- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
balazsjo03 #698 üzenetére
-
sulpster
újonc
Sziasztok!
Új vagyok most léptem be a közösségetekbe!
Van egy Finow X5 Air okosórám amin szíjat szerettem volna cserélni! Meglepetésemre, lehetetlen, mivel egy vezeték fut az óraszíjba! Meg tudná valaki nekem mondani mi célt szólgál ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!
sulpster -
gjoco1
addikt
válasz
balazsjo03 #693 üzenetére
Sajnos nincs,de azt a pár alap beállítást meg tudod csinálni.
Egyébként itt a válasz is:
[link]Kivételek: MTK2502, MTK6260, MTK6260A, MTK6261 stb processzorú okosórák (Pl: DZ09, SW25 széria)
-
balazsjo03
csendes tag
Sziasztok!Vettem egy GT88-as okosórát de sajna a magyar nyelv hiányzik belőle,van valami mód,hogy tudjon Magyarul??
-
draco31
veterán
Hali!
Haver ideadott egy DZ09-es kinait, nem megy sim kártyával. Nyáron használták utoljára, akkor még ment gond nélkül. A sim az működik telefonnal. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
Eladnám a Tevise T801-es órámat. Akit érdekel esetleg, keressen magánban.
-
atya66
újonc
Sziasztok ,szereztem egy Q18-as okosságot (Wish).Az a gondom vele hogy nem látja a pc az óra belsőt csak a memória kártyát.Kipróbáltam már mind a két felajánlott lehetőséget hogy a kártya vagy COM-port,de csak a memkarit látja.
Version info:LD991B-V5.8-COB-A-JRJ-Q18-SW-LX7789-9304-J-AV2.0
(BRANCH):11CW1352MP MTK61D-BTDIALER-11C BUILDUILD-NO
SERIAL#:
BUILD TIME:2017/07/06 18:23
(MRE VERSION)-266939664 HAL-VERNO: Szeretnék magyar nyelvet és mást rárakni.Hátha valaki tudna segíteni.Három usb kábelt már próbáltam. -
törölt tag
Sziasztok!
Önállóan telefonálásra kellene. Csak arra! Jól értsen a partnert, én is jól halljam, jó legyen a térerő, sokáig bírja akkuval, olcsó legyen. Mit ajánlotok?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Ahogy írtad is net buzi
-
bodza21
csendes tag
Illetve a browser installálásánál írja ki ezt.
-
bodza21
csendes tag
Sziasztok. Vettem 9000 ft-ért egy smartwatch x6D okosórát. Minden funkció működik rajta, kivéve az hogy a telenor net nem működik rajta. Mikor elinditanám, elöször aztazt irja hogy library update... majd net busy. Mi lehet a baj? Légyszi segítsetek.
-
bmarko
tag
Lemfo LEM5 Pro / X5 Air magyar firmware:
Először is SP Flash Tool-al kell egy TWRP. A csomagolt zipben ott a scatter és a két szükséges fájl is. Figyelem! Ne csak a recoveryt telepítsd, mert a gyári firmware kernelében van egy script, ami felülírja a TWRP-t az eredeti recovery-vel. Ezért kell a boot.img, vagy ha rootoltál töröld az install-recovery.sh-t a bin könyvtárból.
TWRP.ZIPMagyar nyelvű firmware:
x5airtest.zip
Másold fel a zip-et az órára. Először is kell egy teljes wipe (data, cache, dalvik, system). Utána install zip, majd reboot. AZ első boot hosszabb lesz. Alap esetben magyarul kérdez, az időzóna Budapest. Kivettem a firmwareból a Google-val kapcsolatos dolgokat.
Köszönet Vell-nek (4PDA) a kernelért. Két mag aktív csak, akinek kell tudok adni olyat is, ami nincs korlátozva.Ha szükséged van rá akkor: http://opengapps.org/
ARM - 5.1 - kiválasztod a megfelelő variánst.Gyári LEM5 Pro firmware: LEM5 Pro Stock
-
szili72
újonc
Sziasztok,
Nekem is Lemfo LEM5 van, el tudnád küldeni az általad módosított firmware-t? Nekem a Bluetooth vacakol állandóan szétbont a gyári utolsó frissítés óta. Ezer köszönet! -
Fall-N
veterán
Nem klón az. Az akksijelző sok firmware verzión csak akkor jelez ha már tölteni kell. Nálam is ilyen. SW007 órámon ott jól mutatja a merülést. A SIM meg selejtes biztos. Elég sok lehet úgy látszik a selejt a gyártás során. De az is lehet, hogy az antenna sérült meg, mert az a szíjban van benne. Látni a drótot ha leveszed a hátlapot.
-
gjoco1
addikt
Az Enyém ezt dobja ki:
VERSION K98D-COB-DZ09-TN8972CPT-YDT-DC3A01-HYBR-V01.08-20170705
BRANCH:11C
UMEOX61D_BT_11C
BUILD_BUILD NO
SERIAL#:
BUILD TIME 2017/07/05 19:45
MRE VERSION 3100
HAL_VERNO:De mondjuk e nélkül is tudom,hogy replika,mert pl az akku kijelző az csak egy piktogram.Nem jelzi,hogy fogy a delej.Plusz a SIM foglalat,csak jelzés szintű,mint azt írtam már.És a többiről nem is tudok,mert csak egy pár napig használtam,utána ment a polcra porfogónak.
-
Fall-N
veterán
Onnan tudni, hogy a verziószámban benne van valamelyik ezek közül:
11C, 1352MP, MTK61D, MTK6261.
Ezek, mind az eredeti felépítésre utalnak: MTK6262 (az MTK61D a multilinguage verzió, ebben van a magyar nyelv gyárilag) SoC, BT3.0 stb. A 1352MP meg az alaplap. A V pedig, hogy hányadik revízió. Nálam V7.0 van azaz a 7. generáció. A dátum pedig a firmware kiadási ideje.Sajnos a firmware nem egyforma, nálam például nincs háttérkép beállítási lehetőség a főoldalra.
-
-
bmarko
tag
Nálam ment a kapcsolódás rendesen, de nem a gyári appal. Watch droiddal használom. A sim-et nem próbáltam. Gyenge pont, szerintem az akku, de mindegyiknél az. 4 magos proci 1,3Ghz egy 450 mah akksival. Viszont piszok gyors. Ezért vettem vissza két magra, így tovább is bírja. Gps működik.
-
bmarko
tag
Lem5 prom van, a W1-nek csak a firmware-jét láttam. Érdemes lenne elolvasnod a két óra topicját a roundandroidwatches.proboards.com-on. Szoftveresen a W1 a újabb alappal rendelkezik. Szerintem gyakorlatilag mindegy, ha elfogadod, hogy nem egy wear-es órád lesz. Bár sokan pont ezért veszik, azt teszel rá, amit csak akarsz, ha rendesen megjeleníti. Apropó wear, láttam futni már lem5-ön, de sok mindent ki kell benne javítani...
-
gjoco1
addikt
-
jocek13
tag
Sziasztok DZ-09 ora van egy nekem és most vettem kettőt a gyerekeknek az ujabbakból valamiért a sim nem működik
INVALID SIM üzenet
a sim rendben van mert a telefonomban és a másik két órában működik rendesen
van valami tippetek????
előre is köszönöm
-
-
bmarko
tag
Szia,
A vélemények, amiket olvastál róla, helytállóak szerintem. A gyári firmware tartalmaz alap appokat, amiket kör alakú kijelzőre készítettek. A probléma azzal lesz, ha valami mást szeretnél a Play Storeból. Igaz át lehet állítani a megjelenítést négyzet alakúra, de ilyenkor lesz egy fekete sáv mindegyik oldalon, mint a matek óra, rajzoljunk a körön belül négyzetet. Lehetőség van bizonyos wear-os appok futtatására, van erről egy topic a roundandroidwatches.proboards.com-on.
Akkuidő: egy napot ki lehet hozni belőle, sok telefon is csak ennyit tud, ha használod is, az óra sajnos sokkal jobban fog merülni (450mah akku). A hardver szerintem túl sok egy ekkora akkuhoz, sokan írták is, ha wifi/bt/gps sokat be volt kapcsolva, akkor gyorsan lemerül (arra is lusták voltak, hogy a firmwareben tisztességesen beírják az akku méretét).
Fimware: Android 5.1 néhány érdekességgel: dpi 120, amibe belespékelték egy két specialítást. A build.propban fellelhető (Android 4.4-nél sok kínai telefon/tablet használta) a fontscale trükköt. A legnagyobb 1.3 helyett megváltoztatták 1.5-re a skálázást, ezzel borul is a large font beállítás, mert a többi részével nem foglalkoztak, csak az alapbeállítást változtatták meg. Ez csak a LEM5/X5 fw-ben van benne, a többi 400x400-as óra nem használja, pl: AlllCall W1 - dpi 213.
Android biztonsági hibajavító csomag: 2015-11-01. Khm.
"Magyar firmware": Csak fordítási hibákat, javításokat tartalmaz, illetve amit forráskód fordítás nélkül lehet korrigálni. Néhány build.prop trükk, hogy tovább bírja az akku, javítottam az akku méretét a framework-res-ben (1000mah szerepel 450 helyett), illetve a boot során lehetőség van a processzor frekvenciájának a beállítására, vagy az aktíva magok számának módosítására. 2 mag 1200Mhz-n megy nálam jelenleg. -
bmarko
tag
Finow X5/LEM5 szériához tudok adni a gyárinal jobb magyar firmwaret. Lehetőség van a proci gyengítésére is egy kicsit, így több üzemidő sajtolható ki belőle. Viccből még CM13-at is fordítottam rá.
-
alpe1503
csendes tag
Elolvastam én is ezt a tesztet, meg jópár külföldit, és néztem videókat. A magyar teszt alapján nem szimpatikus, de a külföldi oldalakon nem említenek ilyen hibákat, sőt 10/7-8 az értékelése. Ár-érték arányban jónak tűnik, ezért kérdeztem van-e valakinek tapasztalata.
A másik két esélyes ez (NO.1 D5+), vagy ez (FINOW X5 AIR). A 3 óra kb egy kategória. -
alpe1503
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már ezt (ALLCALL-W1) az órát?
Vélemény, tapasztalat? -
mazsó
aktív tag
Üdv
Ne haragudj, de ilyen clon óráknál firmware frissítés nem lehetséges..
Ezek ennyit tudnak, vagy nem tudnak, ezért ennyi az áruk.
Telefonálni tudsz vele, sms-t is írni már nehezen, sim kártyán lévő számokból az első 50-et látja, többet nem...
Ha komolyabb, jól működő okos órát szeretnél az 50-60e Ft-tól kezdődik még mindig sajnos...UI: ébresztő kikapcsolt állapotban is van rajt
-
huugoo
újonc
Hello,
már eleve az indulás volt nehéz: 2x letöröl - újratelepít hogy kapcsolódjom a telóhoz BT-n.
Volt olyan hogy nem engedte a BT kapcsolat ki-bekapcsolását - factory reset oldotta meg
Ha a telefon mellett van akkor is folyamatosan elveszti a BT kapcsolatot.
Beállítottam a jelzéseknél a vibert is, de csak gmail-re jelzett
Nem tudott kapcsolódni a saját web-es applikációjához további skin-ek letöltéséreBiztos meg lehet oldani ezeket, de nekem nincs időm most napokat szórakozni vele. Amúgy a telefonom Sam S7
Az anyagminőség szerintem nagyon jó, nem tűnik gagyinak. A PRO kék színe kicsit furcsa nekem.
Csak a pulzusmérőt próbáltam eddig a többi dolgot nem. Összességében talán ha 70 percet nyúztam. Valószínű bennem van a hiba - többet kellene tesztelgetni és fórumokat olvasgatni, de ez most nem fér bele. -
huugoo
újonc
Pénteken megjött a LEM5PRO-m. Enyhén csalódtam benne. Sokszor dobálja le a hálózatot. Érdekesen érkeznek a jelzések. Lehet hogy SIM-kártyáva jól működik, de nekem nem jött be. Azt hiszem vagy visszaküldöm, vagy eladom.
-
Koles
csendes tag
Sziasztok
Kaptam még karácsonyra egy Safako SmartWatch 008 órát.
Segítsetek kérlek, hogy lehet e frimvert frissíteni, frissebb androidot felrakni, vagy ha mást nemclokcface-t rakni rá, mert most így se nem szép se nem okos sajnos. -
gjoco1
addikt
Ahhhh,az a gond,hogy DZ09 van már a polcon........Rámragasztották a klónok klónjlát.
Most egy Lemfo S9-et használok,picit vállalhatóbb,de szerintem előbb-utóbb ott lesz a helye a a másik mellett.A gond "csak"annyi,hogy amennyi pénzt szánok egy "normális"órára 100 alatt nehezen megy.Félek,hogy a 30-35 ezres kategóriájú vekkerek is zsákba cicamicák.......
-
gjoco1
addikt
Szerintem,pont ez az árkategóiájú és még magasabbabkná is (No name)várhatunk bármiféle frissítést.Itt pontosan az a lényeg,hogy nagyot kaszálnak a forgalmazók és utána magas ívben lesz@rják,hogy mi lesz a további sorsa az órának.
Én is szeretnék venni egy Androidos órát,de nincs 100 papírom rá.Így meghúztam 30-35 környékén a limitet,de ahogy elnézem itt a tapasztalatokat,nem lesz Kínai "okosórám".Pedig azt gondolná az ember,hogy magasabb árfekvés-jobb minőség...........Francokat........... -
Fall-N
veterán
Szia! Pont nekem is ilyen órám van, körülbelül két hete vettem. A lépésszámláló jól mérne, csak ahogy te is írod a program hibás és nem szinkronizál. Egyébként értesítések kezelésére jó az alkalmazás. Előtte BTNotificationt használtam, de törölték a Playről. Le van töltve így vissza térhetnék hozzá, de hátha javítják a Fundo appot.
Firmware cseréről nem tudok, mert annyira nem népszerű ez a modell, mint a DZ09. Azért vettem ezt, mert sokkal jobban óra formája van, mint a szögletes iWatch koppintásoknak.
-
ZTomy
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Kaptam egy okos órát ajándékba. Működik, meg minden,de nem igazán úgy ahogy kéne.
Ez egy SMW 17 es model, valamint ezt találtam névnek, SW007
A problémám az, hogy olyan mintha hiányoznának belőle funkciók a leíráshoz képest.nincs benne világóra, azt írták több helyen is (2 napja keresgélek hiába) hogy mozgásra kapcsolókijelző...
valamint ha párosítom a telefonnal, a jelentések, (sms, messenger)megjönnek, de a lépésszmláló nem küldi át az adatot, csak számol. Pedig a gyártó által írt FunRun app al használnám. Mással nem is működik. Legalábbis eddig nem találtam működöt.Paraméterei.
MTK6261D
RAM/ROM: 32Mb-32MB
sim és micro sd foglalatosehet hülye kérdés,és akkor bocs, de létezik,hogy lehet rajta firmewaret cserélni?
mert még a gyárit sem találtam meg.Ez megoldhatja a problémám?Találkozott már valaki hasonlóval?
Válaszotokat,és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:Tomy
-
Fall-N
veterán
Most kellett FR-t csinálnom a telefonomon és látom, hogy eltávolították a BTNotification alkalmazást a Playről.
-
hrobi76
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hátha ezen a fórumon van ilyen órája valakinek és tud jó megoldást a problémámra. Mindenek előtt el kell hogy mondjam, most van először okos órám, úgyhogy elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
Kaptam ajándékba egy Lemfo LEM5 Pro órát és egyszerűen nem tudom párosítani a Huawei p10 lite telefonomhoz
Amit az óra ajánl app-ot (Lemfo watch), azt letöltöttem, párosítottam az eszközöket, jól is működik, de folyamatosan megszakad a kapcsolat. Ezt az üzenetet írja ki a telefon is és az óra is (kb percenként): "Link loss". Néhány jelzés után pedig teljesen megszakad a kapcsolat
Az órán ilyenkor ha ki- és bekapcsolom a BT-ot, ezt írja ki: "Turn off BT when idle for using a long time" Pedig az órán is és a telefonon is ki van kapcsolva a láthatóság időkerete. Vagy ez másra utalna?
Amit már korábban ajánlottatok BT Notification app-ot is leszedtem a telefonra, de nem igazán csinál semmit. Bt-n párosítja az órát és a telefont, de nem jelez az óra se híváskor, se sms érkezésekor, nem csinál semmit, mintha nem is kapcsolódnának. Vagy ezt az órára is telepíteni kell, nem csak a telefonra (van wifi az órán is, le tudom tölteni)? Lehet hogy én csinálok valamit rosszul, nem tudom, de nagyon szeretném ha jól működne minden.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit csinálhatok rosszul? Valamit még be kellene állítani?
Esetleg ajánlani olyan appot, ami stabilan tartja a kapcsolatot és jól is működik?
Remélem tud valaki segíteni!
Köszönöm! -
Fall-N
veterán
válasz
a.t.t.i. #619 üzenetére
Vannak drágább órák amiben van WiFi, az jó megoldás. Sajnos két egyforma telefonszámmal nem lehet két SIM, mert biztos, hogy nem engedné fel a hálózatra a második kártyát, meg a szolgáltató sem engedné.
Vagy marad a legegyszerűbb megoldás: sajnos cipelni kell zsebben a telefont (is). Nálam is ez az opció működik.
-
a.t.t.i.
senior tag
Azt akarom elérni hogy ha kikerül a telefon hatóköréből az óra akkor is jöjjön értesítés,mert nekem kevés a 10m.A munkahelyemen 3 szint van,nem viszem a telefonom mindig magammal.
De mondjuk ha tud wifit az óra,már szerintem meg tudnám oldani hogy a push üzenetek jöjjenek.
De a telefonról nem kapnám meg az sms és hivás értesítőket. -
Fall-N
veterán
válasz
a.t.t.i. #616 üzenetére
Általában ezekre a BT Notification alkalmazás kell, ami jelzi a kiválasztott alkalmazások értesítéseit, bejövő hívást, SMS-t.
Amúgy minek neked klón SIM? HA ugyanaz a szám lenne akkor fölösleges, elég ha BT-n kapcsolódik a telefonhoz. Mondjuk ha az a cél, hogy ne kelljen vinni telefont is vagy hogy két különböző SIM legyen akkor más a helyzet.
Én most vettem Home SMW17-et (SW007) és eddig bevált. Ajánlom akinek kell. DZ09-re hajaz, csak ennek kerek a kijelzője, így jobban hasonlít egy hagyományos analóg órára. Ebbe is lehetne tenni SIM-et de nem kell nekem.
-
-
Joccc07
addikt
-
a.t.t.i.
senior tag
Tudnátok abban segíteni?
Sim kártyás okosórát szeretnék venni,mert a bluetooth-os nem elég,sokszor kerülök hatótávolságon kívülre a telefonomtól.
Hogyan lehet megoldani hogy a telefonban lévő sim kártya klónja legyen a telefonban?
Vodafone nem tud adni ilyen kártyát.
Ti hogy oldjátok ezt meg? -
gjoco1
addikt
Látom nem nagyon pörög az oldal.......
Valaki esetleg tudja,hogy ezekhez a Kínai "csodához"hol lehet akkut szerezni?Már szinte mindenhol néztem,de semmi........Lemfo S9.hez.Igaz még nincs egy hónapos,de hajt a kíváncsiság.Vagy,ha bedöglik az akku,akkorra a vekker is kuka?Vagy inkább egy másik óra? -
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen csodát. X6 SmartWatch
Hogyan tudom kideríteni milyen soc van benne?
Tudok-e rá androidot hegeszteni?
Hogyan tudok backup-ot készíteni a firmware-ről?
És melyik kínai csodák firmware-jei lehetnek kompatibilisek? -
profit
tag
Itt mely készülék az elismert csúcsmodell?
Mit tud?
-
dgporscster
újonc
Sziasztok!
Most szeretnék magamnak vásárolni egy okosórát.
Nálam a vízállóság a wifi és a telefonként külön használhatóság a főbb szemontok.http://www.microweartech.com/en/Microwear_H1.html
Őt néztem ki. Szeretném ha véleményeznétek!
Eléggé láma vagyok a témában!Válaszokat előre köszönöm!
-
madred
csendes tag
Tisztelt mindenki!
Adott a problémám. Olyan okosórát, aktivítás mérőt keresek aminek a legfontosabb tulajdonsága számomra, hogy a bluetooth fülhallgatóm hangerejét tudjam vele állítani :-) . A füllhallgató felületén már ezt nem tudták megoldani ( X1T). Természetesen nem fontos a csillogás, stb. Talán még az ára ami jó lenne ha 10 ezer ft alatt lenne. Szóval simán jó lenne egy "karperec" ami ezt még tudná pluszban.
Köszi a segítséget előre is!
-
viktorhu
veterán
Vérnyomásmérős okosóráról van tapasztalat? LámaZ írta egy éve, hogy használ ilyet. Mi lehet a helyzet azóta? Mi az, ami működik is? Jó lenne, ha olyan darab lenne, amit munkában is viselhetek a csuklómon, szóval nem nagyon játéknak vagy sportszernek nézne ki... Vagy felejtsem el a dolgot?
-
nyaflaty
tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a Zeblaze Thor nevű csodamasinám. Olyan problémám van vele, hogy folyamatosan eldobja a bluetooth kapcsolatot, bármilyen programmal is próbálkozok, és ha össze is kapcsol az órán akkor se jelzi az aktív kapcsolatot. Valaki találkozott már ilyen problémával? A telefon egy huawei p9 pro amivel probálkozok. Vettem bele egy sim kártyát, gondoltam felrakom erre is a messengert, facebookot, vibert, de a viber nem lehet egyszerre két "telefonon" így sajna ez nem járható út.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest