációval és ezért különböző áron. Nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb vétel. -
Pictus
újonc
Nekem volt Thor 4 órám. Maga az óra nagyon jó lenne, de sajnos 2 óriási gonddal kellet szembesülnöm. Az egyik az, hogy nem vízálló. Olyannyira nem, hogy foci közben a karom izzadságától beázott és lötyögött a folyadék a kamera lencséje előtt. Szétszedtem kiszárítottam, működött, de az érintőképernyő jobb alsó negyede érzéketlen lett. Kicseréltettem. De az is beázott az izzadságtól. Pedig nem vagyok egy nagyon izzadós típus. A másik az az akkumulátor. Gyakorlatilag mind a 2 óra akkuja 3-4 hónapot bírt. Felpúposodtak és feladták a küzdelmet.
-
NLB
csendes tag
Okos gyűrűvel volt már valakinek tapasztalata?
-
NLB
csendes tag
Akinek van bármilyen tapasztalata lokmat x360,vagy thor 4 pro típusú órával,azt szívesen olvasnám.
Előre is köszönöm. -
NLB
csendes tag
Igen,néztem,de nekem a kamera nem annyira szempont(eddig nem használtam,persze,jó ha van,de tényleg nem használtam a két év alatt,viszont a duálnak jobb a képminősége,köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet).
Hát,egyre gondoltunk,most értem haza éjszakai műszakból,és volt időm kartonból csinálni óraházakat belerajzolt képernyőméretekkel,és a csuklóra próbálni,háááát....teljesen igazad van,a lemX tényleg baromi nagy!!! Viszont a kospet is kiesik,mert az meg nagyon kicsi.Próbáltam nézegetni,hogy nekem mi lenne az ideális,és ez jött ki: képernyő 45-46mm(1,77-1,8"),óraház maximum 50mm.
A két legközelebbi modell méretben zeblaze thor 4 pro,és a lokmat x360 4g.
Ami az x360 mellett szól,az a dupla ram-rom,az ip67,a picivel nagyobb aksi..a 4 pro mellett csak a gorilla glass3.. -
yvsmad
őstag
Az előző hsz-em végén vagy egy link. Ha azt megnyitod és lejjebb görgetsz, az oldal felén túl van egy összehasonlító táblázat a Thor órákról kék háttérrel. Ott látszik a különbség a belinkelt Thor 4 Dual és a Thor 4 Pro között.
Ne feljtsd el, hogy a nagyobb kijelző arányosan nagyobb óratestben fér csak el. A LemX oldalán keress rá a befoglaló méretekre és vonalzóval nézd meg, hogy az mekkora lenne a karodon. Én főleg a mérete miatt nem vettem meg. -
NLB
csendes tag
Hali.
Köszönöm a gyors választ.Igen,a lemX elég nagy,de pont ez a jó is benne(kijelző).Csak az a baj hogy kb. 1 éve van a piacon,és úgy nem nagyon van tapasztalati leírás róla..ez miatt is hezitálok.A thor 4 pro az ami a thor családból bejön(megint csak a nagyobb kijelző,aksi miatt,a kamera nekem nem szempont,mert egyik órámon sem használtam az elmúlt 2 évben),de itt már olvastam negatív visszajelzéseket hogy néha ledobálja a hívásokat,vagy hogy egymás után többször újraindul magától.Ami persze lehet frissítés telepítési hiba is,nem tudom.. -
yvsmad
őstag
LemX elég okos, de nagyon nagy méretű "tárcsa", nekem lelógna a csuklómról mindkét irányban.
A Thor4-nek már többféle változata is van, 240x240 és 400x400 felbontás, 2. (előlapi) kamerával és anélkül, szimpla és dual SIM-es, stb. A memória mérete is változik. De lehet, hogy a kamera felbontása is. Ne csak a legolcsóbbat keresd, mert egy buta változatot fogsz kapni! [link] -
törölt tag
Szervusztok!
Van egy olcsó kínai okosórám, aminek fura hibája van. Az érdekelne, hogy találkozott-e már valaki hasonlóval:
Beteszem a SIM-kártyát, indítom, aktív, lehet rajta telefonálni. Igen, kb 4-5 percig. Aztán inaktívvá válik a kártya és nem támad fel többet. Ha viszont kikapcsolom, majd be, megint jó 4-5 percre.
Mi lehet ez?
Jó lenne ha lenne valami használható ötletetek a javításra.
-
NLB
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék váltani az egy éves dm98 ről,aminek semmi baja sincs,jól működik,teszi a dolgát,csak önálló telefonként használom,calls,sms,email,stb...és így bírt 2-3 néha 4 napot is röhögve!
Nemrég vetten észre hogy az egyik hátlapot rögzítő csavar környékén maga a hátlap körberepedt..
Ami érdekelne : lemfo lemX, kospet optimus pro,zeblaze thor 4 pro.
Ami fontos,nagy aksi,minimum a 1.4" kijelző,csak önálló telóként használnám!Ha van vízállósága,az sem hátrány..
Ha van valakinek ezekkel tapasztalata szívesen elolvasnám.
Előre is köszönöm -
Tomasz72
aktív tag
Sziasztok!
Minimális elvárásokkal szeretnék egy férfi és egy női okos órát vásárolni.
A leglényegesebb az értesítések kezelése, meg a számlapokat lehessen variálni, a többi nem fontos, nem kell GPS, zene vezérlés stb...
Találtam magamnak egy Vibe 5-öt, nagyon tetszik, hogy nem érintős a kijelzője, egyedül a hozzá ajánlott WearHealth app nem szimpatikus, eléggé lehúzzák.Mit ajánlotok...?
-
-
yvsmad
őstag
válasz
Quasi_modo #1664 üzenetére
Annyit észrevettem, hogy hátul a töltő érintkezői korrodálnak és emiatt volt már olyan, hogy egy éjszaka alatt sem töltődtek fel teljesen. Ha izzad a karom a szíj alatt, a sós izzadság sem használ neki, akár át is vezethet az érintkezők között. Ez így nem jól van kitalálva.
Hogy ennek mi köze a kijelzőhöz? Nem tudom, de vannak olyan okostelefonok, amelyeknél az érintő kijelző nem működik rendesen töltés közben, pl. máshol érzékelik az érintést, mint ahol valójában történt. -
yvsmad
őstag
válasz
tomriddle74 #1662 üzenetére
Legalább 10x újraindítottam a múlt héten, semmi változás nem történt. Mindegy, most jól működik.
-
yvsmad
őstag
válasz
Quasi_modo #1660 üzenetére
Reset-eltem az órát, visszaállítottam a gyári beállításokra még pénteken, de semmi. Utána még a wifire akartam újra rácsatlakozni, de nem tudtam beírni a jelszót sem. Hétvégén fel sem vettem az órát, 2 napig végig töltőn volt. Ma reggel felvettem, mert legyen rajtam, még ha nem is nyomkodom. Napközben vettem észre, hogy megint jól működik, az érintő képernyő minden részén jól veszi az érintést, a wifi kódokat is simán be tudtam írni. Nem értem, hogy mi volt a baja és azt sem, hogy mitől javult meg.
-
yvsmad
őstag
Találkoztatok mát olyannal, hogy az érintős óralap egy területén nem érzékeli az érintést?
Nekem a múlt hét óta a kijelző közepe vagy nem érzékel, vagy mellé nyom. Pl. a virtuális billentyűzet a kijelző közepén vagy nem működik, vagy tőle jóval jobbra lévő betűket ír. De az ujjal görgetés sem működik rendesen, a kijelző közepéhez érve elveszti, hogy húzom tovább és visszaugrik az előző képre.
Mit lehet kezdeni az elromlott érintő kijelzővel? Gorilla üvege van, semmi sérülés vagy karcolás nem látszik rajta, Hogy romolhat el alatta az érintős érzékelő? -
Bec
tag
válasz
Tommy77Hun #1656 üzenetére
Köszi az infót! Kipróbálom rep.módban is..
-
Tommy77Hun
csendes tag
Nekem a Lemfo LEM7 általában kibír két teljes napot. Ma 8-kor vettem le a töltőről és most (20:55) 72%-on van, azt írja még 1 nap és 11 óra van hátra. Ebből kb. 10 órát volt a kezemen, azóta az asztalon van.
Airplane módban használom, csak a Bluetooth és a lépésszámláló megy folyamatosan.Óránként a telefon kb. 10-15 értesítését jelzi rezgéssel, ezeket általában az órán meg is nézem. A kijelző nem megy folyamatosan, csak emelésre, vagy gombnyomásra kapcsol be.
-
Bec
tag
Az üzemidővel vannak gondjaim,a többi kínai Androidos óráknak is ennyire gyenge?
Méréseket készítettem változó beállításokkal 100%-os töltöttségtől indultam (közben nem használtam leraktam az asztalra) :
- állandó időkijelzés 7% / óra
- állandó időkijelzés kikapcsolva majd Bluetooth bekapcsolva 8%
- Gps + bluetooth bekapcsolva 9%
- időkijelzés + minden kapcsolat kikapcsolva 5%
- óra teljesen kikapcsolva majd 1 óra múlva bekapcs. 3%
Talán a legbosszantóbb amikor este véletlenül elmarad a töltés reggelre totál lemerül ilyenkor nem ébreszt.. -
Bec
tag
válasz
Quasi_modo #1652 üzenetére
Igen offline,autós és gyalogos navigációt is tud! Az offline térképeket wifi-n keresztül lehet letölteni országokra bontva,azon belül kiválasztható a városok is.
-
Bec
tag
Üdv. Használ valaki v. létezik olyan .app (android 7.1-es Kospet) amivel az openstreet map offline (.gpx) térképeit lehet használni? Telón a Locus-t használom,Kospet-en nem megy kidob,próbáltam még OSM city maps-ot elindul de befagy..
-
D77
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Microwear H1 használatával kapcsolatban.
- hogy lehet használni a légnyomás, hőfok ill. a magasságmérőket?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:
D77 -
blt.62
őstag
Erről az óráról mi a véleményetek?
Smartwatch DM98 -
yvsmad
őstag
válasz
Quasi_modo #1642 üzenetére
Ez csak az időjárási adat frissítése volt, nem szoftver.
-
yvsmad
őstag
válasz
Quasi_modo #1640 üzenetére
Február óta tegnap éjszaka frissített magától, de azóta sem. Újraindítottam, nyomtam egy update-et, de csak a tegnap éjszakai érték és dátum van kint.
-
bbchris
senior tag
Üdv !
Honnan tudok smartwatch DZ09-hez official romot letölteni ? Néztem az XDA fórumot de ott csak főzött romok vannak amivel vagy az érintőképernyő nem megy vagy egyáltalán nem lehet felrakni a flashtoolal .
-
asDTesa
csendes tag
Sziasztok!
Apám vett egy kínai okosórát, DZ09 amivel persze nekem kell szenvedni. Találtam egy videót, mely alapján még az is feltételezhető, hogy ez csak a DZ09-nek egy hamisítványa, bár gondolom működnie kéne.
A QR-kód bedob egy oldalt, ahol semmi nem történik, bár eszerint az oldal szerint, ez normális:
https://www.blogtechtips.com/2018/03/25/download-and-install-bt-notifier-for-dz09-and-other-similar-smartwatches-android/
Így hát az oldalon mutattakat sorrendben végrehajtva csinálom a lépéseket, bekapcsolom a bluetooth-ot mindkét eszközön, párosítom őket, párosodnak is, mindkét eszközön jelzi, csak eztán az app szerint nincsenek csatlakoztatva, pedig azon is engedélyezve van a BT Notifier vagy micsoda. Már 2 órája szenvedek vele, amit találtam semmi sem működik.
Valakinek van ötelete? Egyébkét egy Huawai P10 vagy P10 lite-hoz szeretnénk csatlakoztatni, de a Samsung Galaxy S4-emmel is ugyanez a helyzet, szóval gondolom nem a telefonnal van a gond. Még 1-2 appot kipróbáltam, de hasonlóan nem működtek. -
laci1892
őstag
Üdv sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Okosórát szeretnék venni. Szembejött velem egy márka :Safako SWP50
tud róla valaki valamit? Mennyire megbízható, vagy bárkinek valami tapasztalata van? Vele vagy a márkával? -
Hóda
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Kingwear KW06-ot.
Egész jól működik, elsősorban azért vettem, hogy futáshoz ne kelljen a mobilt vinni.
Ezt a feladatot jól el is látja.
Hátránya, hogy a 450mAh akksi ellenére nem bírja sokáig.
A másik dolog és ami miatt írok, hogy a gyorsulásmérőjét (accelerometer) nem tudom munkára fogni. A lépésszámláló és a "fellendítem a karom és látom az időt" nem működik. Egyik sem különösen fontos, de nem hagy békén.
Már próbáltam mindenféle teszt alkalmazást a Play-ról használni. Ezek látják a gyorsulás mérőt, de nem működik. Vannak fixing appok is de azok sem segítenek.
Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm! -
ANT
őstag
Sziasztok.
Allcall W2 órám van, egy hete használom. Egyetlen dologra nem tudtam rájönni. Hogyan lehet rávenni az időjárás alkalmazást az automatikus frissülésre? Vagy ehhez SIM kártya és mobil hálózat kellene? Én csak wifin csatlakozom. -
Kuznyikov
aktív tag
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1621 üzenetére
Anno Én is érdekesnek tartottam a számítógéphez való csatlakozást(felismerést),de igaz.Az asztali gépemen Win10 van és ott nem látja a vekkert,viszont a laptopon szintén Win10 van(más verzió)és azon simán látja.
-
Szladó
csendes tag
Sziasztok,
A következő dologban kérném a véleményeteket/segítségeteket:
Tervezek okosórát vásárolni a közeljövőben. Amire használnám: sport+zenehallgatás, és értesítések (hívás+üzenetek+e-mailek), néha másik SIM kártyán átirányított hívások kezelése
A Google Fit programot használom most is telefonon. Ami a kérdésem: Android-os óráknál (5.1 vagy 7.1.1) is ugyanúgy működni fog a telepített verzió, mint a Wear OS-nél?
Átirányított hívásnál a SIM-es órán tudok fogadni/indítani hívást?Tehát tulajdonképpen összefoglalva: Wear OS, vagy Android-ost ajánlotok inkább? Konkrét típusokat tudtok ajánlani? Néztem már Ticwatch-ot, Huaweit, Samsungot (bár az TIZEN) Diggro-t, Kospet-et.
Köszönöm,
Szladó -
mcsabi02
újonc
Üdv mindenkinek! Adott egy Zeblazer Thor 4 pro. Csatlakoztatom a laptophoz amin Win 7 Hom Premium 64 bites rendszer van . A probléma az lenne hogy nem látja az okosóra tár hellyét ami 16 giga a leírás szerint . De a biztonságos eltávolításnál viszont lát MTP valamit . Mit lehet tenni hogy lássa az óra tár hellyét? Az órán be van állítva az adat másolás is .
-
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok.
LEMFO LEM5PRO
Másnál is fél napot bír csak?!Pedig imádnám. De így utálom. Decemberi az óra. Ha valakit érdekel eladó! Magyar, számlás.
Nincs erre gyógyír? Hogy tovább menjen? Semmi program nincs rajta, wifi is off. Esetleg ötlet?
Köszönöm! -
Kapanyél
őstag
válasz
tomriddle74 #1612 üzenetére
Azt fotózd már le légy szíves! Az enyémen a tokfülnél ment át a kis vezeték a szíj hátsó, visszahajtott-varrott részébe. Ki is cserélted már a szíjat?
-
nismoka
addikt
Kospet Hope 4G óráról vélemény, tapasztalat valakinek?
-
Garett órákkal van valakinek tapasztalata? A Garett G10 vagy a Garett G11 érdekel.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Akit esetleg majd érint-érdekel,készül a költözésre a G+-ról az Android watch community:[link]
-
cliotomi
újonc
Sziasztok!
Lemfo Lem 5 okosóra, nem igazán szeretne csatlakozni wifihez, és ahol jó a jel, ott is csak minimálisan mutatja.Ötlet valakinek?
-
toto76
tag
Sziasztok!
Szeretnék okosórát venni, ehhez szeretnék segítséget kérni (itt is).
Főként óraként szeretném használni (számlapokat cserélgetni, esetleg szíjat is), értesítéseket jó lenne látni, hívásokat legalább elutasítani.
A fitnesz funkció mellékes, de ha tud pulzust mérni meg hasonlókat...hát nem dobom a kukába emiatt
Inkább az elegáns(abb) felé mozdulnék el, mint a sportos stílus felé.
Természetesen inggyé vagy olcsóbban gondoltam.
És mindezt IOS-hez.
Minden tanácsot/ötletet szíves veszek.Köszönettel
-
-Bagira-
tag
Clock Skin Maker program jó hozzá.
Ezzel foglalkozó csoport -
yvsmad
őstag
Ismertek óralap szerkesztőt androidos órákhoz?
-
Tom75t
újonc
Sziasztok okosóra vásárláson gondolkodom, ebben kérném segítségeteket, ami feltétel lehet, vízálló, aksi, kör alakú, esetleg gps, pontos pulzus mérés, 20-25e ft-ig! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest