Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Köszi, nagyon rendes vagy, örök hálám örökké üldözni fog. :-D
Sikerült megoldani, bár nem az igazi ez az egész.
Írtam oda is (kíváncsi vagyok mikor megyek rá az ő idegeikre is :-D )Annyit itt még megosztok - mert ugye fontos lenne az itt tájékozódóknak ez, hogy tudják:
...Én amúgy egy „okos” karkötővel fizetnék, Mi Band 7 NFC, de azok a nyomorultak kitalálták, hogy ha fizetésre használod, kötelező a jelszavas védelem, és minden fizetés előtt azon a picurka kijelzőn be kell nyomkodni a 6 számjegyből álló jelszót. Aszem az eladók páros lábbal fognak kirúgni a boltjukból - pláne ha sor van - ha én ezzel szerencsétlenkedni fogok náluk, mert elsőre elrontom a jelszót. De ez már nem a Curve hibája. Okos eszközök... -
tt_to
tag
Írtam HELYETTED a Curve fórumba... Ott a topikgazdától (aki gondolom nem ma kezdte és járatos a Curve-dolgokban) azt írta vissza, hogy természetesen a FREE verzió az alkalmas arra amire te (is) használni szeretnéd, és HAVI DÍJ MENTES!
Az hogy te ennek az ingyenes szekciónak nem ismered a regisztrációs módját és a lehetőségeit és azt írod hogy "hazugság, becsapás az egész." az egy másik kérdés, de mint ahogyan azt írtam én ebben segíteni neked nem tudok többet, ezért fordulj a megfelelő fórumba a felmerülő kérdéseiddel (úgy ahogyan azt én is megtettem), és ott biztos vagyok benne hogy segítenek neked, amennyiben normális módon teszed fel a kérdéseidet.
Ezt a kommunikációt szerintem itt zárjuk le, mert mint ahogyan mondtam nekem nincsen ebben több releváns infóm, másrészt ne szemeteljük tele ezt a topikot ide nem illő dolgokkal.
-
LámaZ
addikt
Na, én nem értem ezt az egészet.
Vannak az előfizetési csomagok, de tényleg írnak valamit az ingyenes plánumról is.
De meg néztem megint, hazugság, becsapás az egész.
A jelenlegi tagságom egy nagy semmi, mert nincs semmiféle kártáym, sem virtuális sem reális, így nem használhatom semmire a Curve-öt.
MÉG EGSZER LEÍROM!
KIZÁRÓLAG akkor használhatom bármire, ha megrendelem a 3 típusú kártya közül az egyiket. A legolcsóbb opció az, amelyiknek HAVI DÍJA 5 euró. Ennél most a kiszállítás díját, amely szintén 5 euró lenne, most nagylelkűen elengedik.
Kampec dolores! -
tt_to
tag
"Gondolom jól tudsz angolul, és tudod, hogy a „delivery fee” a bankkártya kiszállításának díja."
- Nem egészen értem ezt minek írtad le megismételve engem, mivel ezt a korábbi bejegyzésemben (a kép alatt) már leírtam:
"A fizikai bankkártyának van egy minimális egyszeri szállítási díja, ami 5 euro.""Azt most elengedik."
- Akkor örülj neki, hogy van most ilyen akció és azt elengedik...
"Ezenkívül, a bankkártyának van havi díja, mert nem ad neked senki bankkártyát a két szép szemedért."
- De igen, képzeld el, hogy van olyan szolgáltatás ami havidíj mentes bankkártya használatot biztosít! Nekem (és a páromnak is) Revolut-kártyája van (fizikai plasztik kártya+virtuális kártyák) és nem fizetünk semmilyen havidíjat érte úgy, hogy telefonon (vagy éppen fizikai kártyájukkal) fizetünk az üzletekben évek óta!!!
Azt nem tudom hogy a két szép szemünkért, vagy esetleg más üzleti szempontok miatt van így (gyanítom a második verzió), de azt tudom hogy a világban sok millióan így használják - INGYENESEN ÉS NINCSEN HAVI DÍJ - tehát amit írtál az ebben a formában egy nagy BULLSHITMivel a Curve hasonló konstrukció, mint a Revolut, én ebből indultam ki, de írtam is hogy ennek utána kell nézni pontosan, én csak abban tudok nyilatkozni amit saját magam is megtapasztaltam. A Curve honlapján ott van a FREE verzió, és a fórum is hemzseg az "ingyenes" bejegyzésektől, ezért írtam hogy nézz ennek utána!
Én ennyit tudtam megtenni számodra. Béke.
-
LámaZ
addikt
Gondolom jól tudsz angolul, és tudod, hogy a „delivery fee” a bankkártya kiszállításának díja. Azt most elengedik.
Ezenkívül, a bankkártyának van havi díja, mert nem ad neked senki bankkártyát a két szép szemedért. A legolcsóbb Curve bankkártya havi díja 5 euró. Annál már csak drágábbak vannak, nincs semmilyen ingyenes változat. -
tt_to
tag
Ezt találtam még neked PH fórumon
Csak gyorsan átfutottam az összefoglalót, itt van belőle egy ilyen rész:
--- ALAPVETŐ VÁLTOZÁS 2022. AUGUSZTUS 27-TŐL
A Curve teljesen átalakítja az előfizetéses csomagjait, az ingyenes csomag csak egyfajta demóverziónak marad meg nagyon korlátozott használhatósággal. A nagyjából a régi, ingyenes Curve-nek megfelelő alap fizetős csomag (Curve X) havi 4,99 euróba kerül. Részletek itt: [link] - (Ez a link mondjuk nekem nem működött.)Kérdezd meg fórumon, hogy a "korlátozott használhatóság" az pontosan mit jelent, és ez lefedi-e azokat a funkciókat amire te ezt használni szeretnéd. Sokan a curve-t külföldi vásárlásokra, meg devizaváltásra, meg pénzfelvételre, meg vásárlások után 1% visszatérítésre használják, nekik nyilván nem felel meg a free verzió, de attól neked még lehet jó amire neked kell.
A "curve ingyenes" szűréssel keresni tudsz ezekre a kifejezésekre a fórumban.
-
tt_to
tag
Hmm... érdekes ez a havi díj amit említesz, mert a weboldalukon is feltüntetik az ingyenes opciót (ami szerintem neked ha csak általános bolti fizetésre akarod használni akkor teljesen jó lehet).
A fizikai bankkártyának van egy minimális egyszeri szállítási díja, ami 5 euro.
Ezen az oldalon is van egy jó leírás a curve-ról - ebben is azt írják hogy van ingyenes opció, ezért most nem igazán értem ezt a havi 2000 ft-ot.
-
LámaZ
addikt
A Curve kártya díja havonta minimum 2000 Ft, az appban ez látható, de van drágább opció is.
Amúgy a Xiaomi Pay használhatóságát gyorsan le lehet ellenőrizni bármelyik országban. -
tt_to
tag
Nekem csak Revolutom van, azt használom teló fizetéssel virtuális kártyaként a Gpay fizetésnél, és az ingyenes (igaz van fizetős szolgáltatásuk is, de arra semmi szükségem). Én úgy tudtam eddig hogy a Curve kártya is ingyenes (nyilván biztosan van ennek fizetős szolgáltatása is), de sajnos ebben neked érdemben nincsen releváns infóm, mivel nem használom. Fuss még egy kört vele, hátha van ingyenes opció is arra, ami neked jó lehet...
-
domerator
veterán
Semmi gond, már nincs apple watch-om (igaz, minden más apple: MB Air, Apple TV, iPhone, Homepod)
Nézegetem azóta is az alin az okosórákat... nagyon rááltak a kínaiak, szinte hetente jelenik meg valami új. Van már néhány olyan, ami pariban lehet a Vibe 7 Pro-val, de én is úgy vagyok vele, hogy ez egy jó darabig társ lesz a csuklómon. -
LámaZ
addikt
Úgy néz ki, hogy ez kidobott pénz lesz. :-(
Az Unicredit-es kártyám nem tudom felvenni, bármit is írkáljon a Mastercard honlapja.
Talán az okosórával működik a dolog, ha telepítve van rá a Google Wallet.
Vagy még esetleg a K&H támogatja a Xiaomi fitneszkarkötőjét, de ez sem biztos, nem próbáltam. -
tt_to
tag
válasz
domerator #1879 üzenetére
Ha van Apple cuccod, akkor sorry a bekategorizálásért
, munkatársamnak is az van, mindig húzzuk is őt viccből ezért.
Nekem is volt samu galaxy watc4 amivel működött az órás fizetés, de az egy napos üzemidővel nem tudtam megbarátkozni, így eladás lett belőle. A mostani Vibe7Pro minden igényemet egyelőre kielégíti így ez meg fog maradni nekem egy jó darabig szerintem. -
domerator
veterán
Ami engem illet, használtam Apple Watchot mobilfizetésre és hát azt kell mondjam hogy a telefonnal sokkal kényelmesebb. Egyrészt a kifordított csuklós majomfogás eléggé kényelmetlen és a covid alatti időkben nem is volt mindig kivitelezhető a plexipajzsok miatt. A másik dolog az, hogy az órának sokkal gyengébb az nfc-je és nagyon közel kell tartani, szinte mindig hozzákoccant a terminálhoz, szóval az sem egészséges az üveg épségének megőrzésében. Amúgy van olyan terminál, amelyiket szinte nem is lehet a csuklón levő órával elérni, pl. egyes Tescok. A telefont viszont soha nem kell hozzáérinteni a terminálokhoz, van hogy 4-5 centiméterről már csippan, szóval én inkább ezt javaslom.
-
tt_to
tag
Így van ahogyan írod... a Xiaomi Mi Smart Band 6-7 NFC kompromisszumokkal jó lehet, de ez ugye csak okos karkötő, az S1 pedig már a drágább kategória. A Samsung Watch a 4-es szériától felfelé tudja a Gpay fizetést, de gusztustalanul drága, plusz 1 max. 2 nap amíg bírja egy töltéssel az akku. Az Apple Watch szintén tudja az nfc-s fizetést, de cserébe ezt is naponta töltheted, és hát abszolút nem ár/érték bajnok
sznob kategória.
-
LámaZ
addikt
Igen, közben rájöttem én is, mert van olyan kereskedő - nem mindegyik - amelyik ezt kiírja.
Ahogy látom lesújtó a helyzet.A Mastercard a Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 és a Xiaomi Watch S1 Active termékeket ajánlja.
A Bard AI szerint:
„Here are the best smartwatches with NFC Google Pay in 2023:
● Google Pixel Watch: The Google Pixel Watch is the latest smartwatch from Google, and it's one of the best options for Google Pay. It has a sleek design, a bright AMOLED display, and a long battery life. It also supports a variety of other features, such as fitness tracking, music playback, and notifications.
● Samsung Galaxy Watch 5: The Samsung Galaxy Watch 5 is another great option for Google Pay. It has a comfortable design, a durable build, and a variety of health and fitness features. It also supports LTE connectivity, so you can make calls and texts without your phone.
● Fitbit Sense 2: The Fitbit Sense 2 is a great choice for those who want a smartwatch that focuses on health and fitness. It has a variety of sensors to track your heart rate, sleep, and other metrics. It also supports Google Pay, so you can make payments with a tap of your wrist.
● TicWatch Pro 3 Ultra GPS: The TicWatch Pro 3 Ultra GPS is a great value option for a smartwatch with Google Pay. It has a long battery life, a durable build, and a variety of features, including fitness tracking, music playback, and notifications.
● Fossil Gen 6: The Fossil Gen 6 is a stylish smartwatch with Google Pay. It has a stainless steel case and a variety of band options to choose from. It also supports NFC payments, so you can make payments with a tap of your wrist.”Ezek mind lehúzós termékek, túl vannak árazva.
Nem fogok most 60-160k forintokat kidobálni egy ilyen - termelői áron - filléres cuccra.
Ami beleférne a bukszámba:
Xiaomi Smart Band 7 NFC -
LámaZ
addikt
Melyik a legjobb kínai NFC-s okosóra, amelyen működik a Google Pay, tehát az üzletekben tudok vele érintésmentesen bankkártya használata helyett fizetni?
Egyelőre ezt néztem 5115 ft-ért:
New Watch 9 Ultra Smart Watch 49mm 2023 New NFC Men Women GPS Track Bluetooth Call BT Music Games Wireless Charging Smartwatch -
tt_to
tag
válasz
domerator #1872 üzenetére
Nekem is fent van az új FW, azután én is megnéztem mi változott, de nem találtam semmi szembeötlőt, talán csak annyi volt hogy valamiért nálam "eltűnt" a "Call Rekords" bejegyzések az órából (bár az is lehet ez nem a frissítés hozadéka, már régen néztem rá). Changelog nincsen, így csak tapasztalás után lehet rájönni, történt-e valami érdemleges módosítás, vagy csak a szokásos "rendszerbiztonság és stabilitás"
Mindenesetre nálam az óra szuper és bevált, arra amire nekem kell tökéletes, és tényleg ár/érték bajnok. -
domerator
veterán
Tegnap érkezett egy firmware frissítés az órára, hamar feltelepült, de egy felületes átnézés után semmi látható változást nem vettem észre. Talán csak a működésében piszkáltak valamit, mindenesetre pozitív, hogy törődik vele a gyártó. Ha esetleg észreveszel valami látható változást, ne tartsd titokban
-
tt_to
tag
válasz
domerator #1869 üzenetére
Tegnap délután nekem is megjött az óra, tetszik, eddig minden rendben van vele. A névjegyzék megjelenítésére nem tudtam rájönni, hogy mutassa az óra név szerint is a hívót (csak a számot írta ki először), de aztán vissza olvastam másnak írt bejegyzésedben benne volt:
"... BT eszközök egyenkénti beállításainál kellett engedélyezni a névjegyzék használatát..." - Így most már nekem is rendben működik, köszi.A minősége nekem nagyon jó, külön a szíj is nagyon impozáns, nem egy gagyi szilikon, hanem vastag is meg kellő széles (30mm az óra csatlakozásánál, utána meg 22 mm a csat részénél), így ez is nagyon illik ehhez a robosztus órához.
A számlap variáció egy kicsit szegényes hozzá, meg elég sok bugyuta meg csajos óralap is van ezért az elég korlátos. Viszont saját képeket is be lehet tenni az órába számlapként. Az ébresztőben furcsa hogy nincsen szundi funkció, de ezt megoldottam másik 2 időpont felvételével.Nekem egyelőre teljesen megfelel, rendeltem még hozzá szíjakat, meg üvegfóliát is.
-
domerator
veterán
A Vibe 7 Pro a legjobb választás!!
Vejemnek is vettünk, imádjuk. Egy hete töltöttem fel, ma 20 és 30% között van a töltöttség, simán neki mernék menni vele a holnapi napnak (este azért feltöltöm).
Sajnos tényleg meg kell neki adni az engedélyeket, mert különben nem működik rendesen (lásd névkijelzés), de ezt mindenki eldönti maga, hogy megadja-e.
Ezt a magyar-angol menü meg ékezet problémát nem igazán értettem, de örülök hogy megoldódott... nálam az app a szokásos kínai magyartalan fordítással megy, az órán az üzenetek látható része eddig helyes ékezetekkel olvasható, de mivel úgyse hozza ki az egész üzenetet, így nem is zavar(na), ha helytelen lenne, úgyis meg kell néznem, a telefonon. -
domerator
veterán
Na grat!!! Szerintem az Ares és a Vibe testvérek, nagyon egyívásúnak tűnik a fém óratestük, max dizájnbeli lehet a különbség... ahogy a szoftverben is. A Vibe nem tud vérnyomást, de az alap ugyanaz. Amúgy fentebb írtam, hogy nem jelzi ki a hívó nevét iPhone-nal használva... nos csak a BT eszközök egyenkénti beállításainál kellett engedélyezni a névjegyzék használatát és tadammm... kiírja a hívó nevét.
Szíjat rengeteget találsz hozzá gombokért is, meg drágábbat is, én ahogy írtam a Samsung szilikon szíjakat vettem, hozzá élehet öltöztetni az órát a viseletedhez -
fabokf
tag
Nem fogok rajta parázni, ha nem tudom beállítani
az órán gond nélkül megjelenik minden ékezetesen is az értesítések közt, szóval nem gáz, ha az alapnyelve nem magyar
amúgy kellett a telefonnak is egy restart, hogy rendesen összemelegedjenek, mert a névjegyzékemet az istennek se akarta összeszinkronizálni és a bejövő hívást se jelenítette meg addig...de a restart után már ő kérte az engedélyt rá, amint visszamászott Bluetooth-ra
egyenlőre minden szép és jó, a hatótávja se rossz (betonfalú irodában dolgozom, nagyjából 8-10 méterre eltávolodva tőle még simán kapcsolatban marad az asztalon hagyott telefonnal és átjönnek az értesítések), aztán majd kiderül, hogy ilyen "hibriden" összeválogatott aktivitás mellett mennyit bír az akksija pontosan...a súlyát meg kezdem megszokni
-
tt_to
tag
Most olvastam vissza és kissé hülyeséget írtam, csak már nem engedte még egyszer szerkeszteni.
Tehát:
"...telefonját angol nyelvre állította azután már jó kezelte az ékezetes karaktereket (végül is azt nem tudom hogy ékezetes karakterekkel volt-e a probléma mert csak karaktereket írt, de gondolom az ékezet kavarhatott be, nálad is ez van?) és utána visszaváltott magyarraés az óra megtartotta ezt."helyett: - és ezután az applikációban már jó volt a szöveg. -
tt_to
tag
Akkor jó gyorsan megjött.
Az enyém egy Vibe 7 Pro lesz, már MO. van, de még a VÁM-mal tökölnek valamit, így nem hiszem hogy holnap megkapnám, átcsúszik a jövő hétre valószínűleg.
A magyar app és az óra angol menüjének anomáliájára azt írta egy fórumtárs, hogy a telefonját angol nyelvre állította azután már jó kezelte az ékezetes karaktereket és utána visszaváltott magyarra és az óra megtartotta ezt. Kérdés hogy meddig, amíg kapcsolatban van BT-szal és ha lekacsolódik egyszer majd megint vissza lesz kapcsolva a BT. vajon akkor is megtartja-e, mert ha nem az akkor jó móka lesz ha újra kell állítgatni mindig.
@domerator fórumtársat kellene megkérdezni róla ő mit tapasztalt...Az engedély kérésre, nekem amik voltak samsung 3 meg 4es széria, azok is kérték az engedélyt, ilyenkor szól a telefon hogy ez biztonsági kockázat, mert ugye ezeket az infokat az óra is "látja" illetve az app, de másképpen meg ha nem engeded neki, akkor meg nem tudja továbbítani az értesítéseket.
Én az óra súlyától tartok egy kicsit, 70g felett van
remélem majd nem töri el a csuklómat.
-
fabokf
tag
Megerkezett végre a drága (ma hivott a DPD futar, hogy hozná...meloban voltam, így leadta egy közeli csomagpontra)
:
Mar szíj nélkül is hatalmas példány de szerencsére pont jó a karomra.a szoftvere jonak tünik, a telefonnal pikk-pakk megtaláltak a közös nevezőt (mondjuk az fura, h a tamogató app full magyar, kicsit fura fordítassal itt-ott, az óra meg max angolul tud...at akartam rakni előbbit is angolra de nem találom a menüben
). Kérdés: mennyire biztonsagos az appnak engedelyt adni arra, hogy a beerkező üzeneteket tovabbítsa az órára? Mert probaltam de kockázati beállitasként tartja számon a telefon, noha én csak pár közösségi app értesitéset akarnám kiküldeni rá, nem az OTP Mobiappot vagy az sms-ben jövő tranzakciós infókat
viszont full engedelyt akar a drága...
Megneztem a vernyomasmerő reszet is, es egesz pontos, bar picit ingadozó (nagyjából 123/70-es átlagot mert az 1 perc alatt, ami rendes, felkarossal is ekörül szokott lenni vernyomascsökkentő mellett)
Egyenlőre tetszik, bár egy új szíjat lehet kellett volna venni hozzá, mert a gyárit lehet össze fogom izzadni idővel -
fabokf
tag
válasz
domerator #1859 üzenetére
Nem rossz, jó kis összefoglalás volt
Mivel a Thor készlethiány miatt kiesett, maradt a vacilálás az Ares 3 meg a Stratos 2 közt de úgy voltam vele, hogy előbbi árával kisebbet bukok, ha netán befürödnék vele
Nekem 14 körül volt geekbuying-ról amúgy és remélem, hogy pár napon belül végre értesítenek, hogy fel van adva
-
domerator
veterán
Az Ares 3 most igen jó áron van az alin... 10e.
Én a Vibe 7 Prót választottam és naggggyon nem bántam meg. Olyan 466x466 Amoled kijelzője van, hogy veri sok telefonét, mindezt 1000 nites fényerővel, amit az Apple watchok tudnak, Gorilla glass alatt!! IP69K, Mil-STD és olyan hangszóró-mikrofon minőség, hogy a Westendnél, nyílt utcán simán tudtam beszélni a másik féllel. Töltés utáni 8. napon még 20%-on van az akku, maximális fényerőre állított kijelzővel. iPhone-nal is átvesz minden értesítést, androiddal pedig híváskor a nevet is írja (az iPhone nem engedi neki piszkálni a névjegyzéket). Mindezt 12-17ezer közötti változó áron. A Galaxy watchok 22mm-es, pár száz forintos quick release szíjai szinte pontosan passzolnak rá. Nekem 10-ből tízes ez az óra. -
fabokf
tag
válasz
domerator #1856 üzenetére
a Zeblaze márkával már én is szemeztem egy ideje (az elmúlt hetekben szó szerint feltúrtam a netet a Thor 6 Pro után, hátha valahol akad egy kallódó példány belőle de semmi...pedig az kifejezetten tetszett a portfóliójukból), aztán tegnap "hirtelen felindulásból" rendeltem egy Ares 3-at geekbuying-on keresztül
TicWatch Pro 3-at akartam de az továbbra is 63ezer környékén tanyázik legolcsóbban is, azt meg per pill megérezné a tárcám, akármit is csinálok
-
domerator
veterán
Sziasztok
Van topikja a kínai, de nem androidos okosóráknak? Az utóbbi időben nagyon beindultak a kínai gyártók (Zeblaze, Lemfo, Rogbid, stb.) és sorra jönnek ki az amoledes órák is. Szívesen olvasnék tapasztalatokat és én is leírnám az enyéimet, mert hirtelen vettem 3 félét is gombokért. Keresve nem találtam ilyen topikot, lehet nincs is, de hátha... -
attamb
tag
A fiók mélyéről előkerült egy kínai SIM kártyás okosórám. Vajon lehet még használni? Mert mintha már megszünt volna a szolgáltató frekvencia.
-
gjoco1
addikt
Oh.. Bocsi , nem írtam hogy megoldottam .
" Fejlesztői " beállításoknál nyomkorásztam el .
Egy segítségnyújtás alkamával barangoltam a mélységekben és ott sikerült összekuszálnom . Egy telefonos segítség volt , pont ezért a problámáért . Egy Huawei órára szeretett volna feltenni az álltalam Magyarított óralapokból és nem dobta fel a géphez való csatlakozás lehetőséget . Erre Én bekavartam magamnak .
Persze már vissza állítottam . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Látom haldoklik a topik , de hátha . . . . .
Pihenőn volt a DIGRO DI 06 órám . Ma sikeresen elnyomkodtam . . . . . Nem látja a számítógép az óra tárhelyét , amit eddig használtam lapok bemásolására .
Mit nyomtam el ?
Köszi ! -
Nem túl aktív a topik, de hátha: van használható EKG-vel szerelt kínai óra? Nem ingyen kell, az a bajom, hogy a samu órák eSIM-esek és nincs normális csomag a briteknél eSIM-mel.
Ami kellene:
ekg, vízállóság, nanoSIM, 2-3nap üzemidő. -
cibus
senior tag
sziasztok,
keresek egy női okosórát rosegold színben 17.000 forintig max!
bírja egy hétig az aksi, ne nagyon legyen akadós a rendszere.
párom kinézett egy órát: SAFAKO SB7030.
Ilyen kinézetet keresünk.
van ennél jobb ilyen áron? esetleg erről az óráról vélemény?
köszi -
cibus
senior tag
sziasztok!
szeretnék venni valami nagyon olcsó okosórát, ami azért ér is valamit.
márka mindegy, üzemidő bírja azért legalább egy hétig, nagy legyen! ez a fő szempont, olyan 45mm minimum, vastag csuklóm van, kerek vagy négyzet alakú mindegy, tudjak rajta beállítani legalább 2 riasztást (gyógyszerbeszedés). androidom van (huawei és xiaomi)
ha esetleg össze tudom kötni a huawei-jel , hogy mutassa ki keres, sms, email ilyesmi az nem árt, de nem feltétel. zenét telón spotify-on szoktam, ha lehet az óráról irányítani, pl léptetni az nagy előny lehet, de ez sem feltétel!!
milyen lehetőségeim vannak? miket nézzek meg? lehet magyarból , lehet kinából, nem baj az sem ha várni kell rá.
köszönöm szépen a tippeket -
yvsmad
őstag
S888 okosórával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? [link]
Vagy ismerősök között valakinek volt/van már ilyen órája?
Szándékosan négyszögletes órát keresek, mert a kerek kijelzőn az Android appok használata elég szenvedős a sok kitakart terület miatt, főleg a felső sarkokban lévő menü, kereső nagyító, stb. nehéz elérhetősége miatt. -
Kevro
újonc
Sziasztok.
Kaptam egy C2 nevű okosórát. [link]
A play-ről,már rengeteg alkalmazást szedtem le,de semmi sem jó hozzá,csak a sajátja. [link] Illetve az sem...
A teló látja az órát,csatlakozik is,de az alkalmazás csak akkor,ha előtte kilövöm a telón a beviteli eszköz gombot. [kép] Csatlakozás után,ő ezt szépen visszakapcsolja.
És ezt minden egyes alkalommal el kell játszani,ha messzebb megyek a telótól
Irígyen olvasom,hogy sokan csak rádugják az órát gépre,mókolnak picit,és már tolják is fel az új app-ot,vagy az új számlapot.Ezen az órán négy van,de azok mind nagyon szörnyűek.
Nem tudom csatlakoztatni,mert nincs mit hova dugni.Csak egy mágneses csatlakozó van hozzá,két pines. [kép] [kép] [kép] [kép]
Ezzel [link] próbáltam watch droid assistant [link] rátenni,de semmi....
Tudna valaki tanácsot adni,mit tegyek,hogy egy élhető kis kütyü legyen belőle?
Egy normális számlap,bejövő hívás,üzenet jelzése,stabil kapcsolat,vagy biztos újrakapcsolódás,estleg zene hangosítás,halkítás.Ennyi volna a vágyam.
Köszönöm. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Az alvási naplót hogy oszthatom meg mással, hogy menthetem pcre? esetleg gmailre? ÉRdekesen jól tudja ezt a funkciót. és nem random ként dolgozik, Végre van olyanom ami eztis tudja mérni tettszik egyébként maga az óra.
-
ANT
őstag
válasz
Marcsello31 #1828 üzenetére
Telefonos appra gondoltam.
-
-
ANT
őstag
válasz
Marcsello31 #1826 üzenetére
Amazfit GTR? Akkor ez a teszt neked készült. Ahogy olvasom, elég korlátozott funkciókkal bír az óra, de a kéz felemeléses bekapcsolást tudod állítani valahol az appon belül.
-
ANT
őstag
válasz
Marcsello31 #1824 üzenetére
Ehhet a funkcióhoz szokott tartozni gyorsgomb is (nálam pl. auto screen on-off), vagy a menüben keress "gesture" opciót.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! kaptam egy okosórát"kinai?!"t. mindene működik és android alapú, egy bajom van de az nagy, hogy kézmozgáskor mindig bekapcsol a kijelzője automatikusan, akkor is ha nem nézek rá, gondolom mozgás érzékelője van, hogy tudom kikapcsolni le képernyőzárazni az órát úgy, hogy csak gomb nyomásra aktiválódjon a kijelző? a zepp programot használom androd telefonon, mert a qr kód beolvasása után ezt töltötte le.
a válaszokat előre is köszi
-
Iludka
tag
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. Okos órát Szeretnék vásárolni. Ami lényeg: Apple Watch féle kinézet, ne legyen nagy. Illetve Lehessen bele rakni Sim kártyát.
Pénz max 30.000 FtMit ajánlanátok? Köszi előre a segítséget.
-
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy kérdésem. Rendeltem a gyerekeimnek első okosóra gyanánt Zeblaze GTS-t. Egy Da Fit nevű alkalmazás kell hozzá. Kapcsolódik is, de nem minden értesítés megy át az órára. Messenger, Viber, Gmail pl nem, ha játék vagy valami más jelez az átmegy. Van esetleg erre megoldás, van esetleg valami más app ehelyett, vagy hagyjam mert nem megoldható? -
fabokf
tag
Sziasztok,
Mi a véleményetek erről az óráról: [link] ?
Napok óta feldobálja a Facebook, és alapjában véve a koncepciója tetszik...viszont az oldalon szinte semmi nincs a specifikációiról (a reklámozottakat leszámítva), és hiába keresgéltem, nem nagyon találok róla értékelhető teszteket (persze lehet, hogy rosszul keresem, nem tudom :) ). Halványan rémlik, hogy belefutottam pár éve, de akkor meg Kickstarteren kalapoztak rá, és az is lehet, hogy az már a 2.generációs példány volt...az árát meg hagyjuk, roppant "akciós", ahhoz képest, hogy mit tud, állítólag...ha ez legit, akkor ennyiért borzalmasan olcsó vétel...de élek a gyanúperrel, hogy nem az... -
Kicsi80
újonc
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani órát.
Amire igazából szükségem volna:
Jó vízállóság
Nem volna hátrány ha pl hangal tudna ébreszteni.
Bírja a kinti munkát.
Pakolható kijelzőkA keret rá kb 45e ft.
Köszi.
-
gjoco1
addikt
válasz
hutoczky82 #1816 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
hutoczky82 #1814 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
hutoczky82 #1812 üzenetére
Szia!
Most vettem észre a bejegyzésed.Kivettem egy 4 éve fiókba heverő Dz09 et és ez Magyar.Hol nézted meg a SW-t? Lefotóznám Neked szívesen. -
hutoczky82
csendes tag
Sziasztok van egy Dz09 okos órám szeretnék rá jobb szebb friware t ami ha magyarul is tud az lenne a legjobb. [kép]
-
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok! Az SX16-ot probalta esetleg valaki?
https://nl.aliexpress.com/i/1005001383900215.html -
schellj
tag
Sziasztok. Nézegetem a w34 okosórát. Esetleg akinek van tudna róla pár szót írni? Pro és kontra érdekel. Honor band 5 után használnám. Akkuidő ilyesmi is érdekelne. Előre is köszi.
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Erről valakinek vélemény?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest