- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
Sikerült szereznem egy kölcsön ramot (kingmax 800mhz 1gb) ezzel tökéletesen működik a gép. Kipróbáltam újra a saját ramjaim, ugyan abba a slottban raktam őket egyenként amiben most is van a kingmax, és mind2nél jöttek is a kékhalálok. Ezt nem értem, hogy mehet egyszerre tönkre mind2 ram
Amit eddig elfelejtettem mondani: kb egy éve voltak gondok, szintén ilyen kékhalálos eset. Akkor egy ismerősöm elvitte a gépet majd mondta hogy a ramokat átállította 1066Mhzről 800ra (corsair), és így stabil lett. Lehet ezek közt összefüggés? Az alaplap bootoláskor írja is hogy 800on vannak a ramok. Amúgy az alaplapom már kétszer volt garanciálisan cserélve (igen, tehát ez a 3ik) Amikor legutóbb volt a szervizben ahol vettem a gépet akkor lett beletéve ez a Corsair memória, a Geilt (800 Mhz) cserélték ki erre mert azt mondták hogy nem volt stabil.
-
n.e.o.one
csendes tag
...és továbbra is rossz mindkét memóriával
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex #1636 üzenetére
Megint megpróbáltam a memóriákat 1enként. Kivettem az egyiket, leellenőriztem hogy minden rendesen a helyén van-e, bakapcsoltam a gépet, és amikor bootolt az alaplap akkor azt csinálta hogy megállt a kép ott amikor kiírja a memória sebességét meg hogy milyen holmik vannak a satákon stb és néhány betű szét volt esve O.o újraindítottam és akk még ez a képernyő se jött be csak az hogy nincs csatlakoztatva billentyűzet(pedig volt) és még valami mást is amit nem tudtam elolvasni mert teljesen szét voltak esve a betűk. Kipróbáltam a másik memóriával, most sikerült valahogy bekapcsolnia. Ezeket a széteső betűket a bootolásnál okozhatja a memória?
-
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex #1633 üzenetére
Ez a szétszed összerak ötlet úgy tűnik bevált (lekopogom), egyelőre... remélem nem kezdi újra pár napon belül, köszönöm az ötletet
. Esetleg sata kábelhiba okozhatta ezt? Mert most meg lettek cserélve, ha jól emlékszem akkor a dvd meghajtóé van most azon a winyón amin az oprendszer van.
Esetleg az okozhatott-e hibát hogy a másik merevlemez teljesen televolt(amin nincs oprendszer) ? Mert a szétszedés előtt arra gondoltam hogy annak az 1ik partíciójára (100gb az 500-ból) telepítek 1 win 7-et . Tehát leformáztam és utána szedtem szét és most stabilnak tűnik. -
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex #1631 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Sajnos szerintem is hardware gond lesz, csak azt kéne tudni hogy melyik okozza. Írtam hogy memória kizárva, mert már futtattam tesztet ami nem írt hibát és külön-külön is próbáltam, de úgy is előjött a hiba. Hőmérséklettel nincs gond lenne, everestel szoktam figyelni. Jah az lemaradt hogy néha kék ablak sincs, egyszerűen megáll a kép és csak a reset gomb segít.
-
n.e.o.one
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném abban hogy mi okozhatja a gépem folyamatos kékhalálait. Több féle hibakódot is kiír ilyenkor.Itt egy kép a blue screen viewerből:
http://kepfeltoltes.hu/120201/Dwm_2012-02-01_18-25-43-79_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képen is látszik a dátumoknál hogy teljesen véletlen szerűen jönnek elő, van hogy 1-2 napig hibátlanul működik, van hogy napi 1x mondja be az unalmast, de van hogy 5x egymás után újraindul, mert már az oprendszer bootolása sem sikerül neki. Pedig nem sok minden változott a gépen, mostanában nem telepítettem programokat játékokat. Érdekes például hogy az x-fire programból elvesznek a beállítások. Futtatam egy memória tesztet pendriveról de az nem jelzett hibát, és cserélgettem is őket, volt hogy 1xre csak 1 volt az alaplapon, de így is jelentkezett a hiba,1xre a kettő biztos nem romlik el(szerintem). A kékablak szinte bármikor feljöhet (filmnézés,netezés,játék közben). Nem rég telepítettem újra az oprendszert, mert már az előzőnél is jelentkezdtek a problémák. Akkor 32 bites win 7 ultimate volt fent most 64-es.
Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHz, Asus P5N32-E SLI,4 Gb Corsair XMS2,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti OC 1 Gb, Táp: coolink cp-5012p 500 w
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest