Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide24
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, mert nekem most nincs már ötletem a fagyási problémáimra :-).
A fura az, hogy csak játék közben fagy a gép, de akkor úgy hogy csak a reset-re reagál......egyébként minden más tökéletesen működik!
Leírom hogy mit csináltam eddig: Win 7 64bit újratelepítés, ventillátorok beszerelése (azt gondoltam elsőnek a melegedés miatt fagy), de a házban nincs meleg főleg most :-). Driverek újratelepítése, Win 7 memória ellenőrző programjának végigfuttatása többször, 3DMark vantage végigfuttatása szintén többször hiba nélkül!
Persze a fagyás maradt, minden játéknál! Hol 2 óra után, hol már 15 perc után állóra fagy a hang meg beragad, valamikor pedig a képernyő elsötétül de a hangok mennek tovább...vagy azok is beragadnak.
Légy szíves küldjetek tippeket, vagy tanácsokat mert én már nem tudom mi van :-). Annyit kezdek sejteni, hogy hardveres probléma lehet a háttérben de hogy mi, hol és hogyan....A gépem a következő:
- Intel Sandy Bridge i5 2500 proci coolermaster 212 plus hűtővel
- Gigabyte GTX560TI videókari
- Gigabyte H67MA alaplap
- 2x2 GB 1333 Kingmax memória
- Chieftec 500W tápA gép nincs tuningolva semmilyen téren sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest