- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Kis élő snecivel, vizigolyós módszerrel, nappal, napsütésben. A golyó egy üres műanyag, átlátszó gömb, amibe tetszőleges mennyiségű vizet lehet rakni (legyen súly bedobni, illetve mennyire látszódjon ki a vízből), ehhez jött olyan 60 cm-es előke, arra egy horog arra meg sneci. Tehát a hal sok mű dolgot nem lát, csak egy haldokló halat. Szerintem ez a fajta próba jó, mert csak bedobod távolabb a többi bottól (ez is fontos, mert félős hal) és el van az ott, féket kiengeded. Magát a kapást én pl nem láttam
Állítólag csontival is lehet fogni, de én sosem fogtam ez előtt még, pedig sokszor csontiztam, meg mást se láttam hogy fogott volna vele. Erről a csontis módszerről van pár oldal a sporthorgász mostani (szeptemberi) számában, de szerintem túlzás, 3 liternyi csontival etetett, egy olyan helyen ahol már máskor is fogott balint keszegezés közben, szóval Balatonon szerintem felejtős, máshol nemtudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest