- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyó83
tag
válasz
_DiEGO_ #1865 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ. ezért kérdeztem meg itt, mert nem értem mi a fájása.
A C meghajtón az ssd. 128GB-os, totálban a win-nek van fenntartva az egész. de van szabad hely rajta bőven, kb 30-50GB-nyi. A lapozófájlt meg átraktam egy másik vinyóra, ne az ssd-t basztassa, bár szerintem nem gond neki annyira.De akkor visszarakom és beállítok annyit amennyit mondasz, hátha jó lesz...
BIOS az a legutolsó van fennt ami a lapomhoz van, szóval azzal nem lehet gondja.
Most tolok egy memtest-et a memtest+-al vagy mi a neve...
12GB-nyi ramom van...Megpróbálom amiket írtál, aztán jelentkezem ismét, hogy mi a helyzet.
1000 köszönet!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest