Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
Urak, el szeretnék adni egy bringát. Vatera, aprónet, PH aprón felül van valami oldal, ahova érdemes felrakni? Ki hol hirdetné? Illetve, pl bringa beárazós topic-ot nem láttam, mehet itt?
-
raczger
őstag
ma vettem havernak egy 185-ös bb7-est 12k-ért újonnan, nagyon zsír
télen magamnak is akakrok előre-hátra 160-as bb7-est -
slayer006
addikt
hát ez tényleg BUG -os még
-
tr00p3r
addikt
bringások!
van eyg második és egyben feleslges LOGITECH Freedom Bluetooth headsetem eladó. most kaptam gariba, tehát még ki sincsen bontva. én 2 éve ilyet használok bringázás közben (is) és marha jó. megszűri a menetszelet, a mikrofonon lévő hab-szivacsnak (WindStop technológia) köszönhetően és ezáltal érthető minden szó bringázás közben.
http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/mobile_phone_headsets/devices/260&cl=hu,huahol néztem ott általában 10.000.- körül mozog az ára. én 6K-ért átadnám.
http://www.ittveddmeg.hu/Products/142/pb14294_1125385734.jpg
-
tr00p3r
addikt
válasz
Jeannie #3992 üzenetére
szia Jeannie,
hát sajnos a Pearl Izumi cuccokat itthon nem tudom hol kaphatnád meg. én a német ebay-en vásárolom őket, egy bejáratot emberkétől. nagyon korrektül jár velem mindig. sőt a felsőt és a sapi lealkudtam, mert olyan opciója is van. a polót 35.- euróról 28.-, a sapit meg 19,95.- -ről 14-re.
amikor meg a lábmelegítőt vettem, mondtam, hogy 181 cm vagyok és 78-80 kg és "L"-es méretet kérek. erre beszéltünk, mert telefonja is meg van adva, és mondta, hogy ő 2cm-el magassabb, de ő is "M"-est használ és azt tanácsolja,h én is azt vegyem. bevált. szóval nagyon korrekt emberke.itt megnézheted, hogy miket árul:
[L]http://stores.ebay.de/Koob-Sports[/L]itt az akciós cuccait:
[L]http://stores.ebay.de/Koob-Sports_Schnapchenmarkt_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ2360275QQftidZ2QQtZkm[/L]elég BUGos még az új motor. a linkek kapásból nem működnek....
-
Bikeman
aktív tag
válasz
Pinya007 #3991 üzenetére
A 7s ill. a 8s az kompatibilis egymással, de pl. a 8s lánc drágább szokott lenni.
Tehát a lényeg: 9s hajtóművet ne vegyél, mert az vékonyabb, mint a 7s-8s.
8s hajtóművet vehetsz nyugadtan, csak már jót nem igazán kapni.
Van még egy dolog a láncoknál az IG-HG(UG régen) dolog. Pl. az én hajtóművemre rá van biggyesztve egy felirat, hogy IG chain only, tehát azzal is használom (IG70), a 7s országútimon pedig HG70 van.
De ha egy keróboltban kérsz alkatrészt, és a bringa is ott van veled, akkor ha nem túl nyálfolyós a banda, akkor tudják mi kell....
Nálam a hajtóműnél van, hogy 9s középső lánctányért vagyok kénytelen használni a 8s rendszeremmel, és mivel a 9s vékonyabb, nem is megy el annyi ideig, de sajnos már nem sok 8s alkatrészt kapni...(első lánckerékre gondoltam, lánc, sor van doszt)
Viszont ha minden igaz, és még megvan, akkor tudok neked egy új, de '97-es alivio hajtóművet (ha jól emlékszem, akkor szintén IG chain only, de nem biztos, ha igen, akkor piros felirat van a nagytányér külső oldalán) ajánlani, (ami szerintem tökéletes lenne) potom 5k-ért. Ha érdekel privben megírom a bolt elérhetőségeit.
[Szerkesztve] -
Jeannie
senior tag
Nekem nagy szolgálatot tett a kamásli most az egy-két hete lezajlott felhőszakadásoknál, és attól fügetlenül hogy gyalogosan nem tudod használni, nincs is sok értelme - gondolom van télre-vízre rendszeresített bakancsa mindenkinek - de azt a két-háromezer forintot megéri hogy csak bringázás közben ne tocsogjál a cipőben, majd utána egész nap a vizes zokniban a munkahelyeden. Annyira jó, hogy én már attól is eltekintek hogy milyen hülyén néz ki
Táskába befér az esőköpeny mellé, és nem kell azon problémáznod hogy milyen cipőben menyj mert lehet hogy esni fog. Vízálló naciból nekem NorthernFace van, méghozzá azért, mert az RP-boltban két eladó is mondta hogy a zsákos naci-esőkabát kombó nagyon kopik, a tekeréskori súrlódásokat nem bírja és hamar elkopik az anyag, ez afféle felkapom-cucc, én meg inkább beruházom nagyobb összeggel, de legyen rendben napi használatra is. Nekik nem, de szemben az NF-boltban meg pont volt olyan gatya meg méret ami nekem kellett
Egy Decathlonos akcióban kifogtam egy klassz esőköpenyt párezer forintért, szellőzőset, hosszúderekút, úgyhogy lassan a vízállósággal nincs gond.
Arra azért vigyázz hogy tudj benne rendesen tekerni, comb meg térdhajlatnál ne zavarjon a gyűrődés illetve szvsz télre sem kell majd a síruha vastagságú cucc, hogyha elmész bringázni
De ez a betörőmaszk, már csak a poénsága miatt is kellTrooper, hol van ilyen bolt ahol ezekhez hozzá lehet jutni, ill melyikbe érdemes menni? Akkor már néznék valami hosszúujjú-vízálló kesztyűt is, meg szimpla szélálló hosszúgatyát is.
-
Pinya007
aktív tag
Felvilágosítást kénrék lánc / lánctányér ügyben.
Montinál ugye 3 rendszer létezik: 7s, 8s, 9s.
Ennek megfelelően lehet kapni láncot, fogaskoszorút és hajtóművet mindegyikhez. Az okozhat gondot ha 7s rendszeremhez olyan hajtóművet választok, ami 8s, vagy 9s rendszerbe alkalmas? És mellé olyan láncot ami 8s rendszerbe alkalmas?
Mire érdemes/ajánlatos figyelni?
Mod:
Bmx_powa:/B] Az lehet, hogy kibírja, de nem ez a felhasználási területe. Ha meg annyi a szponzor, biztos nem spórolásból válaszott nem DH/FR telót.
[Szerkesztve] -
Pinya007
aktív tag
válasz
urban racer #3988 üzenetére
Az tényleg erős egy kicsit! Még jó hogy nem SID-el ment.
-
urban racer
senior tag
Jah és tudtátok, hogy a reba DH teló? [link] Na ez a nemmind1
-
fasyrt
őstag
válasz
Jeannie #3975 üzenetére
Elsikkasztottam a hsz-ed vhogy, de köszi a visszajelzést. Örülök, hogy pozitív a tapasztalatod vele, mert időközben átgondoltam, és inkább megpróbálok olyan ruhadarabokat venni, ami gyalogosan is jó. (És 183/94-el nem nézek ki benne töltött hurkaként...
)
Sz.: Bár nem tudom, hogy egy kamáslira mikor lenne szükségem gyalogosan...
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
válasz
urban racer #3980 üzenetére
értem. pont ilyenje van a szomszédomnak, igaz alu görgőkkel. érdekel feltétlen, bár lehet, hogy anyagilag túl lövök a célon most. apad a kassza, vázra lehet,h nem jut már....
-
raczger
őstag
volt valaki esetleg tegnap a redbull metro ride-on?
én akartam menni csak az volt a baj, hogy éjfél, meg fél1-kor volt, és em tudtam volna tömegközlekedéssel hazajönnimost láttam a híradóban, és fainnak nézett ki
-
urban racer
senior tag
Volt valaki Győrújbaráton? Én voltam, az a kedvenc pályám, U19ben első lettem, ha felnőttként indulok, akkor 3. lettem volna
Szép évzárás sz*r kezdet után...
-
venember83
nagyúr
Jelentem Nagyvaradon is lezajlott a CM, rendori kiserettel, mindenfele problema nelkul. Csak latszik, h meg itt gyerekcipoben jar a dolog... Eleve pl csak 70 polot hoztak, ami pikk-pakk elfogyott, de tavasszal tobb lesz, legalabbis az egyik szervezo ezt igerte.
Mindenesetre megerte elmenni, lattam par gyonyoru bringat, pl Cannondale headshockal, meg sok-sok szep alkatresz (pl. RS Duke telo egy Magellan Crater vazban 40es no bringajaban, fura volt). -
Pinya007
aktív tag
Jól sikerült veszprémi CM, kíváncsi vagyok hányan lehettünk, megszámoltátok Urban Racer?
-
fasyrt
őstag
Téli öltözéket keresek. Szempont, hogy szélálló legyen, de esőben nem megyek, tehát víálló ne legyen, meg az úgyis fülled.
Nézegettem RP-t, Mountex-et, a Decathlonban tegnap, de nem tudok választani. Milyen szempontokat kell még figyelembe vennem?
Gondolom kell egy kamásli, téli nadrág, bélelt kabát, kesztyű, sapka, sapkasál.
Ezek alá lehet oltözni? Csak száraz időben mennék, de hidegben is...
Pinya007:
Én is valami hasonlót keresek, csak olyan kéne, ami takarja a fülemet. Irtó módon le tud fagyni gyalogosan is.
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
válasz
urban racer #3963 üzenetére
juj, juj, juj. pont vmi hasonlót keresek. mennyi az annyi?
-
Jeannie
senior tag
válasz
tr00p3r #3956 üzenetére
Soroksáron se sincsen már. De vízálló kamáslijuk sincsen, nem csak most, egyáltalán nincs ilyen termékük forgalmazásban. Röhely, pedig 2-3k-t kiadtam volna érte, így majdnem 4k-ért vehettem RP-t, az viszont ultimate esőálló és van rajta fényvisszaverő csík.
Kérdés
Bukó alá sapi, de valami olyan ami mondjuk védi a fülemet is, szélálló is, viszont nem dögmeleg, olyanvalamit tudtok? Valamint rendesen meg szoktam ázni a sisak és az esőkabát közti részen, eleve félhoszú-válligérő a hajam ami kilóg a bukó alól és szivacsként gyűjti a vizet ami aztán befolyik az esőkabát aláTudom a többség ilyen problémákkal nem küzd, de esőre ilyen szempontból ki mit alkalmaz? Van valami olyan cucc aminek a kapucnija alá beférek sisakostul és még a menetszél sem viszi le azt a fejemről
-
urban racer
senior tag
válasz
urban racer #3963 üzenetére
( A kép csak illusztráció meg a link is, az enyém az összehajtható meg minden fullextra. )
-
urban racer
senior tag
Tacx EcoTrack görgő eladó
[link]
Jelentkezni itt vagy privát -
Kephamos
addikt
EQMontoya!
Én nemsokára megyek haza, nemtudom, hogy leszek-e netközelben, de priviben megadom a számom, msjd hívj már fel légyszi. Mellesleg honnan indul? A sportcsarnoktól? Remélem odatalálok, még csak két hete lakok itt.Előljáróban annyit, hogy Kelly's Salamnderem van és hosszú hajam!
-
fasyrt
őstag
Megérkeztek a Schwalbe Marathon plus gumijaim!
Kérdés: a 37-622-es gumiba (és 19mm széles duplafalú felnibe) jó a 20-559-es felniszalag? Tekintve hogy most is ilyen van benne, és ilyet is vettem (Schwalbe az új és a régi szalag is). A másik az, hogy a felni homorú (mármint az úttest felé eső, felniszalaggal takart része) és a felniszalag nem ér oldalfaltól-oldalfalig. Ez gond? Utolsó kérdés: a felni gyártásakor, az illesztés nem teljesen pontos. A felniszalagon ez csak egy kis egyenes dudor, de mellette ugye... 5 barnál ez okozhat lassú defektet?
100 szónak is egy a vége: kell vennem még 1 pár új felniszalagot? -
tr00p3r
addikt
válasz
Pinya007 #3954 üzenetére
ja, bakker ez a decathlon. az oldalukon persze egy szó sincs róla! nem baj, ma is hazági tekerek és akkor beugrom a Dunakeszi Deca-ba és megveszem. ha tényleg ilyen jó áron van.
jó lett volna, de nem engedhetem meg magamnak sajnos, hogy két bringám legyen és ezeket tuningoljam.... a görgő tényleg jó lenne. este vagy reggel ráülök egy-egy órára és a láberősítés meg van a télre. -
Pinya007
aktív tag
Basszus, akkor érdemes lett volna elmenni érte Fehérvárra is én 7800 HUF-ért vettem nadrágot, felsőt ebike-ról rendeltem 10k-ért, de még nem érkezett meg. Tél előtt téli ruha akció, jó fej a Decathlon!
Mod:
tr00p3r: az tényleg jó vétel lett volna, de edzést tekintve görgővel jobban jársz.
[Szerkesztve] -
Jeannie
senior tag
válasz
venember83 #3952 üzenetére
Itt nem holmi nemmegfogadásról, semmibevevésről van szó, hanem likas memóriáról
Meaculpavan, és megfontolom hogy lementem a hozzám írt hsz-eiteket
-
Jeannie
senior tag
válasz
ballington #3941 üzenetére
Nekem is ilyenem van, amikor rálépek kicsit jobban a pedálra, kijjeb hajlik-deformálódik a nagytányér, és a lánc hozzáér az első váltóhoz. Én arra tippelek hogy a nem túl masszív és üreges cucc hamar elgörbíthető a megtaposás erejével és ez sajna hajtáscsere
Én teljesen felső állásba húztam az első váltót, így le kellett szedni a lácvédő müanyagot, de legalább minden fokozat kerregésmentesen megy.
-
kiszu
senior tag
Hali. Pár napja nagy akciót vettem észre a Decathlonban.
Kantáros thermo Rockrider nadrág volt akciózva 2500-ra-
Totál minőségi. Ma este 19-20.30 óráig le is teszteltem,40 km en
Aki teheti,nézze meg,hátha még van.
Ilyen 8-10 alatt nem igazán szokott lenni.
Szombaton én is megyek a CM-re. Du 4 kor Csepelen lesz valami gyülekező,plakát szerint. -
Pinya007
aktív tag
válasz
ballington #3941 üzenetére
Első kereket szedd ki, tengelyénél fogva pörgesd és figyeld, ha akadozva forog, akkor nagy valószínűséggel csapágyazás a gond. Szedd, vagy szedesd szét egy tisztításra, zsirzásra, ott biztos kiderül, hogy mi okozza!
Egyébként én első kerekem is ad ki hangot bizonyos sebesség felett, de nem tudom körbeírni, hallani kellene. Régi kerekem is hangosodott, miután lecseréltem komplett kereket, az egy darabig teljesen csendben volt, egy idő után ugyanaz, lehet csak por miatt. Majd télen elviszem tisztításra, zsírzásra aztán kiderül.
Első fogaskerék passz, nekem középső lassan mér elfogy, úgyhogy hajtóműcsere lesz
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
sziasztok!
van egy kis gondom a biriglimmel: az első (mintha az lenne) kerék kb. 25 km/h-tól fura hangot ad ki, olyan süvítőt. nemtom mitől van, akkor is hallani, ha állva tekerem és egy kicsit döntögetem a biciklit, ilyenkor akkor is lehet hallani, ha lassan megyek. lehet h csapágyas a kicsike? vagy kenés kellene a kereknek?
a második gond, hogy mintha lenne egy kis 8-as az első fogaskerékben. A váltó között oldalirányba mozog a lánc tekerés közben, nehéz úgy beállítani, h ne kerregjen valamelyik fokozatban. erre van valami 5letetek?
előre is thx -
tekeyagd
aktív tag
válasz
Jeannie #3936 üzenetére
ja nekem eltört 150km után a fém-műanyag kombó pedál...
tudom kevés itt az országútis,de azért megkérdezem,hátha: ki milyen spd-sl/look rendszerű pedált használ? én vettem anno használt jó állapotút,de azóta beléjük ment újra 3100km,sok városi ki-beszállás,és ezek sajna a nem állíthatók még,bár minőségi LOOK gyártmány,de úgy néz ki lejárt nekik...
szal ki mit ajánl??? -
Jeannie
senior tag
válasz
Kephamos #3935 üzenetére
És BP-n? Mehetnénk mint Budapesti PH-sok egy kupacban esetleg
Más:
Megvettem a téli gumit, úgyismint Schwalbe Landcruisert, feltettem, de valahogy nem passzol a kerékhez, puklisodik és nem igazodik szorosan a felnihez három-négy helyen. Létezik hogy nem jó bele a belső, vagy valami más gond van? 40-es az új külső, elvileg passzolnia kellene, a régi meg 35-ös volt, és azt a belsőt tettem az új köpeny alá
400 km után eltört a gyári müanyagpedálom, a Nagykőrösi kellős közepén a buszsávban, szakadó esőben, úgyhogy ezek után mindenkinek kötelező jelleggel ajánlom a fém pedálokat -
Kephamos
addikt
Szombaton jön valaki a CM-re?
Mod.: Miskolcon
[Szerkesztve] -
Krinya
tag
Sziasztok!
Outiból 189cm-hez mekkora vázat keressek?
Elképzelésem:
Egyenes kormánnyal szeretném használni, elsősorban városban, télen, belsős, nem túl virsli gumikkal.
Bírja a vastagabb gumit a villa?
Köszi előre is, sajnos országútihoz egyáltalán nem értek. -
-
Pinya007
aktív tag
Köszönöm a válaszokat hajtómű ügyben!
Nézegettem Specialized vázakat találtam egy érdekeset, ahol a technológia mellett a művészet is kapott helyet.
[link] -
Fáraó
őstag
Üdv!
Ez a Csillebérci 24h-s MTB verseny fantasztikus volt! A csapatunk nagyszerűen teljesített, éjjel volt a legjobb tekerni!!! A Cube-osok meg nem emberből vannak!
Azoknak is szeretnék gratulálni, akik ''egyszerűbb'' kerókkal tekertek és a nagy lelkesedés hajtotta őket!
Jövőre ugyanitt!
De addig még maratonok meg tt-k...
[Szerkesztve] -
raczger
őstag
válasz
knifemaster #3911 üzenetére
vagy egy tuti, de kicsit drága megoldás: vidd el vázépítőhöz, tuti kiszedi
-
raczger
őstag
itt már próbálkoztál? [link]
amúgy szerintem szimplán elfogytak, mertmost sokmindenből picit beújít az avid, de a 2008-as cuccok nem nagyon érkeztek meg
haveromnak is rendeltem ebike-n 185-ös bb7-est, de aztmondták hogy ilyen már nem lesz, csak 2008-as, de nem tudják mikor... könyörgöm!!! akkor mi a szarért van kinn? mindig ez van az ebike-nál! -
Bikeman
aktív tag
válasz
knifemaster #3911 üzenetére
Legjobb módszer:
Kerekeket kiszeded (hogy kezelhetőbb legyen), és a szerszámot teszed be a satuba (valami erősebb fajtába) és a bringát tekered meg rajta.
Nekem már bevált, ha meg mégsem, akkor be kell áztatni vázastul, volt, hogy 2 hét ''fürdő'' után jött csak ki, igaz, hogy ennél az esetnél nem próbáltuk a ''satus'' módszert. -
Pinya007
aktív tag
Lassan, de biztosan kell majd hajtóművet cserélnem, mert középső lánckerék kezd ''cápásodni''. Alivio hajtóműre gondoltam, az én hobby szintemhez. Jelenleg négyszögtengelyes középcsapágyam van. Alivio hajtóműből létezik 4szögtengelyes és Octalinkes rögzítésű is, szinte egy árban. Kérdésem, hogy érezhető a különbség a két rögzítési mód között? Hajtóműcserénél érdemesebb lenne Octalink-es rendszert választanom?
knifemaster: ha van WD-40-ed próbáld meg befújni vele, talán segít.
[Szerkesztve] -
knifemaster
tag
Van valakinek tippje egy begyógyult monblokk aluvázból való kivételére?
Gyárilag nem kenték meg zsírral,így sikerül elnyalni a fogazást a blokkon.
Valami löttyre gondoltam elsősorban,ami beszivárogna és lazítana a ''dörzskötésen''. -
L.T.
tag
Egyszerűen nem kapok Avid Single Digit 7 féket Magyarországon. Tudja valaki az okát?
-
radírfej
senior tag
help!
szombatra virradóra eltulajdonították szeretett már-már kamaszkorba lépett Kalkhoff MTB bicajomat. nem álmodok róla, hogy meglesz szerintem már alkatrészenként árulják. de.
kéne valami helyette, használt, vagy új, max 35 öm van rá, lényeg hogy menjen, aztn majd szép lassan felújítom, vagy lecserélem a rosszabb minőségű cuccokat rajta. kategórában is nyitott vagyok, igazán csak városban használnám, szóval city/MTB/trekking/cross, szinte bármi szóba jöhet. mit ajánlotok, hol nézzek körül? esetleg ha valakinek van egy megbízható eladó drótaszamara..előre is thx -
tr00p3r
addikt
üdv bringások!
24 órás eredmények??(az érintettektől) én is fent voltam este végül, de csak mint ''látogató''. hnegyed 10 körül értem fel és negyed 12ig voltam fent. tetszett a dolog és jövőre tutira jövök.
lecseréltem az összes Polar órámat és lett belőle egy S725X Pro Team Edition, amit nemegész 24 óra múlva lecseréltem egy CS600-ra. ez most marad is.bevetésen m ég nem volt, de nagyon várom már. meglepetésként szolgált, hogy a gagyi 1400 Forintos usb-s infárval vígan kommunikál.
-
Bikeman
aktív tag
Ismerem ezt ''látásból'', ez az a szuper gumi, aminek fél centi vastag kék tömörgumi réteg van a futófelülete alatt, ezáltal szinte kiylukaszthatatlan, hacsak nem oldalról kapja, ahol nem olyan vastag a védelem. Na kiváncsi leszek, hogy teljesít majd.
Belsőt tekintve az AV17-es kell neked, mivel az AV13-mas az 26''-os MTB belső.
Fellelési helye pl.: lásd előző post... -
Bikeman
aktív tag
-
Bero
aktív tag
Sziasztok!
Elkészült végre a várva-várt fixim! Mondjuk pedáld keresek most hozzá.
Szóval kérdés az, hogy nincs valamelyikőtöknek egy eladó pár? Amire fel tudom szerlni a klipszem, olyan érdekelne.
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest