- iPhone topik
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex #1636 üzenetére
Megint megpróbáltam a memóriákat 1enként. Kivettem az egyiket, leellenőriztem hogy minden rendesen a helyén van-e, bakapcsoltam a gépet, és amikor bootolt az alaplap akkor azt csinálta hogy megállt a kép ott amikor kiírja a memória sebességét meg hogy milyen holmik vannak a satákon stb és néhány betű szét volt esve O.o újraindítottam és akk még ez a képernyő se jött be csak az hogy nincs csatlakoztatva billentyűzet(pedig volt) és még valami mást is amit nem tudtam elolvasni mert teljesen szét voltak esve a betűk. Kipróbáltam a másik memóriával, most sikerült valahogy bekapcsolnia. Ezeket a széteső betűket a bootolásnál okozhatja a memória?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest