- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Tegnap megint kék halálozott.
Hát...nem tudok jobbat (el akartam ezt kerülni mert félek ez sem oldja meg) de újra húzom a win 10 et.
Elsőnek natur fogom használni, csak videókártya driver, és megnézem pár napig hogy szugerál. (1 hétig)
AZtán ha jó (remélem) akkor lekezdem feltenni a progikat.Azért baromi érdekes mert játék alatt sosincs baja, szóval csak az illesztővel lehet gondja...
Most még annyit csináltam hogy a nvidia 3d beállításainál optimális energiafelhasználást átlőttem adaptiv-ra. Megnézem így..nem e az kavar be
-
fulton
addikt
Azon gondolkodom, vajon lehet e (annak ellenére hogy azt írja valszeg nem hardveres hiba) a VGA-nak baja?
viszont akkor játék alatt is kéne hogy hozza a hibát nem? elvégre ott van igazán használva a vga memóriája a gpu és minden más is...és ott nincs roblémám. Csak natur asztal használat mellett, böngészéskor, youtube nézéskor...és hasonló -
Krogoth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest