- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
n.e.o.one #1635 üzenetére
Az hogy egy vinyó teli van nem okozhat gondot szerintem, amennyiben nem a rendszer vinyóról van szó. A szét szedés összerakás azért segíthet, mert néha elmozdulhat valami, egy memória modul, vagy egy kábel, takarításkor meglökitek a gépházat, mozgatod ha kiveszel, beleteszel valamit. Reméljük rendben lesz a géped. Lehet az is hogy a SATA kábel a hibás, majd kiderül ha esetleg DVD lemezeket nem tudsz írni/olvasni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
n.e.o.one #1630 üzenetére
Ilyen problémák legtöbbször, szerintem hardveres gondra utalnak, elsőként memóriát lenne érdemes tesztelni, lehet szoftverrel is, de szerintem jobb, ha kiveszel egy modult és úgy teszteled a gépet, majd a másikkal is, ha szerencséd van egyik sem rossz, és visszapakolva fagyás nélkül fog menni, csak elmozdult. Érdemes megnézni a kábeleket is, a hőmérsékletekre is érdemes odafigyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest