Hirdetés

Aktív témák

  • Dirtyz

    őstag

    Gratulálok a kedves sporttársaknak, akik végigcsinálták a Bükkmaratont.
    Időjárásra, pályára nem lehetett panaszunk, sajnos a frissítésről és pályakijelölésről nem mondható ugyanez...
    A verseny az én verziómban:
    A táv nálam 61 kili lett 1600 m szintemelkedéssel. a pályán töltöttem 3:29:30-at (a "hivatalos" idő ennél egy kicsit több) átlagsebességem 17,5km/h, max 52,6.
    Elfogyasztottam 3274 kcal-t, az átlagpulzus 169, a max 185 volt.
    Rajt után csak a pulzusmérőt néztem, nem foglalkoztam a többiekkel. Ez a "taktika" be is jött, nem éheztem el, a görcs is csak az utolsó pár kilométeren jött, de átvészeltem nyeregben.
    A pálya sokkal nehezebb volt mint az elmúlt években, tavaly pl. 2:55-öt mentem és ennyivel nem vagyok gyengébb :B A mostanan semmi "pihenős" szakasz nem volt, (nem mintha pihenni jöttünk volna ide :D) a "második kört" (rövidtávnak már nem volt) folyamatos fel-le jellemzte, plusz beraktak olyan emelkedőt ami kistányéron sem ment. Kistányért amúgy kb 2× kellett használnom, végig közepes mászások voltak benne.
    Frissítés: az első jó helyen volt, a másodikat berakták a célterületre, ahol a beérkező rövidtávosokat kellett kerülgetni kb 30-al, és innen majdnem egy 20-asra volt a következő. Mázlim volt, kitartott a löttyöm a harmadikig, úgy hogy közben még két embernek is adtam inni...

    Manitou: basszus, Te hol jártál...?

    Bici: piros Richey-t próbáld ki, én azt használom a cyclocross bicajban Shimano felnihez, tutin fog...

    Védd a fákat, egyél hódot!

Aktív témák