Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
madmike
őstag
-
Def26
félisten
Van egy elég egyszerű hordozható kis pumpám, 990Ft -volt. A baj az vele, hogy ezzel nem tudom 1 bar felé fújni a gumit. Egyszerűen lehetetlen.
Kérdésem, hogy tudnátok e ajánlani valami olyan kis pumpát, amivel legalább 2-3 bar környékére tudom pumpálni a kereket. -
Teasüti
nagyúr
Köszi!
-
rétisün
veterán
válasz
Teasüti #45690 üzenetére
inkább menetes --> a-head átalakító.
-
madmike
őstag
Még az eredeti botkormányt is adja hozzá.
Kiváncsi vagyok milyen lehet vele irányitani
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#90933760 #45676 üzenetére
Meglepő lehet, de nálam a 2.1-es bütykös jobban bevált jégre, mint az 1,75 és 1.9 slick.
Pedig kapaszkodni egyik sem tud, és azt gondolnám a slick nagyobb felületen érintkezik ténylegesen.Én osztom a srác nézeteit, épp most szerzek be hátsó csere kereket (sorral együtt) télire.
Gumit cserélni mégis csak gáz, a két kereket meg 10 perc.(#45675) ledgeri
Maxxis-t ajánlanám még áttekintésre részemről.
Amúgy én 1446-os CST-t használok már több mint 2000 km óta minden körülmények között és azt kell mondjam tökéletes számomra. Aszfalton soha nem csúszott még meg vizesen se. Télen ugye szar, de ez minden slick-re igaz.
Most hétvégén meg fent voltam vele a Mecseken sárban és meglepően jól tartotta a nyomvonalat egy slick-hez képest. Ügyesebb voltam vele, mint haver félterep gumival.Defekt még nem volt, pedig üvegszilánkok között közlekedek (cserébe kicsit nehéz). Gördülési ellenállása a bütykös után egy megváltás. 2,5 bar-ig még a csillapítása is frankó, ha te is a széles gumi nyújtotta kényelemhez vagy szokva. Felütni még nem tudtam (első kereken), pedig van hogy már 2 bar alá is beesik a légnyomás és ugyanolyan sportosan közlekedek vele. Szemmel látható kopása eddig nincs.
De ez ugye árban a belépő szint, közép kategóriában már indulnak az extrák.
Reflex csík, defekt védelem, könnyített tömeg, esetleg jobb gumikeverék.
Amit így hozzátennék általánosan, hogy negatív mintázat városba nem szükséges, mert szignifikáns gördülési ellenállást kölcsönöz. Ha nem viszed le az aszfaltról, akkor a teljesen sima gumit ajánlanám. -
Def26
félisten
Én mindig ezt az eső előrejelzést szoktam nézni, és sokkal pontosabb mint az itthoni. faszán látni, ha átrakjátok 144 órásra, hogy szombattól elvonul a felhő és és egész csütörtökig esőmentes napok lesznek.
Mit gondoltok létezik ilyen, hogy 5 napig nem esik az eső?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
---Lasali--- #45678 üzenetére
Először nem hittem, hogy ilyen komolyan és drasztikusan fog jönni ez klíma változás, de mégis. Ha így lesz mostantól minden évben és még rosszabbodni is fog, akkor hamarosan el lehet búcsúzni a kerékpározástól, aminek cseppet sem örülne itt senki sem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
---Lasali--- #45678 üzenetére
-
---Lasali---
Közösségépítő
Retkes időjárás már....
Tegnap mentünk egy 60 at, szétfagytam, térdem kikészült.. elindultunk 11 fok, napsütés, átértünk Kenesére, nulla nap, és kb 4 fok..
Mikor lesz már jó idő.. Reggel is megyek dolgozni azt szakad a hó.. eső meg délelőttől esik egész nap..
Versenyek is amúgy sorban maradnak el.. ilyet se láttam még.. tihany kupára 3-4-5 éve mikor mentünk már majdnem egy ezrest lenyomtunk a szabadba jó időbe, most meg hallom meg se volt tartva?
Balatonkörig is már nincs 25 nap.. az is hó esésben fog zajlani vagymiap*csa... -
törölt tag
válasz
ledgeri #45675 üzenetére
Száraz meg vizes gumi nem kell, legalábbis normális használatnál nem. Ezek nem úsznak fel, nem mész olyan gyorsan és nem olyan széles. Keress egy sima utcai gumit kis mintázattal azért, és akkor az patent mindenhova. Télre meg ráérsz venni egy bütyköset. De a jég ellen az se fog védeni, azt érdemes szem előtt tartani.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Gumit, külsőt keresek de nem tudok dönteni, választani városba, de mind a 4 évszakra, városba, 26"-os montira megfelelőt:
ha tehetném lenne egy kerékszettem télre, esőre és száraz időre, de az anyagiak végesek, így keresem az optimumot.Irc mythos xc van most fent (elöl első, hátul hátsó), de öreg, repedezett, és kopott (a hátsóról egy bütyök le is szakadt így mindennapos a vége), de még kitart, viszont ami bütyke van az elsőnek az ráz, és hát nagy is a gördülési ellenálása. Télre kéne a bütyok, nyáron esőben is jól jön(ha jól gondolkozok) de csak úgy nem jó, hogy olyan amilyen...
Jelenleg A CONTI Traffic-kal, és a Race Kinggel szemezek, de lehet, hogy lenne jobban tetsző, így igazából az e körüliekről (árban, mintában) érdeklődnék (0.hsz/1.5 olvasva) és elsősorban tapasztalati infókat várnék.
Conti, Swable, CST kínálat átnézve, de annyi van(lehet) még, hogy már szinte nem bírom...
Köszönöm és bocsánat, hogy nem kerestem (még) hsz-ra.. -
Auratech
őstag
Eső, havaseső. Most tekertem be Győrbe. Hideg nincs. Hazafelé sem lesz nagyon ramaty de már hiányzik egy kis jóidő..
-
Teasüti
nagyúr
Android féle Locus-t használja itt vki nyomkövetésre? Sports tracker megy nálam, viszont Locus-ban több lehetőséget látok, csak fogalmam sincs ez a funkciója mennyire használható.
Ha beválik esetleg, inkább ebből vennék pro verziót, mint mondjuk az Endo-ból.
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
lsebestyen #45652 üzenetére
Dehogy büntetnek meg.
Nézd meg a szabályt.
Pontosan nem keresem ki neked, de a lényeg, hogy lakott területen kívül ROSSZ látási viszonyok mellett
kötelező. Tehát ha úgy jössz haza, hogy már alkonyodik, akkor megbüntetnek, ha nincs rajtad....
A legjobb megoldás, ha a mezre egy mellényből kivágott csíkot teszel/varratsz fel úgy, hogy ne vigye a szél jobbra balra.
Egyébként a látási körülményről jut eszembe, hogy az autósoktól mindig agyfaszt kaptam, hogy miért használják az első ködlámpát lakott területen belül - szinte mindig.Másik dilemma a sityak használata.
40km/h felett kötelező. Ekkor a max sebesség 50km/h.
Tavaly Zámoly belteren mentem 68-cal.
Kíváncsi lettem volna, mennyire büntettek volna meg..... -
Zoona
aktív tag
Sikerült ma megvásárolnom az első komolyabb biciklimet, eddig csak tesco kategóriás bicaj volt itthon. Caprine Forest-et vettem, remélem jó társam lesz az elkövetkezendő években.
-
-
madmike
őstag
A "Jó szelet!" és az "Örökös hátszelet!" nem ütik egymást? Szerintem sok mind a kettő.
-
-
hoffman_
nagyúr
na, nyomtam ma egy lájtos 20-ast a városban, az elején és a végén elkapott az eső, szerencsére csak csöpörgős hangulata volt, így nem volt gáz. imádom a bringám
ez nagyon jó!
-
Üdv.
Mi a teendő abban az esetben, amennyiben a kerékpár kormányán található váltókar szorul? Nem tudom elcsavarni és még a legerősebb ismerősömnek is mutattam és ő sem tudta. A mellékelt képen láthatóhoz hasonló karra kell gondolni: KÉP
Valahogyan meg szeretném javítani, de a WD40 nem segített.Ezen kívül ötleteket várnék arra is, hogy eladás előtt hogyan hozhatnám jobb formába, gondolok itt a krómozott alkatrészek megtisztítására és hasonlókra.
Válaszotok előre is köszönöm.
-
Kakumix
senior tag
válasz
fpeter07 #45653 üzenetére
Én az örökös hátszelet kívánságot hallottam már, de a gugli csak 5 találatot ad rá
-
lsebestyen
addikt
Amúgy ha bicós mez van rajtam amin van láthatósági csík, vagy vlmi, akkor megbüntetnek mert nincs rajtam sárga mellény?
-
rii
nagyúr
volt egy kollégánk .. mindig úgy köszönt el, hogy benézett hozzánk, végig mért minket... majd mély, dörmögős hagján ennyit mondott:
"Ésszel!"
és igaza volt.
egyszer itt megállt az előttemhaladó egy gyerekes apuka a kerékpárúton, és mereven nézett valamit előreláttam, h semmi nincs az úzon, de mondom, ne legyünk hebrencsek, várjuk meg mia tosz van, pedig kilőhettem volna ... senki nem jött ...
és ahogy próbáltam elemezni a helyzetet, rájöttem, hogy néz valamit, majd én is néztem azt a valamit, és jrájöttem, hogy egy fekete szigszalagot bámul, ami ki van feszítve nyakmagasságbannaszóval, mivel azt feltételeztem a másikról, hogy nem poénból állt meg, hanem oka volt rá, így nem szaladtam neki nyakkal a kifeszített jókivénságnak ,,,
a clark ádám tér alatti alagútba ész nélkül, csengővel befutó kerékpárosoknak én is csak azt tudnám mondani: "Ésszel!"
-
Kakumix
senior tag
Hétvégén olyat láttam itt a VIII. kerületben, amit még tévében sem! Gyalogos piroson átfut a zebrán, pont egy járőrautó előtt, erre azok - mintha reflex lenne - kapcsolják a szirénát meg a fényt kihúznak jobbra a járdaszegélyhez, kiszáll mind a kettő és igazoltatják a delikvenst. Lehet volt büntetés is, de nem álltam meg bámészkodni, ráadásul annyira mulatságos volt a szitu, hogy hangosan felnevettem
. Ezen később elgondolkodtam, hogy mi is volt ennyire vicces. Hiszen, ha nem cselekednek, az ember már észre sem veszi, hogy megint nem csinálnak semmit és ez gáz. Elmúltam 35 és ez volt a második közlekedési szabálysértés - amit gyalogos követett el - és amit rendőri intézkedés követett, pedig rengeteg esetben láttam, hogy 10m-en belül voltak és látták is. Na, mindegy, a végén arra jutottam, hogy több ehhez hasonló intézkedést szeretnék látni az utcákon! Persze, ne ez meg a traffipaxozás legyen az összes, amit csinálnak, de legyen ilyen is!
-
válasz
concret_hp #45645 üzenetére
Be is tettem a téma tudnivalókba, hogy minél többen lássák.
Más: Ha tudtok valami bringás jókívánságot, amit egymásnak lehet kívánni (pl. "Biztonságos utat!"), akkor írjátok meg, beteszem azt is a tudnivalókba.
-
rii
nagyúr
válasz
concret_hp #45645 üzenetére
sajnos kiharcoltuk magunknak
esténként fele-fele arányban vannak a lámpával illetve anélkül közlekedők
és a lámpások közt is rengeteg akinek halovány 1 szem ledje van ... amit már csak 2 m-ről látok ...a gyalogosok esetében nem tudon mit akarnak betartatni
mert akkor már az autók járdára parkolását is jobban szankcionálhatnák ...
mert ha egy gyalogos kicsit lassab megy az utról lefele azonnal le van dudálva, de az autók naphosszat állhatnak a járdán .... "mert nincs hely" -
concret_hp
addikt
[link] ha volt már akkor bocs, uccsó bekezdés. gyk: most a bringásokat is büntetni fogják mindenért
-
madmike
őstag
válasz
Packersbay #45641 üzenetére
Aki szereti a bort az csak a szárazat szereti, mert édes bor csak 2 helyen van a világon, Tokajon és Bordeauxban van, a többi a hozzáadott cukortól édes
-
rii
nagyúr
válasz
Packersbay #45641 üzenetére
nagyon köszönöm a lehetőséget! .-)
sajnos borzasztóan kiszémíthatlan vagyok minden miatt, ..... nem terhelnélek ilyesmivel
egyszerűen sose tudom, mikor végzek ... otthon meg alig vagyokmeg írták most itt a Fegérviári őt környékén van valami, aztatat megnézem jól .-)
-
Packersbay
tag
Földim
igaz én nem laktam ott,de elég sok ismerős van arra így többször járok arra évente. Szilvásváradra vezető úton is van pár pince ott kifelé a legutolsó pincét ajánlom. Ha szereted a száraz bort akkor tudok kóstolót vinni,igaz nem egri hanem adonyi,de sztem nincs sok különbség
-
Auratech
őstag
válasz
amargo #45633 üzenetére
Alapos írás. A számomra is levehető, megerősített tapasztatalat az, hogy egyenesen haladva mindkét féket érdemes használni, mivel a hátsó blokkolása jelzés a gyenge tapadásra, vagy az előrebillenés veszélyére. Ezt a mostani téli időszakban igen alaposan megfigyelhettem...
A fékeket, főleg az elsőt gyengébbre állítottam télen, hogy nehezebben csússzon meg az első kerék. Csúszös úton, mindig hátsófék készenlétben tekertem, hogy semmimód ne az első fékhez kapjak elsőként reflexesen.
Más kérdés, hogy a tárgyalt fizika gyakorlata tapasztalatként szerintem minden figyelmeseb, technikásabb kerékpáros zsigereiben van..Felötlött bennem egy egyszerű kerékpár abs gondolata. Nem számítógépes..
-
Auratech
őstag
Édesanyám látogatása alkalmaval aggodalmas tekintettel mutatott fel kérdően két injekciós fecskendőt.
Először nem hitte el, hogy csak a bicigliláncot olajozom...kérdem nem gyanús, hogy a garázsban találtad?
- Vagy te olan ravasz.... Jött a válasz... -
-
Tizedes1
aktív tag
Időjárás: Fehérváron havazik;(
Sziasztok!
szép idő híjján a húsvétot a bicajok felkészítésével töltöttem.
Trekkingem-kelly's axis - teleszkópján a védő gimiharangok tönkrementek.
Utólag lehet/érdemes pótolni? Tartok tőle,hogy a kosz belemegy.
A teleszkóp hátulján,azon az oldalon, ahol műanyag pici dugókkal
lezárják a menetes furatokat, oda gondolom nem szabad semmit befújni,ugye?
WD40-et használhatok a kenéshez? Pl: teló csupasz része,
váltók, racsni stb...
Shimano 6503-as,52-es lánctányér,ezüst színben nincs valakinek jó áron?Inkább kérdezek,mint elrontsak valamit
Megragadom az alkalmat: Slazenger S1 sportitalok kimérve,postázva is,
olcsón eladó. -
törölt tag
Komoly egy időjárás van...
-
amargo
addikt
-
válasz
---Lasali--- #45631 üzenetére
Köszönöm a választ, hát nem is fűztem hozzá túl sok reményt... pech, mert igen jó áron láttam egy pár LX váltókart, de a koszorúmban még van 2-3000km és csak emiatt nem szívesen vennék újat drága pénzen...
-
Ha a váltón jól állítom be a véghatárolókat, lehet nyolcas sor mellé kilences váltókart használni? Vagy nagyon necces, és kockáztatom, hogy mondjuk egy figyelmetlen váltásnál bedobom a küllők közé a láncot?
-
végre volt alkalmam letesztelni az "új" spd párosom.
srácok, ezzel új távlatok nyíltak meg előttemez nagyon jó cucc...
-
Muton
addikt
válasz
lefkosia #45601 üzenetére
komolyan, most mit szeretnél hallani?
majd ha az átlagfizu olyan lesz, meg ha nem pár éve fognak biciklizni, mint nálunk, hanem 50 éve, mint ott.
csak azután kezdi az embereket érdekelni nagy tömegben a környezetük, egészségük, stb, ha elértek egy anyagi szintet. szerintem sok minden nem kellene, hogy pénzfüggő legyen de ha szétnézel a világban, kb mindenhol minden az...ott is nagymértékben változna helyzet, ha az agyonhajszolt, frusztrált, ideges autósok, ukrán-román kamionosok között kellene a lerobban utakon tekernie egy 12órázó alulfizetett átlagembernek, tescós biciklin, akinek pl a 20 napra elég csak a fizuja.
itt is oszt a rendőrség a kereteihez képest apróságokat, sokan próbálnak türelmesebbek lenni a bicajosokkal szemben, idővel biztos, hogy itt is jó lesz a helyzet, ha olyan jó nem is, mint ott, de jó.
idő kell mindenhez. meg tanítani az embereket. nálunk is bővítették a bicajtárolót a lépcsőházban, és úgy kellett magyarázni a közös képviselőnek, hogy miért nem megoldás a kerékrögzítés. nem is hallott még gyorszárról, meg bicaj tárcsafékről, meg hogy nem fér be a gumi, meg stb. most már ő is tudja, legközelebb már talán magától jó tárolót fog tervezni. talán... -
dqdb
nagyúr
válasz
galaktikus #45617 üzenetére
Ilyen előélet láttán nem szóltam egy szót sem
A leírtak alapján van rutinod, tapasztalatod, technikai tudásod, utánanéztél a dolgoknak, szóval simán elsülhet jól is, mert az eddigiek és az olvasottak alapján valószínűsíthető, hogy ez neked a legjobb választás. Azért írtam azt, amit, mert ez nem látszott a hozzászólásod alapján, és rutin nélkül első bringának a 173 cm-hez azért ez a KTM meredek lenne.
[link]
Ha nem sürgős annyira a KTM megvásárlása, akkor lehet, hogy érdemes lenne náluk egy tesztbringázásra benevezni (igen, látom, hogy a neked megfelelő méretben csak össztelós női bringa van a listában) Vagy ismerőstől kölcsönkérni egy terep/semislick gumis cross bringát, és kimenni vele erdőbe.
-
galaktikus
aktív tag
nem sajnos még nem volt hozzá szerencsém.. egy jópár éve 26-os MTB-al tolom.. sok túra/teljesítménytúra, meg némi triatlon van eddig lábamban.. Google-ben már szerintem végigolvastam az összes létező cikket és véleményt amit kidob 29er-re.. És pont az olvasott információk hatására szeretnék áttérni rá. Tehát Te annyira nem ajánlod, hogy megvegyem a 43-as vázzal a magasságomhoz ezt a Ktm-et? Ez egy belépő szintű versenygép, amivel csak túrázni szeretnék jó sokat..
-
gooool
őstag
válasz
fpeter07 #45608 üzenetére
Nem tudom hány fok volt, de sütött a nap, így elvoltam, mondjuk múlt héten félmeztelen, rövid nadrágban futottam 5km-t -2fokban, hóban, szóval mondhatni elviselem a hideget.
rétisün:
Azért itt az Alföld közepén nincs annyira rossz idő hála Istennek, mondjuk a szél az fújt rendesen... -
szki
őstag
válasz
rétisün #45610 üzenetére
Én meg elhalasztottam a mai csomagos túrámat. És inkább sportcélú 50 km-t tekertem így TÉLEN 5 C fokban. Hiszen húsvétkor téli cuccban gurigáztam miközben megszemléltem a kiöntött folyókat. Most nézem, hogy karácsonykor meg rövid cuccban futottam versenytempós 23 km-t 13 C fokban.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Jamby18 #45605 üzenetére
Terepgumiból simán elhasználhatsz 2-3 darabot hátul addigra, mire az első elkopik. Egy ismert fogás a a gumikopás optimalizálására: ha a hátsó gumi teljesen elkopott, akkor az új gumit előre dobd fel, és az első gumit rakd hátra. Így elöl állandóan alig kopott lesz a külső, ami a stabilitásnál különösen számít.
galaktikus: próbáltál már 29er bringát? Azért kérdezem, mert a magasságod alatta van a 180 cm-es 26-29 határvonalnak, ami alatt "nem szokás" és ami felett "szokás" 29-es kerekű bringát ajánlani, ugyanis a magasság növekedésével több előnye jön elő, mint hátránya.
-
fpeter07
veterán
válasz
Tizedes1 #45589 üzenetére
Csak ne tévesszen meg. A HD szócskán van a hangsúly. Manapság kamerán át sokkal szebbnek tűnik a kép, mint a való világban.
(#45599) gooool: Gondolom nem 10 fokban mentél ki rövid cuccban. Tuti hazafelé elhagytam volna valahol a vacogó fogsoromat. Még az egyesületbeliek is hosszú szerkóban tekertek.
-
Teasüti
nagyúr
Érdekes élmény volt slick gumikkal sáros turista úton, kövekkel és gyökerekkel tarkítva.
Mondjuk így is hatékonyabb voltam, mint a kezdő bringás barátom félterep gumikkal.
Hehehe!
Mondja nekem, hogy sosem gondolta volna, h ekkora dolog átrakni a bringát egy kövön, gyökeren, vagy csak egyszerűen nem lecsúszni a völgybe az ösvényről.
"Videókon nem tűnt akkora dolognak..."Meg a városi padkázás...
Mesélte a kezdő bakikat, hát elég szórakoztató az kezdeti bénázás. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Jamby18 #45595 üzenetére
Hátsón kb. kétszer akkora a terhelés. Ugye függ a súlyeloszlástól is, de lényeges eltérések nem lesznek.
Más:
Tegnap megmásztuk a Mecseket baráttal, aki most ismerkedik a bringázással. Nagyon bejött neki, viszont nem is gondoltam volna, h ekkora különbség lesz kettőnk között. Nekem egyáltalán nem okozott problémát feltekerni, ő pár száz méterenként megállt pihenni.Ő is aktívan sportol amúgy, csak az nem bringa.
Még aznap át is esett a tűzkeresztségen, gps szerint 55 km/h-nál aszfalton kanyarban kisodródott az út szélére és úgy 5 méteren keresztül zakózott.Szegény egy darabig nem ül biciklire.
Nem tört el semmije szerencsére, de azért komoly esés volt. Megvolt a tanuló leckéje, bár nekem is lehetett volna annyi eszem, h visszafogom magam a lejtőn.
-
lefkosia
őstag
Koppenhága biciklibarát úthálózata , vajon nálunk mikor valósul meg
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest