Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
válasz EQMontoya #98 üzenetére
én csak a sport contactot próbáltam. de haverom is azt használta és ő is csak dícsérte. nagyon jól lehet menni vele. meg ugye mégiscsak continental. szóval az mindenképp jó döntés és a bringabutikban szokás szerint akciós
Dashes: akkor marad a city, amit írtál. az az oldala miatt stabilabb kanyarban. pirítani voszont a sportcontacttal lehet.
koob: én azzal járok Bp-n. a 8-ast nem úszod meg, de egyébként azzal lehet csak igazán városban közlekedni.
[Szerkesztve]Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Kaoru
senior tag
válasz EQMontoya #290 üzenetére
Már megszokta a seggem, akkor pont úgy jött ki, h pontosan 50k-m volt a bicóra és pont annyiba került. Most már tök fasza kényelmesnek találom
Nekem az első Újpest-Csepel távon sikerült defektet kapnom, természetesen a soroksári úton véletlenül sem újpest közelében, senkinek nem kívánom életem azt a 3 óráját, 200Ft-os foltozós felszerelésen nem kell spurizni, soha nem lehet tudni... jah gumiköppenyeget lefogom váltani valami masszívabb darabra...Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Sipi16
őstag
válasz EQMontoya #496 üzenetére
És ha jön szembe egy papa a csepel bicóval??? Nekimész és eltöröd a medencéjét??? Akkor már nem vicces a helyzet... Vagyis nem mindig csak magadra gondolj.... Lehet, hogy úgy élvezetesebb de ha mást is veszélyeztetsz akkor már nincs olyan sok értelme.
Nem?Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz EQMontoya #501 üzenetére
Ezt én is használtam már. Nagyon jó megoldás. Csak én amikor így zenéthallgatok akkor néha egy-két jó csaj láttán elbambulok és volt már, hogy a vmi csillingel. Felnézek anyáád! Villamos B*mmmeg!!! Vagyis azóta csak módjával de inkább csöndbe... Úgy talán biztonságosabb...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
niti
aktív tag
válasz EQMontoya #501 üzenetére
Az a baj, hogy ettől nem esik le neki, hogy nem kéne a bringaúton menni. Mert olyan birkák, hogy fel sem tűnik nekik, hogy az nem járda. Hiába útfestés, tábla, stb, az se számít, csak mennek bambán. És még te vagy a ''szarszemét'', mert majdnem elütötted. Sokan TÉNYLEG nem veszik észre, hogy hol mennek, csak annyi jön le nekik, hogy ''ezek az ámokfutó biciklisek''... Pl itt Kecskeméten is van egy hely, ahol a másfél méter széles rámpa mellett ott van vagy 10 méter széles lépcső, de valahogy sokkal jobban esik gyalog is a rámpán fel/lejönni. Aztán ha neadj' Isten hátulról rácsöngetek, természetesen neki áll feljebb, hogy miért vagyok türelmetlen. Ha meg szemből már messziről látja, hogy jövök, akkor sem menne ám arrébb, nem. Oké, hogy a trialos gond nélkül közlekedik a lépcsőn, de azért a többségnek ez egyelőre problémát jelent. Ja volt olyan is, hogy a trialost szóltak le, hogy mit majomkodik a lépcsőn. Szóval akkor hol közlekedjél?? Na mindegy, akkor is az volt a csúcs, amikor egy egész óvodás csoportot vezettek fel a rámpán, én meg 2 babakocsis anyuka társaságában meg csak néztem bután. Egyszerűen tényleg nem veszik észre magukat, bármit csinálsz.
-
fasyrt
őstag
válasz EQMontoya #1822 üzenetére
Nem biztos, hogy jó 5let egy női alanyt kötözködésre buzdítani a sörösüvegdobáló ellen. Ráadásul a post éjszaka született, mikor már dolgozhatott az illetőben némi alkohol... Ellenben mire nem jó a 2 kilós lánc...
Sisakot keresek én is, a Cratonikat, Girokat emlegetitek nagyon. Márkán belül is van eltérés a sisakok között? Hallottam/olvastam már vhol olyan véleményt is, hogy a (nemgagyi) sisakoknál nincs orbitális difi a biztonságban, a kényelem/szellőzés a drágább típusok kiváltsága. Az abus granit elég sokat elvisz, így nem a legleg kéne... -
Jeannie
senior tag
válasz EQMontoya #1871 üzenetére
Najó, beismerem, kettővel váltottam lejjebb a szokásoshoz képest. De ez inkább engem jellemez és nem a szelet
Hátszelem az elmúlt egy hét alatt, amióta megvan a gép, még sosem volt
Viszont most hazafele jövet voltam a Tescoban, és vettem kukásmellényt. Még nem tudom, csak lebontom-e róla a csíkokat, vagy az egészet hordom, de háromszáz forintért nem tudtam otthagyni. Igaz hogy nem volt csak L-es, de ennek már tökmindegy.
A Decathlonban volt, ezerhatszázért, két darab húsz centis sárga tépőzáras csík, hát sírva-röhögve menekültem onnan. Pluszban a biztonsági őr megvádolt hogy a fejemen maradt Trek sisakom az áruházból való...
Természetesen sem a Tesconak sem a Decathlonnak, pedig az sportáruház, nincs telepített bringatárolója
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz EQMontoya #2690 üzenetére
ez vicces volt
kurvára benéztem, én mentem mind2 vázzal meg higlenderrel is igaz nem sokat, nekem meggyözödésem volt hogy a revange egy gagyi gép..
Ezesetben bocs mindenkitöl akit félre informáltam, nem az én asztalom ez a CC terepHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest