Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
dany27 #34154 üzenetére
Hali!
Nekem is cross bringám van, szintén Suntour NCX telóval,(szintén aszfalton közlekedek vele) de nekem 63mm-es a rugóút.Ha más gyártónál nézel cross bringát találsz nagyobb rugóúttal rendelkezőt. Vagy trek-nek is lehet másik típusa, amibe nagyon rugó úttal rendelkező telót raktak.
Ha terepre nem mész, csak aszfalton közlekedsz, lehet jobban járnál egy merev villával.
Ha nem állítod feszesre a a telót sok energia megy el hajtás közben a rugózásra, ha meg feszes akkor meg ugyan ott vagy, mint egy merev villa, csak jóval nehezebb.Másik márkától kb ugyan az a felszereltség jóval olcsóbban: [link]
(#34145) ludsimon
"Tour de Velencein lefelé 10%-os leejtőn mikor mindenkinek elfogyott a kraft az előttem lévő 8-10 főből álló bolyt simán előztem ráfeküdve a kormányra! Csak néztek mi a fene.
"
Lejtőn én is beelőzök bárkit a topikból aszfalton... És nem azért mert a joytech agyak annyira gurulnának.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest