Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
n.e.o.one #1635 üzenetére
Az hogy egy vinyó teli van nem okozhat gondot szerintem, amennyiben nem a rendszer vinyóról van szó. A szét szedés összerakás azért segíthet, mert néha elmozdulhat valami, egy memória modul, vagy egy kábel, takarításkor meglökitek a gépházat, mozgatod ha kiveszel, beleteszel valamit. Reméljük rendben lesz a géped. Lehet az is hogy a SATA kábel a hibás, majd kiderül ha esetleg DVD lemezeket nem tudsz írni/olvasni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
n.e.o.one #1630 üzenetére
Ilyen problémák legtöbbször, szerintem hardveres gondra utalnak, elsőként memóriát lenne érdemes tesztelni, lehet szoftverrel is, de szerintem jobb, ha kiveszel egy modult és úgy teszteled a gépet, majd a másikkal is, ha szerencséd van egyik sem rossz, és visszapakolva fagyás nélkül fog menni, csak elmozdult. Érdemes megnézni a kábeleket is, a hőmérsékletekre is érdemes odafigyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest