- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Matyó83 #1890 üzenetére
Kicsit sejtettem , hogy valamelyik HDD lesz a ludas ... ezért is javasoltam az egyesével rákapcsolgatást ...
Akkor siker a vége - igaz rossz hírrel : egy vinyó kukábaAzért havi szinten nem árt ránézni HDD-kre .... SSD -re vigyázz - érdemes egy venti fuvallatát ráirányítani - meghálálja ha nem megy 42°C fölé . Na persze vinyók is ... de SSD maradjon hűvöske .
Plusz ha nem akarod, hogy HDD állandóan leakarjon állni - ( engem zavart az energiaellátásmód miatti leálldogálás ) jelezd ...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Matyó83 #1868 üzenetére
No , úgy tedd fel a rendszert , hogy a többi HDD-t addig húzd le , azaz elég a tápcsatikat .
Gondolom mind SATA -s ? Nem az SSD-re gondoltam a firmware-t, hanem vinyókra , de ha azok rendesen műxenek akkor nincs gond . Milyen típusuak a vinyók ? mert vannak amiket az alaplapunk csipszetje nem szeret , és egy frissítés ezen segít . Nekem 2db ilyen vinyóm is volt ill, van ... nézz utána.
AHCI mód meg SSD miatt szükséges , ha azt akarod sokáig működjön...
Telepítéskor alőző partíciót töröld , majd új létrehozása - ekkor elkülönít egy 100MB-os partíciót a rendszer számára , ez így természetes . Azt később nem is látni - rejtett marad. Ha feltelepült és megy rendesen - na ekkor dugd vissza HDD-ket ... de ha több partíció is van egy-egy vinyón , akkor javaslom egyesével rakd vissza , hogy a kiosztást ne összevissza adja /ossza ki ... Jah , az SSD csakis az első SATA portra kerüljön .Ezt nézd meg vagy SATA0 vagy SATA1 az első , ezt TE látod . -
_DiEGO_
őstag
válasz
Matyó83 #1863 üzenetére
Lapozófájlt csak a C -re állítsd be és elég csak 512MB , max 1024MB oda ... van ami kéri - 4GB ram és felfele nemigazán kell - de van proggi ami igényli jelenlétét ,
Kevés a szabadhely a lemezen ? C meghajtón mindig maradjon kb 20%-nyi szabadhely ... ha nincs hely nem tud feladatokat végrehajtani win és be-crashel -azaz összeömlik rendszer.
SSD -nél meg kritérium a minimum 20% szabadhely !BIOS frissítést is meglehet tenni - BIOS updates
De hiszen irja sorban milyen lépésekben mit javasol ... Ha kevés a hely , akkor a drivert sem tudja feltelepíteni , mert azt előbb a TEMP mappába kicsomagolnia kell - majd onnan indítaná el a telepítést ...
Win 7 esetére ajánlott C -nek adni 50-60GB -os partíciót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged