Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
Próbálj beszélni a bolttal, hogy mennyiért raknának neked össze egy 1.5 verziót, 24 sebességgel, V-fékkel. Lehet, hogy megérné.
RoryBreaker: mi lett az Attention SL/Acid vonallal?
dreizwanzig: állvány, felni megvolt. Lámpa szerintem tök mindegy, ami árban bejön. Km óra meg pénz függő, szerintem add meg, hogy nagyjából mit. Jövő héten 1600-ért lesz Lidlben, 2-4.000 Deca, 5-6-7.000-ért van a boltokban VDO meg Sigma. Mi számít alapnak?
-
dreizwanzig
aktív tag
ERRE valaki? pls

-
varsam
őstag
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Milyen magas vagy? Leginkább szerintem ettől függ, hogy 27,5 vagy 29, ha csak hobbi célra kell.
Én a 196 centimmel bátran ajánlom a 29er-t. -
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok! Sokat gondolkodtam, olvasgattam itt vissza, éppen MTB vásárlás előtt állok. Használtat nézek és van rá max. 180.000,- Ft-m Merevfarú, telós első villásra gondoltam, Merida big X, Cube szimpatikus, de nem igazán tudom, hogy 29er vagy 27,5 legyen. Nem nagyon bírom a 29"-t, mert nekem bumfordinak tűnt, de a kérdés itt ami érdekes, a súlyom. 100Kg vagyok. Láttam itt írtak a villa témában is, hogy inkább levegőset. Első körben valami normálisabb rock shox villával gondoltam, de ha van ezügyben ötletetek, akkor szívesen venném. Pláne a kerékméret/súly témában, már ha van összefüggés. Konkrét bringa típust is ajánlhattok... aszfalton is mennék, de erdei utakon is, amik kicsit nehezebb terepek néha. Köszi a segítséget.
-
zodo
nagyúr
Egy ideje keresem az új kerékpárom és talán megtaláltam.
Csepel Woodlands Cross 700C 1.0 vagy 2.0 Műszaki jellemzőikMivel minél olcsóbban szeretném megúszni a cserét ezért az alap modellt választanám de beleférne következő kategória is.
Kicsit olvasva a hozzászólásokba, nem épp ajánlott a tárcsafék vagyis a promax de nem is emiatt venném hanem a 21 vs 24 sebesség és talán jobb teleszkóp végett a 2.0-t.
Feleslegesen nem adnék ki plusz pénzt de esetleges későbbi felújítás/csere végett tanácstalan vagyok.
Melyik lehet jobb döntés avagy hétköznap 2x4 km aszfalton, melóba járni? -
hoby36
senior tag
Hellotok!Mekkora különbség van a Deore hg 53-as kazetta és a linken lévő közt? [link]
-
6030D
addikt
válasz
mrst3ph3n
üzenetére
Elnézést, tényleg. Csak megkavart a BM-os cikk, mert ott a 330-nál kiemelik, a 310-nél nem.

Sterilzona: a Schwalbe oldalán ha megnézed a Delta oldalát, akkor ott a méreteknél le lehet nyitni a bővebb adatlapot. Ott pl súlyban kb 15 kg eltérést ad az 1,75 és 2,0 között. Lehet, hogy így érdemesebb a nagyobbat venni. Bütykösnél mindenképp jobb lesz.
-
Sterilzona
senior tag
Cél az, hogy mondjuk 4-5 ezer / db áron, a legjobbat nézzem ki. Elég nehéz vagyok 120 kg, bicaj se egy felső kategória. Most bicajjal járok dolgozni, és van hogy semmi kedvem, és akkor szinte álló helyzetbe vagyok, semmit nem haladok, egy kis szembe szél stb stb. Namindegy.
Tehát, azt javasolták, hogy úgy válasszak, lehetőleg legyen benne egy folytonos vonal, a folyamatos gördülés miatt. Aztán volt egy két ajánlás, meggy is ajánlott, kollégák is ajánlottak. És az lett a vége, hogy elvesztem.
Nincs összehasonlítási alapom, mert most egy 2,2 igaz hogy kopott már, de bütykös gumi van a montimon. És leginkább aszfalton megyek, arra nagyon nem jó.Majd találtam ezt: Schwalbe Delta Cruiser Plus Active, de mikor mondtad nézzem meg gyártó oldalán elsírtam magam

Aztán írtad te, hogy legolcsóbbal semmi gondod.. Na, legyek okos.Szóval, cél, defektvédelem, reflex csík ( úgy tetszik ) és hogy lehetőleg könnyű legyen tekerni aszfalton.
Még azt hozzá tenném, nem értek hozzá, nem is vagyok versenyző, csak itthonra kell stb.
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Itt lehet még gördülési (mért!) ellenállást nézni!
Görd. ell. -
6030D
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Mi a cél? Mert mindenki olyan gumit keres, ami jól gurul, meg megy magától tőle a bringa, de ne kelljen tekerni.
Ennek ellenére nekem az aszfalton rohangálós bringámon még mindig egy Deestone ajándék gumi van, ami szerintem boltban kb 1500 Ft, rosszabb a gördülési ellenállása, mint amit linkeltél guminak, de vígan tekerek vele 60-70 km-t egyhuzamban. (26", 13 éves acél váz)
Sokat kell tekerni, az csökkent a gumi ellenállásán.
Szerintem hobbi szinten a defektállóságon kívül tök mindegy, milyen gumi van aszfalton. Outin számít, amikor egy körömnyi részen érintkezik, meg terepen, ahol tényleg tapadni kell. De ez csak az én véleményem. 
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Adott esetben a fülük mellé is, mind a két bokájukat. Van is egy ilyen mondás, hogy: "Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig." Állítólag innen ered......

-
6030D
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
A (ha jól emlékszem) korábban már ajánlott Maratonoknak jobb.
De nézd meg a gyártó oldalán, itt.
Oldalt a Rolling-nál minél inkább jobbra rakod a kék négyzetet, annál jobb lesz a gördülése.
Ott meg tudod nézni, melyik milyen szintnek felel meg, majd rákereshetsz a hazai árakra, hogy megfelel-e neked.
Lejjebb tudsz szűrni defektvédelemre is.cseter: a 330 mellett még az szól a csiganyál navin kívül, hogy 3 mp helyett (Bryton 310) 1 mp-ként frissít, így pontosabb képet kapsz a megtett útról.
-
6030D
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Jobban számít a szövetsűrűség, nyomás, mint az, hogy milyen széles.
-
cseter
tag
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
volna még egy kérdésem, csak rugózok még ezen a külső gumin.
Milyen mennyi mekkora különbség van 1,75 és 2,0 gumi között ? -
zack
nagyúr
válasz
cseter
üzenetére
Nekem a térképes rész nem volt szempont. Egy sok funkciós órát akartam, ami tudja a GPS-t.
Stucnin van, és nagyon kompakt a mérete. A szinkronizációt még nem néztem, de alapvetően ez sem feltétlen szempont. Endomondo-t használok, nem hinném, hogy átállok Strava-ra teljesen. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
superecneB
üzenetére
A nők esetenként nagyon is tudják emelni lábaikat!

-
cseter
tag
Bryton rider 310-et használ valaki?
Megéri az árát? -
pc360
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Ha a méretében van a gép, akkor miért lenne nehezebb egy lánynak megemelnie a lábát, mint egy ürgének? A női vázas bringáknak csak a szoknyák esetén nyernek értelmet, miközben az ideális bringa geometria sérül.
-
superecneB
őstag
Csajnak átlépni egy 29-er férfi vázat az nehézség?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
geotigris9
üzenetére
Aztán meg mikor kikapcsolod hallod majd a szú amint eszi?

-
pc360
addikt
válasz
geotigris9
üzenetére
Bármilyen eszközzel faszság.
-
geotigris9
tag
Zenét hallgatni bringázás közben egy ilyennel ...

-
zack
nagyúr
Selle Stratos teszt meg volt.
22km-t tekertem. Ahhoz képest, hogy 4 hónapja nem ültem bringán, feltűnően jó volt a nyereg. Nem zsibbadtam 1x sem, pedig még fészkelődtem is rajta, előréb, hátrébb kipróbáltam szinte mindenhol.
Ez így elég pozitív az elején. Ilyenkor az SLR-ről kb úgy ugrottam le, és tyotyogtam, mint aki besz@rt.
-
geotigris9
tag
-
flash-
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
szerintem erre gondolt a költő...
link -
Napfénysüti
nagyúr
Srácok! A Rosebikes-nál mikor vonják le a pénzt a kártyáról? Az előbb rendeltem, kaptam is visszaigazoló emailt de még nem jött sms hogy a pénzt levették volna. Máshol ez egyből meg szokott történni.
Na nem mintha baj lenne hogy küldenék a cuccot és nem kérnének érte semmit.
-
6030D
addikt
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Igen
-
6030D
addikt
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Arra figyelj, hogy van sima Attention meg SL.
A sima Attention rugós villás, az SL már levegős, az Acidnak meg jobb a féke. Abban mondjuk Manitou villa van, az itt is van valakinek, én nem tudom milyen.
Ha jó a villa, akkor +35e-t megér a fék miatt az Acid. -
RoryBreaker
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tehát akár szabad venni, nem gáz? Még soha nem volt Cube-m, csak merida, máshoz nem értek.

29" acid és 29"attention közt gondolkodom jelen pillanatban.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Semennyire!
-
geotigris9
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Láttam már ezt a trolkodást.
JORUS hát nem tudom .. [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok! Cube Attention 29" 2016 mennyire kerülendő?
-
válasz
geotigris9
üzenetére
Én Shannon-nal vagyok így.
(Nem vagyok oda a túl véknya csajokért, na.) 
-
-=RelakS=-
veterán
-
geotigris9
tag
-
dudi6
senior tag
Ez a Lidl-s állvány tényleg jó? Van itt valakinek tapasztalata? Nem kör alakú felsővázhoz is jó? Valószínű én is beruházok egyre...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Sterilzona
üzenetére
Nekem volt CST Salvom.Nagyon jól gördül,jó a defekt védelme,viszont nehéz,vizes felületeken csúszik és rettentően gyötrelmes levenni és feltenni a felnire.Ezért én valami könnyebbet ajánlanék,mint pl a Maxxis Overdrive,mely talán gyorsabban kopik,de tapad,gördül és nem töröd el összes gumileszedődet ha defektet kapsz.De nem rossz a Conti sem. Az 1,75 tökéletes lesz a 26"-os aszfaltszaggatónak!
-
varsam
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tudom ezt láttam.
De nekem sima 1 1/8-os nyakú teló kell, tapered nem jó sajnos. Illetve a kerekeim is sima 9mm gyorszárasok.Esetleg ilyen ajánlat nem jött szembe veled?
Esetleg ez a FOX? [link] Igaz, ez már 90e
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
tudnátok ajánlani, 26-os mtb külső gumit ? Aszfaltra, lehetőleg minél kevesebb gördülési ellenállás legyen, mert 120 kg cipelni néha sok
cst salvo-t ajánlottak, nem rossz, félek, hogy 1,75 kicsi ?! Most, egy terep gumi van rajta, 2,2
Sajnos, ebből a salvoból nem találok szélesebbet
Pedig, jókat írnak róla, árba is jó, plusz hatásos defektvédelmet olvastam róla.Küszönöm
-
Tothgera30
veterán
válasz
varsam
üzenetére
Egyáltalán nem. Annyiért használt Reba (Tapered, QR15) is akad, és ég és föld a különbség.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Bár nem nagy durranás,körbejártam én is ezt anno,mégis másfél év után simán beázott,zárlatos lett és odalettek adataim.Most meg vettem egy ilyent,ennél egyszerűbbet már alig kaphatnék.
(#83338) Napfénysüti...öltözetei még hagyján,de ezek a Crivit nevű ezeröccázérhárommiliófunkciós csodakilométerórák fölöttébb gyanúsak.

-
varsam
őstag
sziasztok,
212€-ért - 65.000Ft - szerintetek jó vétel egy Rock Shox Recon Silver RL 29" Solo Air 100?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Amúgy a Lidl a Quick-Step Floors World Tour csapat egyik fő szponzora. Ha jól tudom németben lehet is ilyen mezt kapni a boltjaikban.

-
6030D
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
2990 Ft-ért van 2,2 GB+beszélgetés, itthonról dolgozom, ahol laptop is van, meg Wi-Fi is. Ha elmegyek valahova, akkor használom a mobilnetet. Már a kocsmákban is van Wi-Fi, de valamikor gyorsabb a 4G.
Ja és semmi fb, Insta, Twitter.... Jelenleg meg vagyok vele elégedve, kb egy hét nyaralást végig tudnék zenélni szerintem. 
Hasaggymeg: Egyet értek, bosszantó, de a Lidlbe heti szinten úgyis megyek, és tök korrektek, nem kérdeznek, vevő kártya + áru, és már jön is a pénz, vagy vásároljak, és annyit levonnak.
Nekem van egy olyan "rossz" tulajdonságom, hogy utálok költeni, ezért mindent 100x körüljárok, hogy megvegyem vagy sem. Ezért sokszor le is maradok a nagy akciókról, de inkább utánaolvasok, minthogy szenvedjek a visszaküldéssel. A km óra vásárlásom kb 1 év volt.... -
Hasaggymeg
Topikgazda
Roppant bosszantó visszajárkálni a hibás cuccokkal.Egy ideje eszembe sem jut komolyabb km. órát vásárolni,mert félek,hogy meghibásodik,aztán meg csak bosszankodhatok sajnálkozva a kidobott pénzért.Nem hiszem,hogy egy okos telefon,km óra stb. csak 1-2 évig kell tartson!

Céges Sony Z3-amat is elvittem mert meghalt,majd mikor 3 hét (!) múlva és számos levélváltás után visszakaptam a garis javításból rájöttem,hogy elcsesztek valamit a kamerájával.Azóta sem tudok csak közeli fotókat készíteni és egyszerűen nem tudom újabb hónapig nélkülözni amíg megjavítják,esetleg most valami mást elb@szva rajta!
...100+ ezer forintos készülékről beszélünk!!! 
-
ivana
addikt
válasz
dreizwanzig
üzenetére
Nem lehet tudni mekkora felniszalag kell, annyi biztos, hogy 559-es, a szélessége attól függ a felnin belül, hogy van neki a vályat. Mindenképpen kell felniszalag. Ha rendeled írj nekik, hogy mondják meg milyen kell bele, ha nálad van irány vele a legközelebbi bringa bolt.
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Volt már tavaly is, úgy mint a pulzus-öv is. Csak nem mindenkinek képes kezelni a telefonja/egyéb órája, így lutri. Bár azért nem akkora, mintha máshonnan veszed, mert ugye visszaviszed, és levásárolhatod, ha nem jó.
-=RelakS=-: még él bennem az emlék, amikor szerény mennyiségű mobilnetem volt, és nem örültem a rejtett pdf linkeknek. Ezért szoktam online-t linkelni.

-
-=RelakS=-
veterán
válasz
dreizwanzig
üzenetére
9500Ft
PDF-et linkeltem, nem szeretem a lidl online nézegetőjét
-
6030D
addikt
válasz
dreizwanzig
üzenetére
Én sem vagyok bennfentes, neten néztem én is.

-
dreizwanzig
aktív tag
mennyi lesz az allvany? Sajna nem elerheto meg az ujsag online.
mas kerdes:
ILYEN felnibe (559) kell felniszalag? Ha igen, mekkora es milyen tipus ajanlott?Meg valami: tud valaki ajanlani hatso lampat? Az lenne a legjobb, ha AA-s elemmel mukodne.
Esetleg valami alapabb, jo markaju (VDO-ra gondoltam) kilometerorat is ajanlhatnatok.elore is koszi
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Világos,ezzel még nem váltod meg a világot,de legalább tudod,hogy egy 10 perces művelet hogyan befolyásolja bringád geometriáját.
(#83320) 6030D...ahogy időm engedi foglalkozok vele,de úgy látom több helyről kell összegyűjteni ezeket,mert bár az elején látva a jobb oldali menüt megörültem talán itt minden,vagy jó sok minden meglesz egyetlen oldalon,ott nem mindegyik link használható.

-
6030D
addikt
03.09-től kerékpáros cuccok a Lidlben, többek közt a sokak által ajánlott szerelőállvány.
Lehet, hogy én is kipróbálom, ha már annyian írják, hogy jó.
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Radon kerékpár rendelésével kapcsolatos kérdés: a bike-discount.de az egyetlen hely, ahonnan megrendelheto"? Egy tavalyi modellt néztem ki, és sajnos a méretemben nincs náluk már készleten.
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na, ez már valami! Stucniválasztás előtti ceteris paribus számolásra nagyon jó kis eszköz.
Persze ettől még ugyanúgy csak akkor tudsz biztosra menni, ha kipróbálod, legalábbis, ami a stucnicsere kormányzásra gyakorolt hatását illeti, ugye ott már túl sok lenne a paraméter a modellezéshez (kerékméret, tengelytáv, fejcsőszög, fejcsőhossz, előfutás, a fejcsőszög és a villaszárak offsetje, a kormány szélessége, hátrahajlása, emelése, a bringás testelkata és stílusa, és persze a stucni és annak paraméterei
) és egyébként is inkább az egyéni ízlésen múlik. -
6030D
addikt
Trendelő: kerékpárkomputer-körkép 2017
(#83319) Hasaggymeg: ez jó. mehetne szerintem az összefoglaló végére is, a gearcalculator-ral és egyéb számolgatós oldalakkal együtt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Még mindig stucni ügyben ezt találtam és teljesen el vagyok ragadtatva.
Itt,ismerve pontosan a stucnit és a bringád fejcső szögét,modellezhető a stucni talajjal bezárt szöge és hogyan változtatja a bringa hosszát ha forgatva van.
Esetemben negatívba forgatva a stucnim 8mm-rel nyújtja a felső cső hosszát és 21mm-rel mélyebbre helyezi az elejét. -
eddie1978
senior tag
A térképes Bryton-okhoz van magyar térkép? Én itt nem látok. WEU is csak ezeket fedi le: "Italy, San Marino, Malta, France, Andorra, Gibraltar, Ireland, Norway, Iceland, Germany, Belgium, Spain, Netherlands, Denmark, Finland, Liechtenstein, Luxembourg, Guernsey, Monaco, Switzerland, Vatican City, Jersey, Isle of Man, Portugal, Sweden, United Kingdom, Austria, Greece, Canary Islands and Morocco". Ráadásul ez fizetős ha jó látom. Némelyik térkép, pl UK Ír 150€. Így már nem akkora az árelőny.
Csak azt lehet frissíteni ami már rajta van az eszközön. Ezt írja a térkép letöltő oldalon.
A színes kijelzősök kifutóak?Régóta látom ezeket a kínálatban és a bikefun sem árulja ha jól látom az oldalukon.Van olyan lehetőség mint a Garmin-nál az OSM frissítés? A FAQ-ban látom a menüben az Openstreetmap lehetőséget a Rider 50-nél, de nem találtam neten infót erről.
Emiatt én lehet lövök egy Edge 820-at. Talán már megfaragták szoftveresen az érintőkijelzőt.
Másik kifogásolható dolog, hogy iszonyat lassú az útvonal tervezés a 820-on.
Emiatt néztem a Polar V650-et is, ami egy androidos cucc, ahol sokkal gyorsabb a kezelőfelület. Itt viszont van OSM a saját alkalmazásukon keresztül frissíthetően.Még mindig a Garmin 820 tűnik a legkevésbé fájdalommentesnek. Próbáltam terepen telefont nézegetni, de macerás mindig elővenni zsebből.
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
ShiTmano
üzenetére
Lejárt a szerk.
Rider 50 map -
ShiTmano
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Úgy látom Brytonból is van térképes. Ez nem jó?
Upsz. Kicsit nagy lett a kép. Inkább így. Rider 50
-
Runner_fxr
addikt
A Brtyton-ból ez tetszik: 530T
Az is mellette szól, hogy a Bikefun-tól el tudom hozni, ráadásul valószínű nettoban, így az ár kedvezőbb jelentősen mintha kiskerben venném. Garmin-t viszont nem biztos, hogy tudok olcsóbban.
Bár ha már ennyi pénzt kiadok egy eszközért, nem ártana ha komplett térképeket rá tudnék tölteni. A Bryton-ra ilyet sajnos nem lehet, és ez az ami visszatart.c4bB: Ezzel kapcsolatban szerintem keress fel egy olyan kerékpár szervizt, ahol nagyobb tapasztalat van a teleszkópok szervizelésében. Én a Dr.Bike-ot mondanám. Egy kérdést megér.
eddie1978: Jól sejted, az lesz az.
-
Dottore
addikt
válasz
geotigris9
üzenetére
Ez jó, köszi!
eddie1978
Igen az. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Azt tudom mit jelent negatív/pozitív,azt nem,hogy mi is ennek a jelentősége.Cikked inkább a gyártás során fellépő méretbeli eltéréseket taglalja,ami miatt sem szokták a stucni pontos méreteit megadni.A cikkíró szerint +/-3mm toleranciával dolgoznak.
Ami Tothgera cikkét illeti,az már inkább a stucni a kormányozhatóságra gyakorolt hatásait boncolja,és ír 2 érdekes dolgot is,Egyik,hogy a homlokcső dőlés szöge miatt a negatív stucni általában vízszintes lesz a talajjal,másik meg,hogy optimálisan a nyereg 1-3"-al kell a kormány fölött lennie. -
geotigris9
tag
Érdekes ,,konzerv,, adás. Merényi Dániel - vázépítő
((( Halgassátok)))
-
zoli03
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mondjuk én nem néztem, milyen áron vannak a használt Garminok, de ha garisat könnyen ki lehet fogni, akkor az megfontolandó.
-
Tothgera30
veterán
válasz
zoli03
üzenetére
Ebben igazad van, tényleg figyelmen kívül hagytam az árazást. Alsó és felső kategóriát teljesen figyelmen kívül hagytam, és főképp használt termékeke árait lestem meg, mivel én is pár hónaposan (garival) vettem a Garminócát.
#83299 Hasaggymeg: Szakirányú dolgokban nem ástam el magam elég mélyen. Főként cikkek (pölö) utáni próba, és saját tapasztalat a döntő érv részemről. Mivel 29er-nél magasabban van a gép eleje, ezt negatív stucnival lehet ellensúlyozni, így a súlypont lejjebb kerül, ami mászáskor lényeges, mert nem emeli el az elejét, továbbá a geometria is alakítható egy outi gépéhez, ami átüléskor nem lesz akkora differencia.
-
c4bB
csendes tag
akad itt olyan,aki javít,felújít első telókat?
csináltam egy [célszerszámot],így ki tudtam venni a csúszóperselyt a magurából,végre megvannak a méretek:30x34x10.
bármi ötlet,hogy milyen telóban lehet ez a méret,hol lehet beszerezni ilyesmit,stb?igazából a 30x34 a fontosabb,a 10-es magasság kialakítható 20-as,30-as stb perselyből is esztergán.
szimering már megoldva,260 ft/db (simson
)
porvédőt sem találtam még,de lehet,hogy ráfaragom a simson gumiharangját.
íme szétszedve az egyik oldal.a másik oldal,amiben a cartridge (jelentsen ez bármit) van,sem levegőt,sem olajat nem enged,azt nem bántom egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem hobbi szinten a defektállóságon kívül tök mindegy, milyen gumi van aszfalton. Outin számít, amikor egy körömnyi részen érintkezik, meg terepen, ahol tényleg tapadni kell. De ez csak az én véleményem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...100+ ezer forintos készülékről beszélünk!!!