Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
15 m/s sebességű szélt látok. Ha ez az állandó, akkor elképzelhetőek nagy széllökések is. Nembaj, legalább lesz időm tanulni.
(#44296) ludsimon: Ennyi pénzt bőven megérnek. Nem sok helyen láttam eddig 3000 alatt bringás nadrágot. Ugyanúgy el lehet lennük lenni, mint egy 20k-es nadrággal. Aldis mezzel sincs semmi, pedig 1000 ft-ért vettem.
Kíváncsi vagyok mikor lesznek az aldiban is kerékpáros napok. Sajnos 3 év alatt a kesztyűm eléggé megkopott.
-
D.Orion
veterán
válasz
ludsimon #44297 üzenetére
Figyelj öcsipók. Infláció stimmel? Az ár nem változik, a pénz értéke romlik az ár állandó. Akkor mi fog lejjebb menni? A minőség! Képzeld el tudom, hogy az egy sporttrikó, csak mivel te is teszel rá magasról mindenre és lököd a hülyeséget így én is megengedhetem magamnak, hogy így válaszoljak neked. Menj aztán kamerázgassad az autósokat, mert ahhoz értesz. Az értelmes hsz-ekhez sok közöd nincs, nem véletlenül van egy véleménye rólad a topik nagy részének... Na szóval, akkor ignore azt csókollak hangyás kesztyűben.
-
madmike
őstag
Nem akar valaki venni egy komoly hegyi kerékpárt?
(180 megfigyelő, kiváncsi vagyok mennyiért fog elmenni.)
-
ludsimon
veterán
válasz
D.Orion #44295 üzenetére
"Még mit akarsz venni 2-3 ezer forintért?"
Talán valami normális ruhát, mint a '12-es, vagy a '10-es, '11-es évjáratok voltak?
Nem kell idejárni, ha ennyire ingerlékeny valaki, menjen aztán szedjen hangyát boxkesztyűben.Ruhára mondtam, nem a sisakra. Az a mez valami elképesztő.
Mondjuk mit is vártunk egy nem éppen szakbolttól, igazad is van.
Mellékesen megjegyzem, hogy nekem a '10-es, '12-es évjáratok még mindig tökéletes állapotban vannak és használom is őket és nem is néznek így ki, sokkal normálisabb kinézete.
Sportrikót nevezed aláöltözetnek?
Jól van...A használható aláöltözetek darabja 6-8k-nál kezdődik!
-
ludsimon
veterán
válasz
vandeminek #44292 üzenetére
Atya világ!
Ezek színvonalba egyre gagyibbat / hobbi bringásat gyártanak. -
D.Orion
veterán
válasz
vandeminek #44292 üzenetére
A ruhák, a sisak, pumpa, szerszámostáska, motoros ruhák. Ezek általában jól szoktak lenni ezért a minimális pénzért. Nem egy 20ezres minőség, de ez nem is elvárható. Amatőröknek, koca bringásoknak tökéletes.
(#44296): Jól van ügyes vagy, ismételten egy jó hsz tőled. Még mit akarsz venni 2-3 ezer forintért? Fejtsed ki, hogy szerinted mi fér ebbe bele hazánkban.
Ha nem tetszik vegyél máshol sisakot 3K-ért, hajrá.. Vegyél aláöltözőt 3K-ért, hajrá.
Komolyan mondom a hülyeségeiddel nálam állandóan kicsapod a biztosítékot és nem csak so close.
Te vérprofi...
-
TripleB
senior tag
Úgy néz ki, hogy elmegy a háztól a speeder :-( sajnálom, mert sok km-t gurultunk együtt.
-
vandeminek
tag
Most lapozgatom a Lidl újságját. Vasárnaptól lesz a boltokban.
Mi lehet jó cucc közülük?
-
rii
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #44289 üzenetére
az ilyenek zártak:
de az úton irdalmatlan zaj keltkezik a füled mellett .... mivel -gondolom- nem kültéri használatra lettek tervezve ....
-
rii
nagyúr
hátha valaki belefut az aprón:
" .... Március 12.-én este a II. ker. Bodrog utcában a kék Honda Accordomból ellopták a CUBE LTD SL 29 kerékpáromat, elég feltünő darab "21-es vázzal, "29-es kerekekkel, FOX telóval, ha látnád hívj a 06.20.9177.816 számon, a nyomravezetőnek magas jutalom! .... " -
rii
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #44281 üzenetére
sisaknál arra vigyázz, hogy ne beltéri legyen ... a menetszél miatt
-
madmike
őstag
Sikerult eladnom a kombinalt spd pedalom. Valakinek nincs elfekvoben egy shimano pd-m520 pedalja?
-
tomek017
tag
válasz
---Lasali--- #44268 üzenetére
Igen, elfelejtettem írni, hogy alunál kicsit vészes. Köszi
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #44277 üzenetére
+ kerdesek:
- sisakra lenne szuksegem, ami zartabb valamennyire, nem olyan alien feju nyitott
- lakat lenne jo (kripto...?)
- hatulra tura mikulas zsak, csomagtartora teheto, ikertaska?ezekbol mit javasoltok?
-
szki
őstag
válasz
#90933760 #44273 üzenetére
Engem nem hat meg az időjárás. Bicajoztam már ekkora szélben 100 km-t is szembe. Mindenre fel vagyok készülve. A tükörjég foghat csak ki rajtam. Bár tegnap egy kis vizes aszfalt is majdnem megtréfált, amikor 55-tel döntöttem a kanyarban
Megejtettem az idei év első edzésnek minősíthető tekerését. Frankó emelkedőkön teszteltem az erőmet. Messze már/még a nyári csúcsforma, de jobb bicajos erőnlétben vagyok, mint előzetesen gondoltam. -
zoo8800
veterán
válasz
---Lasali--- #44278 üzenetére
Mikor szűnt meg?
-
Mr.Csizmás
titán
ma megyek megnezni ezt a cube-t, mire kellene figyelnem? (a kiirt ar nem mervado)
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Keresek első-hátsó lámpát, illetve szettet ha azzal jobban jövök ki.
Az első lámpa 10-15k körül elsőre [ezt] néztem ki, ha tudtok jobbat örömmel veszem, illetve hátulra jöhetne valamiKöszönöm!!!
-
Ati007
őstag
Szeretném megkérdezni hogy Specialized Stumpjumper FSR comp 29er (2012évjárat) fox villán a becsúszó esztétikailag sérült , se olajfolyás semmi más negatív nincs vele de engem zavar. Milyen összeg lenne ennek a cseréje és hol tudnám beszerezni , megcsináltatni?
-
törölt tag
Erre külön kíváncsi vagyok milyen időjárás lesz az elkövetkezendő egy hétben, mert már szarráhabzott mindenki szája a környéken/időjárás jelentésben hogy húdeámdenagyám lesz ez itten.
-
Mr.Csizmás
titán
nevermind
tavaly volt egy nagy szelvihar, elv 80-90 km/h-s volt. a vasutallomasig a 6-7 perces utat kb. negyed ora alatt tettem meg, levegot nem kaptam (probalj meg levegot venni ugy, hogy kiforditja a pofadat szo szerint), aztan hazaevickeltem inkabb (mert ugyis elment a vonat addigra), es furodhettem meg ujra, mert finom porreteg boritott.
-
"Az tényleg nem sok, de az alatt is össze lehet szedni akár több defektet is." - Legutolsó kerékpáros utam során -ami még ősszel volt- a hazafelé vezető úton sikerült minimum 10 lyukat csinálni a belsőbe (kerekenként). Az egyik részen valaki levágta a királydinnyét, de a száraz maradékot otthagyta a járdán (egy rövid szakasz, ahol nincs más választásom, csak a járda), az imádott tüskék pedig beleálltak a gumiba. Ha jól emlékszem még mindig benne vannak, mert nem foglalkoztam azóta a bringával. A héten cserélem a külsőt és a belsőt is (hogy mozogjak már végre), aztán terveim szerint egy hónap múlva jön az új gép.
Utálom ennek a rohadt királydinnyének a termését...
-
tomek017
tag
Brigeciol, a legjobb pucolasra. En egy CIF-hez hasonlo sprayflakont vizzel toltottem es siman lemosta a dzsuvat. Meg jobb: konyhai zsiroldo (gaztuzhelyhez) ilyet is hasznaltam, tökeletes!!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DemonDani #44245 üzenetére
Én elég sok defektet kaptam anno (persze az első pár alkalommal megfelelő eszköz sem volt nálam a javításhoz
), így egy idő után már elég pipa voltam és lecseréltem a külsőket Continental Conact Security -re. Azóta nem volt defektem. 2008 júliusában vettem a contact security-t. Előtte twisterpro dual volt a bringán
Szerk.
Azt még hozzátenném, hogy Miskolc nagy faluban nem voltak képesek beszerezni a Conact Security-t még a nagy nevű Excelsior-osok sem (na itt kezdtem el leírni őket), így netről rendeltem -
-
csabi94
őstag
Nem ajánlatos, könnyen betehet kocsik elé! Inkább menj autóval, az biztonságosabb ilyen időben!
(bár én sehol nem olvastam ekkora szélről)
Most azon gondolkozok, hogy ha visszajön a tél, az alatt a pár nap alatt mit csináljak? Görgőzni már nem nagyon akarok, örülök, hogy visszaszoktam az aszfalthoz. Lehet, hogy kéne kérnem spinningre időpontot. -
-
D.Orion
veterán
Két szép nap és jön a hosszú hétvége. Aztán nézhetünk ki az ablakon, mert tekerni azt tuti nem lehet majd. Jelenleg annak is örülni fogok, hogy ha a következő két napban nem ázok meg munkába menet és jövet.
Ebben a három napban milyen jókat lehetne tekerni... jövőhéten meg megint nem fogok ráérni még hétvégén sem. Utána meg itt a Húsvét, ajj, de nehéz 2-3 hétnek nézel elébe.
-
válasz
Atesz 666 #44256 üzenetére
Az tényleg nem sok, de az alatt is össze lehet szedni akár több defektet is.
(#44251) gmatti - Jó lesz az, majd meglátod
Nekem tényleg nagyon bevált a mountinál. Ja és jut eszembe a párom mountijába is tettem 4-5 éve és Ő sem kapott még defektet, pedig csak úgy hasogatja az 40-50km-es távokat egyedül.
-
Muton
addikt
válasz
Tomi_Sci #44252 üzenetére
"elasztikus állítható"-t ne vegyetek, mert a kialakítása olyan, mintha egy sűrű fokú létra lenne, amiből a megfelelő fok hamar elszakad (a terhelés miatt)
nekem a tépőzáras vált be, de az is csak kis lámpánál (s10 baton). nagynál (pd30+) meg ha már macskakövön megyek, akkor is elfordul
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
HwAdokVeszek #44244 üzenetére
Korábbi hsz-em.
A 2. lett belőle, 501B-hez tökéletes. -
emre
veterán
Max 100k-ig tudtok valami best buy országúti gépet 56-58-as méretben lehetőleg a Dunántúlon?
Már kicsit kezdem unni az apró böngészését.
-
Muton
addikt
áááááá!!!!
visszakaptam a bicót a tavaszi generálból, új kerék meg van, szerszámok kerékköltözéshez meg vannak, kedv még lenne is, de nem csinálok semmit, a kínomban sörözésen kívül, mert féltem a hátsómat, mert ha kész, akkor jön az év első pár gyilkos tekerése, amit jó lenne elkerülni...
szóval úgy néz ki, hogy rövid szezonom volt -
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Én ezt a Defektstop löttyöt használom már kb 2 éve, azóta egy defektem sem volt ,most vagy szerencsém van(volt) vagy tényleg ennyire jó ez a cucc..?
-
válasz
DemonDani #44245 üzenetére
Én tél elején beledobtam a mountimba és elmentem vele 5-6ezer km-t defekt nélkül. Pedig a külsőm havas időben egy olcsó PANARACER SPEEDBALSTER, amikor meg nem volt hó és fagy akkor egy 7-8 éves SCHWALBE 1.35-ös slick gumi volt, amin már vannak itt-ott a futófelületen apróbb vágások. Pont azért raktam bele, mert a hidegben elég durva lett volna belsőt cserélni még akkor is, ha én max. 5 perc alatt végzek vele.
Most tettem az országutimba is bár oda még nem igazán kellene, mert új gumival 3-4ezerig sosem kaptam defektet, csak utána, de akkor hetente 2-3 is befigyelt. Remélem ott is beváltja a hozzá fűzött reményeket. -
DemonDani
addikt
Egy ismerősöm azt mondta, hogy kevláros gumit használ és kipróbálta a defektvédelmet egy vastag tűvel, ami elhajlott, nem tudta kiszúrni.
Magamban jót nevettem de lehet ennek bármi valóság alapja? Továbbra is kétlem, hogy ennyire lemaradtam volna valamiről
Használ is valaki kevlár szalagot, vagy kevlár védelmű külsőt?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek egy Sony Ericsson Xperia Active működni fog rendesen ant+-os érzékelőkkel?
Például speed/cadence sensor (Garmin).
Mert ha működik akkor nem lenne fontos megvennem a Garmin Edge 800-at, mert töredék árból kijönnék.A másik kérdésem:
Van egy Ultrafire WF-502B lámpám.
Ehez keresek kormány felfogatót.
[link]
Ezt találtam, de nem értem hogy ez hogy működik.
Vagyis azt tudom hogy belerakom a lámpát, de hogy szorítom bele? -
dudi6
senior tag
válasz
Tomi_Sci #44239 üzenetére
ebay-n vettem occsóé, kíváncsiságból
Pont emiatt gondolom hogy nem a jó brigéciol mert utána jól ki kell mosni vízzel, amit nem tudok megtenni ha fent van a lánc. Ezért is keresek valami olyan szert amit a tisztító kütyü használata után száraz ronggyal letörlök és mehet is rá a kenés, nem kell leszedni a láncot.
-
dudi6
senior tag
Országútira tudnátok ajánlani valamilyen 7-s sort 3-4 ezerig? A mostani régire csak annyi van ráírva, hogy HyperGlide, semmi más. Rendeltem ilyesmi lánctisztítót, ebbe milyen folyadék kell? Gondolom a brigéciol nem jó..vagy mégis
-
-
madmike
őstag
válasz
D.Orion #44229 üzenetére
az okés, hogy a lábam ugyanugy retkes lesz, de a semminél jobb. Mást nem igazán tudtam volna feltenni. Előre semmi mást, max az alsó vázcsőre rögzithetős fajtát, de arról itt nem irtak jót és ez nekem is jobbnak tűnik annál. Hátra még csakcsak rakhattam volna más fajtát, de olyat amit 10 másodperc leszedni és 1-2 perc feltenni nem. Márpedig ez nekem csak esős napokon lesz fent.
Egy tegnapi kis történet ebben a sárvédő témakörben. Melóhelyről kiugrottam a Soma kerékpárboltba a 16 kerben, közel van, gondoltam egy próbát megér hátha lesz ilyesmi sárvédőjük. Hát nem volt, de a faszi mondta, hogy végülis a villa keresztmerevitőjét átfúrhatja és akkor van olyan sárvédőjük amit fel lehetne rakni. Asszem nem fogom oda vinni a bringámat szervizeltetni...
-
lefkosia
őstag
Kb. 1 hete lecseréltem a gyári (Cube Acid 2013) nyergét, ami nem az igazi. Selle SMP Hybrid lett a kiválasztott nyereg. Tökéletes, kényelmes, csak ajánlani tudom, aki nyereg vásárláson töri a fejét.
-
D.Orion
veterán
válasz
madmike #44228 üzenetére
Nem akarom lehúzni így csak annyit írnék rá, hogy ez nem sokat fog védeni. De ezt írták itt is.
(#44231) Doki-HUN1978: Komolyan magyarázzam el?
Normális sebességnél (25km/h felett) ez semmit nem fog érni. Az első alapjában véve nem elég széles ahhoz, hogy ilyen messziről felfogjon mindent egy ilyen vastag gumiról. A váz felé semmi az amit lenyúlik. Minimum a pedál vízszintes vonaláig le kéne érnie, hogy a nadrágodat védje, ez még a nagy tányér tetejéig se ér le. Konkrétan sípcsont közepétől lefele nem véd. A hátsó semmit nem véd a váz felé, az egész lábad elázik hátulról. Ha lyukas a nyerged, akkor még a segged is.
Persze ha az ember nem megy csak ilyen 18-20km/h-val, akkor elég lesz, de akkor már 15km/h alatt sárvédő se kell, mert ott már nem elég a centrifugális erő ahhoz, hogy leváljon a víz a gumiról. Ezek persze függnek a gumi felületétől is, de kb. ezek az értékek helyesek. Egyszerű gyakorlati fizika.
-
madmike
őstag
Végül egy Simpla Hammer 2 sárvédőszettet vettem a bringámra. Hogy mennyire fog védeni az majd a héten kiderül,mert tuti lesz eső. A rögzitése nem rossz. Az első elég masszivan kapaszkodik a villanyakba, szerintem nem fog kiesni. A hátsó a 2 csukló miatt jól pozicionálható és a szijas rögzités is stabilan tartja. Terepen nem tudom, hogy mennyire lehet stabil, de ezt nem is fogom megtudni, nekem csak arra kellett, hogy ha esőt mondanak akkor 2 perc alatt fel lehet helyezni és melóba menet nem lesz a fejem és a hátam sáros, arra pedig tökéletes.
Lőttem is egy képet róla, hogy hogy áll a bringának (nem tűl előnyös neki) Bocsi a nem túl költői háttér miatt, de már betettem a bringát a tárolóba amikor eszembe jutott, hogy le kéne fotózni.
-
D.Orion
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #44225 üzenetére
Nem lesz semmi baja tőle elárulom. Ez a töltés arra is kevés, hogy egy földigilisztát kimerevítsen.
A villanypásztorokban több a szufla, a a sokkolókról meg ne is beszéljünk. Kicsit éreznél nagyobb csípést, mint egy elektromos öngyújtó által, ebbe nem lehet belehalni, hacsak nem vagy hipochonder(vagy mi).
-
fpeter07
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #44220 üzenetére
Akartam kérdezni, hogy Cavendish hogyan mászott itt fel. Nem csodálom, hogy inkább egy autóban ülve tette meg inkább azt a részt.
-
D.Orion
veterán
válasz
Teasüti #44222 üzenetére
Egyébként a legegyszerűbb védelmi eszköz egy 3kF-os kondi a vázba rejtve.
Ha azt valahogy rá tudod kötni a vázra vagy a kormányra+nyeregre fémes érintkezéssel. Apám ha az kisül, akkor nem fogja megnézni, hogy vajon másodszor is megrázza-e. Baja nem lesz semmi, az ijedségen kívűl. Na jó, lehet lezsibbad a karja vagy a segge.
Célszerűen nyereg pozitív, kormány negatív. Így ha csak megfogja a kormányt, akkor nem rázza meg, ha viszont már mind a kettőt, akkor csatt.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Teasüti #44222 üzenetére
Ha valaki biciklit próbál lopni -mivel azt ugye nehéz félreérteni- véleményem szerint az ilyen esetben nincs sok helye, sem értelme kérdésnek.
Ha nézegetik csak és nem nyúlnak hozzá, az ugye nem feltétlenül lopási szándékot takar, azzal nincs semmi problémám.
Nekem volt riasztóm kb. fél évig (aztán tönkrement)
Nem vettem újat, több volt vele a macera, mint amennyi hasznát vettem.
Elég érzékeny, ha meglökik a bicajt már riaszt. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #44218 üzenetére
Ha észreveszem, hogy babrálja valaki a bringámat, valószínűleg nem fogok gondolkodni azon, hogy mik a szabályok...
Szóval te is előbb ütsz, aztán kérdezel?
Elég béke tűrő vagyok, de sztem se piszkálja más az én bringám. Valószínűleg nekifutásból rúgnám le a nyeregből, ez úgy kézenfekvő megoldásnak tűnik.(#44221) pengemetal
29/A. §23
Óóó király, akkor megint lehet gondolkodni rejtett csapdákon, pl tüske a nyeregbe, stb. -
pengemetal
aktív tag
válasz
Teasüti #44216 üzenetére
Hatályos Btk. szerint (ebből levezetve nem lennél büntethető!):
A jogos védelem
29. § (1) Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját, illetőleg a mások személye, javai vagy közérdek ellen intézett, illetőleg ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.
(2)21 Nem büntethető az sem, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségből vagy menthető felindulásból túllépi.
(3)22 A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elől.
29/A. §23 Nem büntethető, aki a saját, illetőleg a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelőzéséhez szükséges védelmi eszközt alkalmaz, ha az az élet kioltására nem alkalmas, és annak folytán a jogtalan támadó szenved sérelmet, továbbá ha a védekező a sérelem elkerülése érdekében mindent megtett, ami tőle az adott helyzetben elvárható volt.
-
fpeter07
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #44208 üzenetére
Nem, de látom itt nagyon kemény volt az élet. Ilyen helyeken kell támadni, nem kis dombocskákon.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Teasüti #44216 üzenetére
Garázdaság és önbíráskodás, ha nem tévedek + a gázspray használata sem kimondottan előny számodra. (azt hiszem tiltott a használata)
Persze amennyiben bizonyításra kerül a dolog.
A bizonyítás nem annyira egyszerű. Az utca embere nem szeret bíróságra járkálni, hogy tanúskodjon egy számára közömbös ügyben.
A feljelentési illeték is 5000 Ft, szóval kevesen járják ezt az utat.Ha észreveszem, hogy babrálja valaki a bringámat, valószínűleg nem fogok gondolkodni azon, hogy mik a szabályok...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Gergő_ #44214 üzenetére
Amúgy ha tetten érve a tolvajt szarrá lövöldözöm paintball-lal és/vagy gázsprékkel, akkor engem ezért megbüntetnek?
Ezen klasszikuson felbuzdulva. -
rii
nagyúr
válasz
áááááááá
szombaton elkeveredtünk haverral
szerintem olyan lejtőn jöttünk ___lefele___ ahol ők most fel
- ismeretlen volt előttünk az aszfalt minősége, jellege, hossza, kanyarodása
- húztuk is a féketde így is 56 kmpjhval jöttünk lefele
utólag megnézve a km órát már értettem miért nem akartak a kocsik megelőzni
-
lsebestyen
addikt
válasz
Ez durva, reggel néztem képeket, azért volt olyan is aki tolta
-
vandeminek
tag
válasz
Én azért köszönöm, nem vagyok kerékpáros, így nekem újat mutatott.
-
ludsimon
veterán
válasz
nem láttuk, vakok vagyunk, azt se tudjuk mi az a kerékpár-....
-
Doki-HUN1978
senior tag
Nem tudom láttátok-e a tegnapi szakaszt?!
Az a tábla ott az elején azért nem ajándék, akárhogy is nézem...
-
madmike
őstag
válasz
presbazsi #44206 üzenetére
Szerintem nagyon könnyü "legálissá" tenni egy bringát. Nem tudom hogy hogy csinálják, de ha mondjuk valaki saját használatra lop, kireszeli a vázszámot, átfesti, rádobja egy másik gyártó matricáját és ezután nincs az az Isten aki rájön hogy azt tegnap még más tekerte. Vagy ha ír egy kamu adásvételit, szerintem azzal is levédi magát.
-
presbazsi
tag
válasz
madmike #44194 üzenetére
Kerek perec nekem is azt mondták a rendőrségen, ne fűzzek hozzá nagy reményeket hogy előkerül. Kismillió ilyen ügyük van, és nagyon kevés százalékban bukkannak rá a keresett kerékpárokra, általában akkor járnak szerencsével, ha piti vagy kezdő tolvajjal van dolguk, aki nagyot hibázik, akkor meglehet.
Javaslatuk: internet, vásár, piac.
Rajta vagyok. Nincs más választásom. -
Peet210
őstag
Elkezdődött a versenyszezon. Reméljük mindenkinek eredményes volt a téli felkészülés
.
(#44202) szki
Milyen bringa? -
madmike
őstag
válasz
salieri. #44200 üzenetére
Onnan jött, hogy van egy Shimano pd-m324 kombinált pedálom és feldobtam bikemagra, hogy cserélném spd pedálra, aztán kaptam egy ilyen ajánlatot érte, de akkor várok még vele.
Más: Alpinebike szervizésvel kapcolatban van tapasztalatotok? Amikor megvettem a Polarisom ropogott a hátsó agy, elvittem a Bringáspárba, ott "megcsinálták" 2800ért. Elvileg csapágygolyókat cseréltek és bezsirozták, mindezt 2800ért. Ez nem egész 1 hónapja volt, de egy ideje megint ropog, előszőr azt hittem a hajtóművem az, de most már egyre intenzivebb és egyértelműen a hátsó kerékből jön. Mivel az Alpinebike ami még közel van, igy szerintem ma átviszem oda a kereket, hogy csináljanak vele valamit.
A Bringáspáros csávó azt mondta anno, hoy hiányzott két csapágygolyóm és a többi meg rozsdás volt, hát nem tudom... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Doki-HUN1978 #44196 üzenetére
dat ass, ize dat nyereg....kellene
-
szki
őstag
Szerintem az 1 éves még túl pici ilyen hátulra szerelhető gyereküléshez. Talán jobb lenne a felső vázcsőre szerelhető vmi. Bár passz, mert most jut eszembe, hogy a lányaimat már 1,5 éves korukban vittem hátul gyerekülésben 1 órás túrákon. Ha jól emlékszem célszerű csomagtartós bringára szerelni a gyerekülést. Nem a csomagtartó tartja persze, de stabilabb a tartása oldal irányban.
Egy picit drágállom azt a gyerekülést. Ennél jobb konstrukciót vettem 10 éve én 10e Ft-ért. A lényeg, hogy a gyerek feje ne lógjon túl az ülésen, amikor növekszik a magassága. Neten biztos találsz okosságokat a témában. És a használt piacot se ártana megnézned. Jó állapotú gyerekcuccokat lehet kifogni töredék árért (kb 15eFt új -> 3eFt alig használt).(#44196) Doki-HUN1978: Női vázas bringa! Na jó, egy kört
-
D.Orion
veterán
válasz
superecneB #44190 üzenetére
Mobilról írok így most nem tudok rákeresni ezekre, de ha belefér akkor a helyi boltba van felső kategóriás outis Uvex 42król leárazva 21kra.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest