Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NLB
csendes tag
Okos gyűrűvel volt már valakinek tapasztalata?
-
NLB
csendes tag
Akinek van bármilyen tapasztalata lokmat x360,vagy thor 4 pro típusú órával,azt szívesen olvasnám.
Előre is köszönöm. -
NLB
csendes tag
Igen,néztem,de nekem a kamera nem annyira szempont(eddig nem használtam,persze,jó ha van,de tényleg nem használtam a két év alatt,viszont a duálnak jobb a képminősége,köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet).
Hát,egyre gondoltunk,most értem haza éjszakai műszakból,és volt időm kartonból csinálni óraházakat belerajzolt képernyőméretekkel,és a csuklóra próbálni,háááát....teljesen igazad van,a lemX tényleg baromi nagy!!! Viszont a kospet is kiesik,mert az meg nagyon kicsi.Próbáltam nézegetni,hogy nekem mi lenne az ideális,és ez jött ki: képernyő 45-46mm(1,77-1,8"),óraház maximum 50mm.
A két legközelebbi modell méretben zeblaze thor 4 pro,és a lokmat x360 4g.
Ami az x360 mellett szól,az a dupla ram-rom,az ip67,a picivel nagyobb aksi..a 4 pro mellett csak a gorilla glass3.. -
NLB
csendes tag
Hali.
Köszönöm a gyors választ.Igen,a lemX elég nagy,de pont ez a jó is benne(kijelző).Csak az a baj hogy kb. 1 éve van a piacon,és úgy nem nagyon van tapasztalati leírás róla..ez miatt is hezitálok.A thor 4 pro az ami a thor családból bejön(megint csak a nagyobb kijelző,aksi miatt,a kamera nekem nem szempont,mert egyik órámon sem használtam az elmúlt 2 évben),de itt már olvastam negatív visszajelzéseket hogy néha ledobálja a hívásokat,vagy hogy egymás után többször újraindul magától.Ami persze lehet frissítés telepítési hiba is,nem tudom.. -
NLB
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék váltani az egy éves dm98 ről,aminek semmi baja sincs,jól működik,teszi a dolgát,csak önálló telefonként használom,calls,sms,email,stb...és így bírt 2-3 néha 4 napot is röhögve!
Nemrég vetten észre hogy az egyik hátlapot rögzítő csavar környékén maga a hátlap körberepedt..
Ami érdekelne : lemfo lemX, kospet optimus pro,zeblaze thor 4 pro.
Ami fontos,nagy aksi,minimum a 1.4" kijelző,csak önálló telóként használnám!Ha van vízállósága,az sem hátrány..
Ha van valakinek ezekkel tapasztalata szívesen elolvasnám.
Előre is köszönöm -
NLB
csendes tag
4.nap
06:33 61% 07:12 alatt 7%-ot eresztett csak( 61.42 percenként 1%-ot) pc-re tettem
07:09 100% 10 percenként néztem,és nagyon összevissza arányt mutatott /10 perces intervallumra:12%,10%,7%,10%...
08:02 1-2x ránéztem az időre,és csodálkozva tapasztaltam,hogy 95% os az aksi..alig 1 óra alatt..19:09 61% a 12 óra alatt volt 1 sms,3 nem fogadott hívás,és 11 rövid hívás.A 3 missed call megint "beragadt",hiába töröltem az előzményeket,még órák múlva is ott maradt,csak az újraindítás segített..utána leteszteltük,és már normálisan működött(ha ránéztem a hívóra,eltűnt a jelzés)
20:50 30% eddig beállítottam a wifit,letöltöttem a waze-t(közvetlenül a telóra a google playről),és megpróbáltam életre kelteni,ami nem egyszerű ezen a miniatűr billentyűzeten..rengetegszer melléütöttem..nálam a waze nem akart elindulni..
30%-nál csilingelt az óra,hogy jajajajjj,merül az aksi,gyorsan töltsem fel. feltettem asztali töltőre22:07 100% 10 percenként néztem,és nagyon nem arányosan töltötte...közben uninstalláltam a wazet,és leszedtem a here we go-t.
22:08 elindítottam,elkezdtem beírogatni a címeket(nem egyszerű)
22:33 82% minden működik,de amikor megnyomom a startot(kiválasztott útvonal navigálását),visszadob,hogy a gps-t kapcsoljam be,miközben már be van..kemény 5 percbe telt,mire rájöttem,hogy a gps és a wifi nem szeretik egymást,és miután lelőttem a wifit,minden okés volt,elindult a navigálás.
Viszont érdekes megfigyelni,hogy a wifi mennyire zabálja az aksit..ez ügyben már elkezdtem értekezni külföldi fórumon egy sráccal,vannak terveink az aksi idő meghosszabbítására..
22:38 vissza dugtam asztali töltőre.közben újra beállítottam mindent amit a waze elcseszett,wifit,gpst,beraktam 2g-be ,power save üzemmódba tettem.
23:05 100% leszedtem,és betettem repülő üzem módba(elvileg így 2-3% ot fogy csak egy éjszaka alatt).Persze ezzel az erővel akár ki is kapcsolhatnám.. -
NLB
csendes tag
Volt egy érdekes "beragadása" nap közben.Az egyik missed callnál visszahívtam az illetőt,de utána ugyanúgy kijelezve maradt a nem fogadott hívás.Direkt rámentem az illetőre.Ugyanúgy maradt.Kitöröltem minden előzményt,de semmi sem változott.Gondoltam újraindítom a gépet,de nem volt rá időm a munka miatt. Kb. fél óra múlva ránéztem,és már nem volt ott a jelzés..
Éjszakára ugyanúgy bekapcsolva hagytam.
3.nap.
06:32 47%!!! (1.éjszaka alatt 7:40 perc alatt merült 9%-ot,(51.11 percenként 1%) most meg 9 óra alatt 16%-ot(33.75 percenként 1%)...nagyon érdekes,mert direkt nem töltöttem le eddig semmilyen programot rá,nehogy bezavarjon,az óra full gyári állapotban van program ügyileg..Tehát a pc-n való töltés.(itt is mint előző nap 10 percenként néztem rá a töltésre)
06:32 47% rádugtam a pc-re.
06:42 60% (hozta az előző napi 10perc / 13%-ot )
06:52 71% hoppá..
07:02 82% hoppá hoppá
07:12 93% legalább az arányosság megmaradt..
07:19 100% valamiért a pc-n az első 10 perc után visszaesett a töltés 13 ról 11%-ra / 10 perc..
Van egy sejtésem,amit holnap reggel le akarok tesztelni ezzel kapcsolatban..19:21 74% nagyjából 12 óra alatt volt 3 rövid hívás,4 sms,és 3 direkt nem fogadott hívás(hagytam hogy csörgessenek,amíg fel nem adták),és persze az elengedhetetlen rá-ránézés az órára rendszertelen időközönként..
23:21 68% Most is annyi (23:52) megy az éjjeli szekrényre ugyanúgy bekapcsolva.. -
NLB
csendes tag
23:00 63% volt még egy rövid hívásom( a rövid hívások alatt az egy percen belüli hívásokat értem),letettem bekapcsolva éjjelre.
2.nap.
reggel 06:40 54%,rátettem asztali töltőre.10 percenként nézegettem, arányosan kb.13%-ot töltött az aksin minden 10 percben.( este számítógépen fogom tölteni,hátha lesz eltérés..)
07:20 levettem 100%-os töltöttséggel,és magammal vittem a melóba.
21:33 65% napközben óránként többször is ránéztem,hogy mennyi az idő,volt 6 rövidebb hívás,egy nem fogadott hívás,és 3 sms.
Személyes negatívumként megjegyezném,hogy kicsit zavaró volt egész nap hordani,mivel vagy 20 éve nem volt óra a kezemen... -
NLB
csendes tag
Szia,Pali.
Kösz az infót,és a lehetőséget.Kettő órával szemezgettem igazából,egy kw88,és egy D5+ al.Mivel külföldi fórumokon is sok hibát írtak a kw-ra,a D5+ ról meg 99%-ban csak jókat,ezért a NO1.D5+ lett a nyerő.Mivel én elsősorban csak és külön telefonként szeretném használni,így első sorban ez irányú lesz a tesztelésem.Mivel ez az első ilyen jellegű készülékem,előre is bocs,ha bénázok itt-ott...
Tegnap kézhez is kaptam,és egyből beállítottam rajta az alapokat,nézegettem mit tud,kipróbáltam amit lehetett,és feltettem töltőre.Alap használatkor nekem ki van kapcsolva a wifi,BT,stb.,csak a telefon része van bekapcsolva.Ha netezni akarok majd bekapcsolom a wifit.Először persze volt egy kis para,:betettem a sim-et,és nem írt ki contactokat.Kikapcsol,bekapcsol(benne hagyva a sim-et),és láss csodát,minden ott van(mivel én a sim-en tárolom a contactokat,nem tudom ha felhőben tartod,kell-e hozzá valamilyen progi a letöltéshez,szinkronizáláshoz..)
Ami feltűnt,hogy ha olyan óra lapot használok(egyenlőre a gyáriak bejönnek),ami nem csak az időt mutatja,hanem az aksit,pulzust,stb.,az gyorsabban meríti az aksit,(logikusan,mivel több szenzort működtet)mint a csak órát mutató.
Pontban éjfélkor levettem a töltőről(100% aksi),és bekapcsolva letettem az éjjeli szekrényre.
08:12 az aksi 91%
12:57 eddig volt 2 rövidebb hívás,pár sms,és 2x mértem pulzust rajta, aksi 80% -
NLB
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy KW88-ast.Beletenném a sim et és mint külön teló használnám.Valakinek bővebb tapasztalata esetleg ez irányba?Használta már valaki mii bluetooth fülessel,mint pl a szifonnál az airpod?Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.28. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest