Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretném a segítségetek kérni. Én már tanácstalan vagyok mi lehet a baja a gépemnek.
A rendszer:
i5 6600K (nincs húzva)
GTX 1080 Ti MSI gamming X
DDR4 16Gb ram 2133Mhz (nincs húzva)
És SSD valamint HDDNamost míg a GTX 660 kártya volt benne, nem volt kék halálom. Miótta betettem a GTX 1080 ti-t, és raktam fel hozzá a drivert azótta kapom ezt a kék halálozást. Rendszerint simán böngészésnél, pl youtubozásnál. Vagy csak gondol egyet a gép és kék halál majd resetel.
Játéknál még nem tapasztaltam hogy kék halált kaptam volna. Pedig volt hogy órákig is játszottak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest