Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Oh.. Bocsi , nem írtam hogy megoldottam .
" Fejlesztői " beállításoknál nyomkorásztam el .
Egy segítségnyújtás alkamával barangoltam a mélységekben és ott sikerült összekuszálnom . Egy telefonos segítség volt , pont ezért a problámáért . Egy Huawei órára szeretett volna feltenni az álltalam Magyarított óralapokból és nem dobta fel a géphez való csatlakozás lehetőséget . Erre Én bekavartam magamnak .
Persze már vissza állítottam . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Látom haldoklik a topik , de hátha . . . . .
Pihenőn volt a DIGRO DI 06 órám . Ma sikeresen elnyomkodtam . . . . . Nem látja a számítógép az óra tárhelyét , amit eddig használtam lapok bemásolására .
Mit nyomtam el ?
Köszi ! -
gjoco1
addikt
válasz
hutoczky82 #1816 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
hutoczky82 #1814 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
hutoczky82 #1812 üzenetére
Szia!
Most vettem észre a bejegyzésed.Kivettem egy 4 éve fiókba heverő Dz09 et és ez Magyar.Hol nézted meg a SW-t? Lefotóznám Neked szívesen. -
gjoco1
addikt
Akit esetleg érdekel a téma,szívesen látom a FB csoportomban : [link]
-
gjoco1
addikt
Nagyon szívesen,reméljük jó a formátum az órához.
Annyit elfelejtette,hogy először csomagold ki és csak a sima mappát másold rá a vekkerre.Ha kicsit jobban hozzá szertnél nyúlni van az Univesal Launcher,ami nagyon tuti,mert olyan lapokat is fel tudsz tenni,amit egyébként nem tud az alap Launcher.
Kellhet még ez is: [link] és ez:[link]
Ez pedig a Launcher:[link] Nézd meg a videót..
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1621 üzenetére
Anno Én is érdekesnek tartottam a számítógéphez való csatlakozást(felismerést),de igaz.Az asztali gépemen Win10 van és ott nem látja a vekkert,viszont a laptopon szintén Win10 van(más verzió)és azon simán látja.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Akit esetleg majd érint-érdekel,készül a költözésre a G+-ról az Android watch community:[link]
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
Igen,sajnos Nekem is gondot okoz nyáron ez a jelenség........Elkapkodtam a vásárlást(Diggro DI06)és nem is gondoltam,hogy a nagy melegben bizony sűrűn le kell vennem a vekker hátoldalát törölgetni.
Amúgy remek óra.Meg vagyok vele elégedve.Mondjuk az akku idő az lehetne combosabb.
-
gjoco1
addikt
Ezek a lapok nem zip-ben vannak,hanem .watch-ban és ugyan oda,ahová a többit,a clokskin mappába kell másolni.Egy "picit"nagyobb terjedelműek.
Ha esetleg valamelyik nem dolgozik rendeltetés szerűen az nem a Te hibád.Nagyon sokat kipróbáltam(használok is többet),de van ami nem megy valamiért.Gondolom a Launcer sem tud mit kezdeni vele.Valójában nem Androidra íródtak.
De érdemes vele foglalkozni,mert sokat tud kezelni és szuperek. -
gjoco1
addikt
Teljesen más.
Ha Valaki használ Universal Launchert,szíves figyelmébe ajánlom Hatvani Csaba remek óralapjait.
.watch és elég sok megy Androidon.Remek animációkat tud sokuk.Igaz Nálam pont a leg aktraktívabb nem jól múködik,de nagyrészük szuper!
[link] -
gjoco1
addikt
Nagyon ígéeretesnek tűnik,mert közben jobban utána néztem:[link]
-
gjoco1
addikt
Tud valaki közelebbről valami infót erről az óráról? [link]
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1381 üzenetére
Amikor megvettem az órám,Nekem is az volt fent,de ez sokkal jobb.Még akkor is,ha nem a Pro.
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1379 üzenetére
Eddig mit használtál?
A telefonra meg ezt:[link]
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1377 üzenetére
Arra jó.
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1374 üzenetére
Mert most mit használsz?
-
gjoco1
addikt
Megtörtént az upgrade,de Nálam ahogy sasolom nem sok minden változott.
Te a Pémiumot megvetted?
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1356 üzenetére
Kivan húzva.....
Annyira nem idegesít,de minek menjen,ha úgysem érdekel,hogy mennyit mozdult a csuklóm.
Mert ezt Én nem lépés számlálónak nevezném,hiszen,ha megmozdul ülve a karom,akkor is számol,ami ugye nem számít lépésnek.
Arra gondoltam közben,hogy a minap feldobtam az Universal Launchert,hogy .watch lapokat is tudjak futtatni,nem-e a Launcher alap beállítása,hogy dolgoztassa. -
gjoco1
addikt
Na,most Én vagyok úgy,mint tegnap Bózsi.
Már lassan egy éve használom a vekkerem és ma vettem észre(valamit Én is elnyomtam),hogy a Pedometert valahogy bekapcsoltam,de nem akartam-és az istennek nem tudom leállítani.Olyan lapot használok,ami mutatja.........Hol a bánatba kell ezt kilőni? K@rvára nincs rá szükségem,csak gondolom ez is használja a kraftot......
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Valakinek meg van ez eredetiben?
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1305 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
turulmadar #1300 üzenetére
Szia!
Egy picit,ha vissza is olvasnál épp erről beszéltünk Quasi_modo Barátommal,hogy ez nagyon nem ajánlott vásárlás.Szerintem 90% replika.
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1290 üzenetére
Szintén zenész.
Amire kell doszt elég.Értesítések jönnek-mutatja az időt.Pacsi.Nekem nem kell több.
Azt nem tudom,hogy a drágább kütyük tudják-e,pedig van a családban Samu.Majd rákérdezek a vejkóra.
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1288 üzenetére
Azt tudom,hogy amikor először kézbe vettem a vekkert kersgéltem Én is,de sajna csk ki-vagy be funkciót találtam.Érzékenység az nincs.És nagyvonalakban ezek a Kínai kütyük szinte egy kaptafára készültek.Itt-ott van egy kis eltérés.......
-
gjoco1
addikt
válasz
Quasi_modo #1286 üzenetére
Nekem igaz Diggro DI06 van,de ha jól tudom nincs semelyiken az érzékelő állítási lehetőség.Sajnos.Kb egyformák ezek.Én is kénytelen voltam a munkám miatt már az elején kikapcsolni,pedig jó lenne ha lehetne állítani.Ha be van kapcsolva,szinte egy apró mozdulatra azonnal bekapcsol a kijelző.
-
gjoco1
addikt
válasz
tomtom741013 #1266 üzenetére
Ha valaki tudta volna rá a választ,biztos segített volna.
-
gjoco1
addikt
válasz
tomtom741013 #1249 üzenetére
Szia!
További 5letem Nekem sincs,viszont a Te esetedben Én az óra hibájára gondolnék.
-
gjoco1
addikt
válasz
tomtom741013 #1246 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy77Hun #1241 üzenetére
Jó lesz az......
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy77Hun #1223 üzenetére
Persze,ha minden megy,amit írtál,akkor valószínű Titananic.....
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy77Hun #1221 üzenetére
Igaz Nekem nincs,de az 580 mAh-es akku szerintem simán elbir folyamatos BT-n egy napot.Bár nem nagyon tudom összereakni a 7.0-ás Androidot és a 6737M-es procit.Mert gondolom a proci nem pörgeti annyira az akkut,viszont a 7-es Droid az meg lehet többet kíván.Viszont nagy előnye,hogy ott a 700mAh-es Power Bank.
Azért pofázok bele,mert Nekem is szimpatikua a vekker.és megfordult a fejembe,hogy veszek.Bár a most használt Diggro DI06-al is nagyon meg vagyok elégedve(350 mAh-es akkuval).Nincs nyúzva,csak a szokásos dolgokra használom és így elketyeg simán majd' két napot.
Összegezve,szerintem relatív a dolog.........Ki mire használja.
-
gjoco1
addikt
válasz
StarDeLuxe #1217 üzenetére
Vannak olyan lapjaim,amik nem csak az órát mutatják...........Sőt van olyan lapom,ami úgy van elkészítve,hogy a hónap-nap-akku kijelzés külön "forgótárcsás" megoldással készült és pl.annál csak a hónap "forog".
Ez csak egy példa.De van több is,amin az időjárás nem megy....stb......Ezt az Universal Launcerre mondom.
A gyári 5.1-en persze a .watch kivételével megy minden Androidos lap.Van rengeteg(70 valamennyi),persze az órán a gyáriak kivételével,csak 12 van telepítve külsőleg.
Amúgy Diggro DI06-om van.Nagyon szeretem.
-
gjoco1
addikt
válasz
StarDeLuxe #1214 üzenetére
Én már 2x töröltem az Universal-t.
Pont azért,mert a kedvenc óralapjaim nem működtek funkcionálisan.
Egyébként tetszik nagyon,de e miatt sajnos mellőzöm.Ha már itt tartunk(Universal Launcher),a .watch lapokat ugyan úgy bemásolod a clockskin mappába?
-
gjoco1
addikt
válasz
StarDeLuxe #1211 üzenetére
Szerintem is a bemásolós módszer a leg egyszerűbb.Egy perc nem kell,és ott figyel az adott lap az órán.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Valaki tud erről többet a Samu. replikáról?[link]
-
gjoco1
addikt
válasz
StarDeLuxe #1204 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
gjoco1
addikt
válasz
StarDeLuxe #1201 üzenetére
Szia!
Pl..innen:[link]
-
gjoco1
addikt
Ez aztán a fejtörős játék:[link] Akkor most mennyi is az ára?
-
gjoco1
addikt
Első önálló CSM munkám..watch-ból át dolgozás.
[link],használjátok egészséggel,akinek tetszik.
Még gyakorlom és jövök.
-
gjoco1
addikt
válasz
#61392896 #1118 üzenetére
Nem figyeltél rendesen arra,amit írtam.
Sajnos nem vagyok akkora mágus,hogy ilyenet készítsek.Csak a dátum napját vettem nagyobbra.Viszont itt van egy rövidke leírás,arról hogy kell(ene).[link] Ha a telefonod témázásáról volna szó,abban tudnék segíteni.Abban otthon vagyok:[link]
keszo Rákérdezek a G+-on,hátha......Nekem is tetszik.
-
gjoco1
addikt
válasz
szaszlaci #1115 üzenetére
Akkor ezek után,hogy elolvastuk a részletes leírásod-tapasztalatod,akkor nem is mondhatjuk,hogy használd egészséggel! (?)
A lapokat köszi!Én meg bocsánat,de adós vagyok egy lappal.
Írtam korábban,hogy keresem az Androidon jól működő dátum kijelzést.Ugyanis a hónap napja nem ment.Írtam a G+.ra a készítőnek és a két szép szememért meg csinálta.
Igaz Én picit bele pancsoltam,nagyobbra vettem picit a számokat(esetlege szintén kicsit rosszabbul látóknak,mint Én).
A készítő lapja [link]
Az Enyém,amin nagyobbra vettem a napok nagyságát [link] -
gjoco1
addikt
válasz
#61392896 #1096 üzenetére
Nemrég(mert kérdezted)feltettem egyet a telómra,de nem jeleníti meg,pedig TotalLauncherem van+Zooper Widget,de azzal sem tudtam kitenni.
Ha órát szeretnél kitenni,akkor kell valami Launcher-Zooper Widget,vagy KLWP-KWGT.
De ezt megpróbálhatod,igaz csak analóg,de nagyon jól testre szabható.[link],vagy ezt [link]szaszlaci: A Telekom egyébként is gyengébb,mint bárki(legalábbis Nálunk Szolnokon),főleg 4G-n.
-
gjoco1
addikt
Most nézem a YouTube-on,hogy ez teljesen megegyezik az Én Diggro DI06-ommal,annyi csak az eltérés,hogy a Tieden az előlapon rovátkázva van a káva.
Akkor valószínű,hogy csak SIM behelyezéssel oldhatod meg.Ha már itt vagyunk és a két óra tök ugyan az,a kérdésem,hogy a kijelző beállításoknál az App Adaptation a Lem.bemutatón ki van kapcsolva,az Én órámon meg be van.Ez ugyan mit takar magában?
Magyar fordítása Alkazmazások kiigazítása.Ez meg mi a rák?
-
gjoco1
addikt
Megint itt.
Valaki használja az Universal Launchert?
Lenne egy kérdésem,mert már megőrülök.Hol a csudában lehet kikapcsolni azt,hogy ne villanjon fel a kijelző minden mozdulatra?
Leszedtem,mert az alap beállításaiban nem lehet. -
-
gjoco1
addikt
válasz
szaszlaci #1061 üzenetére
Azért szedem le,mert ahogy mondtam nem frissül pontosan az időjárás a lapokon-(mondjuk ez a kisebb gond)a másik,hogy hiába nincs bejelölve a csukló mozgásra,hogy bekapcsoljon,itt bekapcsol.A videón is látni.Ha véletlen hozzá érek a DPI-hez,amit a progi hozott létre,elállítódik a kijelző mérete.Meg vannak még apró gondok is..........Igaz a lap,amiről szó volt megy rendesen.......
Szóval,Nekem nem jön be ez.......Csak azzal csesztem ki Magammal,hogy resetelni-újra be kell lakni.
-
gjoco1
addikt
Folytatom a Launcherrel kapcsolatos észrevételeim.
Szóval jó-jó,de mégsem.Nem nagy durranás,azért az egy óralapért kár volt feltenni.Ráadásul le sem tudom szedni.App Uninstall-nál beadja ugye a Launchert is,DE nem ajánlja fel azt,hogy uninstalláljam.
Itt jön egy kérdés.Ezek szerint csak gyári vissza állítással lehet?
Basszus.......... -
gjoco1
addikt
Nos,feltettem a Launchert.
Eddig kb. sikerses,DE egy nagy gond van,hogy az óralapon nem frissíti az időjárást.
0 fok van minden lapon.
És az érdekessége,hogy csak azokat a lapokat lehet váltogatni,amit Én feltettem.Ez is gond.A továbbiakról írok......
-
gjoco1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest