Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag

-
joe979
senior tag
Shimano Adok-Veszek .... egyesek nagyon elszálltak ...
Speedmaster carp feeder
60 000 Ft
Csömör, Pest, Hungary
Sziasztok! Érdekel valakit egy teljesen új speedmaster carp feeder 3.66, 150gr? Bocsi a magas árért, de ez egy igazi különlegesség, nagyon ritka.Nagyon nem ér ennyit, még vitrinben sem ...
-
mano660
tag
válasz
jansky1
üzenetére
Én már két éve csak így fűzöm a gumikukoricát (meguntam pótolni a tüskéről lemaradt kukoricát).
A legkisebb horogméret amit eddig gumikukoricával használtam 14-es OWNER 50188 horog ezt sem emeli fel (persze a gumikuki sem egyforma).
Általában 12-es horoggal használom a DAM gumikukit.
-
tween
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Jut eszembe! Hogy is van ennek az egyéni arcképnek a folyamata?
-
jansky1
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Szerintem teljesen jó az avatarja, én így képzelem el az arckifejezését a merítőnyél kifejezés hallatán.

-
-
Jofi81
őstag
Ha valaki nem olvasná az eBay-es topikot: horgok, műcsalik elég jó áron.
-
jansky1
senior tag
Gumikukoricát próbált valaki hagyományosan fűzni előkére, csalitüske nélkül? Mekkora horog lehet az, amit megemel így, anélkül, hogy az egész előke lebegne?
-
-
csƵ
addikt
Chelmsford, Tamworth, Barking, Köln, Herne-Börning, Frankfurt, Nürnberg...
Bazze, hány állomás van még?
-
egykettő
aktív tag
Nem titkos, de nem tudtam, hogy ajánljam vagy sem.
Az első innen van,de négy helyet csak három jött. A második az onnan van, amit B4l!nt linkelt, itt is lemaradt egy szín de a többi színből duplát küldött

Ezt az eladót ajánlják most nagyon, brutáljól néznek ki

(#27277) zsola32 linked van hozzá vagy alkalmi volt?
-
zsola32
őstag
ma meghozta a futár a 300 ft-os Storm Swimmin' Stick wobblert, elég brutális a 16 centis hosszával.
többet kellett volna rendelni belőle.
A két Spro pálca is megjött, lassan összeállnak a dolgaim. -
-
egykettő
aktív tag
Napi kínai, horgok karikák ránézésre silányak, fürdőkádban próbáltam, ott egész jól veretett az alacsony vízálláshoz képest, főleg az apróbbak.

-
tween
őstag

-
-
-
jansky1
senior tag
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Kösz.
-
joe979
senior tag
válasz
Gabesz26
üzenetére
Régebben mikor még szerettem kimondottam keszegezni, akkor az Owner horgait használtam .
50921 " Penny " és 50922 " Pin " . Valamint a Gamának is volt egy jó cucca. Csak sajnos jó pár éve nem kapni nálunk.Legyező horog. Hosszú szárú ,hátrahajló füles vég, rövid kicsi öblös , egy-két szem pinkivel zseniális volt. -
-
jansky1
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Az első generációról én is csak rosszakat hallottam, a legtöbb helyen az újak viszont elég jó értékeléseket kapnak.
Nincs épkézláb partról használható halradar?

-
-
jansky1
senior tag
A nagy akciók, meg leárazások közepette valaki nem látott akciós Deeper halradart?
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
"Szóval sokat felfal fajtársai közül is egy nagyobb csuka, nem lenne előnyösebb, ha őt vinném haza?"
Hát én erre így nem tudok válaszolni, hogy az adott víz élővilágának melyik is lehetne a jobb megoldás.

De ha a gasztronómiai értéket vesszük alapul amit elsőnek is kérdeztél, akkor arra szerintem a fiatalabb csuka a megfelelő.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
A normál keszeges horgoknál kicsit húsosabbak a Preston PR412, PR355. Esetleg Preston PR 38 v 39, Guru LWG bár ezek már tényleg vastagabb húsú, nem kimondottan keszeges horgok, de van belőle 16,18-as méret is (guruból 20-as is).
Én Preston PR355-öt használok, de tervezem, h kipróbálom a szakáll nélküli verziót is (kíváncsi vagyok a csontik mennyire másznak majd le róla)
-
Steady74
Topikgazda
Hosszú előkés feederezéshez, kisebb keszegek-kárászok esetére, néhány beugró ponttyal számolva milyen horgokat ajánlanátok? Vannak elgondolásaim, de szívesen venném Ti miket használtok.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
És egyébként a csuka populáció szempontjából mi az előnyösebb?
Tóról van szó, telepítenek is csukákat meg van egy természetes állomány is.
(Bár mióta amurokat is telepítenek, azok meg megfalták az összes hínárt, kevesebbet lehet fogni.)Szóval sokat felfal fajtársai közül is egy nagyobb csuka, nem lenne előnyösebb, ha őt vinném haza?
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Inkább a 2 kg-os. Mint minden halnál - sőt, más állatoknál is - a csukánál is a fiatalabb példányok húsa a jobb ízű.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Mekkora méretű csukának a legjobb a húsa?
Inkább egy nagyot (mondjuk 4kg) vigyek haza vagy egy 2 kg-t? -
-
joe979
senior tag
20alatt nagyon nehéz találni, stabil cuccot. Az már a 30-as kategória inkább... legalábbis nálam, ami elfogadható. Nem kell alufluimucil
Olyat raksz rá ami van készleten, amit gondolsz, de inkább ez, mint a műanyag lityi lötyi podok ... De ha a hely és szállítás a lényeg, akkor inkább amit szeretnél. Ellenben kettő darab tripod szállítása nagyon körülményes. Ilyen szempontból előnye van az általad kinézett cuccodnak. Energónak volt még 20 körül használható cucca, de az nincs nekik honlap szerint, talán még a Delphin podjai, ami árban is jók valamint minőségben is okék .... -
joe979
senior tag
Nem tudom mennyire ragaszkodsz ezekhez, de ha van lehetőséged venni mondjuk 2 tri podot, sokkal jobban jársz, Cralusso forgalmazza . Nagyon rendben van . Árban sem vészes, ha most kellene ilyesmit venni, akkor ez mellett döntenék. Ha van lehetőséged élőben megnézni, akkor adj neki egy esélyt .
-
-
Steady74
Topikgazda
Dec 2-4 akció lesz a Walterboltban, 15% mindenre.
-
Tegnap a kegyetlen szélben kint voltunk pergetni.
A rokon akivel voltam, akasztott egy csukát, de nem voltam mellette, így előadta amiről nem tud leszokni: kiemelte a fejét szákoláshoz, le is akadt neki.
Nem ez az első eset, pedig mondtam neki elégszer, ne tegye.
Aztán akasztott még valamit, ami elindult neki jobbra, aztán szakadt a 12-es új fonott.
Vagy csuka volt, és elvágta, vagy nem tudom, nem voltam ott, de a másik amiért folyamatosan szólok neki, a fékje be volt húzva, nem pedig beállítva.
Nekem 2 igen szép sügér jött, mindkettő a stég előtt, amikor már megállítottam a wobblert.
Mindkettő hátulról vert rá, 2 különféle kínai wobblerre, egyik az amit meggyógyítottam a könnyebb hármashorgokkal (nem mozgott a gyáriakkal), a másik meg arra amire már jött csuka is korábban.
Ezen kívül 1 követés volt, rögtön nap elején, körforgóra.
Ha jövő hétvégén se jön semmi a fagyok után, akkor tavaszig sanszosan feladom
-
egykettő
aktív tag
válasz
adrian360
üzenetére
hol ezer forint a csuka kilója pest körül? Tényleg érdekel, lehet csak engem akarnak átbaszni de a ragadozót átlag 2000 ft/kg áron akarták mindig mérni
Nincs közöm a tóhoz, nem reklámnak szánom de szép kis csukeszok vannak ott. Az öreg nagy hal nem lehet túl finom ebben egyet értünk, na mindegy nem győzködni akarlak de az én tapasztalatom alapján itt Pest megyében ez jó ár, ha valaki karácsonyra halat szeretne az asztalra
A sportjegy 2000 itt is és 3000 ha csak egy ragadozót akarsz elvinni. -
adrian360
őstag
válasz
egykettő
üzenetére
igen általában kilós árak vannak, kb ezer ft/kiló, és egy átlagos pergető sport jegy kétezer, tehát mondjuk három kiló halat kapsz pluszban.
A hazai vizeket ismerve 40-60 centi közötti csukák jellemzőek, a 40 centis csuka jó esetben 1kg, a 60-as meg kb 2,5 kg. kb 70 centi felett kezdenek el a csukák hízni, az alatt relatív alacsony a súlyuk.
Biztos van a tóban pár szép nagyra nőtt csuka, de nem hiszem hogy mindegyik 60+os .
ha szerencséd van, nyilván van olyan eset, hogy jól járhatsz, de azért nem mondanám olyan vicces szuper árnak.
arról nem is beszélve, hogy gasztronómiai szempontból nem biztos hogy az öreg nagyrahízott 6kilós csuka olyan hűde jó lenne .. -
-
egykettő
aktív tag
Pest közelieknek írom, hogy a (Majoházi)Harcsa horgásztavat árulják és ezért vicc árban adják a halas jegyeket(5000ft) ,két hal elhozható méretkorlát nélkül. Élő hallal sok szép csukát lehet fogni,sajnos pergetve már csak nagyon nehezen
Még pontyot is fogtunk szombaton. -
-
tween
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Csak onnan

-
-
-
Grillo
őstag
Ki akartam menni ma is, de olyan szél van, hogy maradok inkább itthon.
-
Nekem volt olyan, hogy még az ujjamat is elvágta a szájszéle miközben próbáltam kibányászni a szájából a csalit. Nekiért az ujjam a pofája széléhez miközben az pont csapott egyet.
Egyébként persze sok fajta hal van ami valóban elharapja a zsinórt (meg mást is) mint pl a tigrislazac, de nálunk nincs ilyen hal. A csuka fogazata sem ilyen.
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Értem, akkor a szájszéle nem tudom mennyire ért hozzá.
Ha véletlenül jönne egy, megnézem majd hogy a műcsali vége már a szájában van, és eléri a zsinórt a szájszéle, vagy sem. -
Én voltam és elég jó napot is zártam. A kősüllős helyen 5 db kövest és két sügeret, kinn a nagy Dunán pedig két süsüt fogtam. Nem voltak nagyok, az egyik kiló körüli a másik olyan másfeles forma. Elégedett vagyok, különösen az előző horgászatomhoz képest.
(#27194) gban Ez egy hatalmas tévhit, hogy a csuka elharapja a zsinórt. Mármint köze nincs hozzá a fogának. Az éles szájszéle vágja el.
-
Grillo
őstag
Én voltam Sződligetnél a Dunánál. Jó nagy betli volt.De legalább beszakadt egy Meppsem (a múltkorit leharapta egy csuka...).
Elég sokan voltak kint a kikötőben is, meg a parton másfelé, csónakkal, de nem nagyon kapkodott senki.
De legalább kipróbáltam a kis gumikat, nagyon szépen dolgoznak a vízben.
A Bokor botnak valahol azt hiszem a 4-es Mepps Aglia a felső határa, annak már olyan ellenállása van gyors húzásnál, hogy majdnem sok ehhez a bothoz (3-15 grammos a bot). -
joe979
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Arrafelé nem vagyok járatos . Jó szokott lenni , vagy csak most voltatok ?
-
joe979
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Merre voltatok ?
-
Szeszkazán
senior tag
Én voltam ma 4 óra márnázás 4 óra pergetés. Szépet nulláztunk a Dunán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy sapka sz@r, köze nincs egy normálisan működő radarhoz. Ne dőlj be a tévés reklámoknak.

Lesz nekem 270-330.
Nincs közöm a tóhoz, nem reklámnak szánom de szép kis csukeszok vannak ott. Az öreg nagy hal nem lehet túl finom ebben egyet értünk, na mindegy nem győzködni akarlak de az én tapasztalatom alapján itt Pest megyében ez jó ár, ha valaki karácsonyra halat szeretne az asztalra